289

Стратег

преди 4 години

Вижте, такива са поколенията... Българите се израждат, и то яко. Не, че косоварите бяха силни, не, българите бяха плачевно слаби. Просто като единици, в тях няма мощ, няма хъс, да не говорим за професионализъм или изкуство с топката, което още при първият гол на шиптърите се видя. В днешните българи, я няма житейската идея за победата, да има професионална амбиция, но това е различно е и свързано с определен материален интерес. Това са поколения, лишени от идеята да бъдат борбени.

288

Фенъ

преди 4 години

Ами нормално е, и те като тенисиста-пенисист са си Дришовци!!!

287

джо

преди 4 години

По незнайни за мен причини, отново коментарите са драматични и всички реват, а никой не си дава сметка , в това число и медиите, относно ВЪЗМОЖНОСТИТЕ на нашия отбор. А те са повече от скромни. И тук "вездесъщите" медии и повечето "специалисти" внимателно трябва да подхождат към коментари преди мачовете, защото после срама е голям.В това състояние сме доста време и всички оптимистични прогнози са излишни. Просто играчите трябва да запретнат ръкави и да работят яко.

286

е ми

преди 4 години

Англичаните ще ни гаврят, гаврят, гаврят, гаврят, гаврят.....чекай малко станаха ли 5, или още малко, че да им и за треньора.

285

българин

преди 4 години

ФУТБОЛЪТ В БЪЛГАРИЯ УМРЯ ОТДАВНА !!

284

Анонимен

преди 4 години

Най-добре е,ЦСКА или Лудогорец,а може и Ботев-Пловдив да играят ролята на национален отбор,белким излагацията ще е по-малка.

283

Уики Лъвия

преди 4 години

Лъвиците са ловците в семейството и осигуряват храната.Мъжките са по-тромави и имат грива,което допълнително ги затруднява при лова.По-голямата част от деня лъвът прекарва в сън,а ловува в хладните часове привечер или нощем.През най-топлите часове на деня лъвовете почиват в близост до вода, под сянката на растения или скали.Понякога дремят и по ниските клони на дър ветата.Лъвът спи по 12 18 часа в денонощието.Двойка лъвове може да се съвокуплява до 40 пъти на ден.Треньорът издава мощен рев.

282

Анонимен

преди 4 години

А не е ли свързано с тотото? Точно Косово, идеално пасва.

281

Анонимен

преди 4 години

При предишната загуба,оправданието бе,че чехите били високи и снажни и така ги надиграли.Ами намерете и вие високи,снажни мъже,а не мамини синчета,като малката перука например,а и останалите.Бяха толкова безпомощни,че чак ми стана жал за тях.

280

Анонимен

преди 4 години

Тия 7-8000,които се бяха излъгали да отидат на стадиона,сега да им върнат парите.Горките,деряха гърло с "българи юнаци"през цялото време,а "юнаците" се мотаеха на терена като мухи без глави.Такъв позор чак не сме очаквали.

279

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен турчоНОРМАЛНИТЕ ХОРА ВЯРВАТ В НОРМАЛНИЯ И ЧОВЕКОЛЮБИВ ИИСУС ХРИСТОС. НЕ ТОЛКОВА НОРМАЛНИТЕ В МОХАМЕД *** ДО ФИЛА И В АЛЛАХА ДЕМЕК В НАСИЛИЕТО НА ЧОВЕКА НАД ЧОВЕКА. ТА ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ДРАГИ МИ ТУРСКИ СМЕХУРКО. НЯМАШ НИВО ДА ОЦЕНЯВАШ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. УВРЕДИЛ СИ СИ ГЛАВАТА ОТ МОЛИТВИ С ГЛАВАТА В МИРИЗЛИВИЯ КИЛИМ В ДЖАМИЯТА

278

Анонимен

преди 4 години

Балъков не става за треньор на нац.отбор.Да подава оставка,а останалите чалгари да бъдат уволнени до един.Меки китки и колене не ни трябват.

277

Анонимен

преди 4 години

До турчинЗа теб важи поговорката - виждам сламката в окото на българите но не виждам гредата в турското си око. Много по-зле от нас сте в повечето отношения. И още по-зле ставате. Като цяло в спорта сме доста по-напред от вас. Къде ви е отбора по художествена гимнастика? Ааа нямате.

276

Хъммм

преди 4 години

Само не разбрах как и кой успя да накара Красимир да става за смях на стари години.

275

Малиии

преди 4 години

Малии, като ни фанат ингилизите-колко ли пъти ще ни гаврят....

274

Край

преди 4 години

Фуутбола е ИГРА или БИЗНЕС. У нас е бизнес и понеже сме бедни е жалък бизнес.В Косово е ИГРА и понеже са надъхани момчета ни надиграха татално.Върнете ни играта.

273

petarziz

преди 4 години

ЗБОРИХМЕ СЕ ОТЗАДЕ НЕ БЕХМЕ МНОГО ДОБРЕ АМА МАИ И ОТПРЕДЕ СИЛИТЕ НЕ НИ СТИГНАХА ЧАСТ ОТ ИЗКАЗВАНЕТО НА БАЛЪЧЕТО

272

Лисан

преди 4 години

Остана ли спорт, по който не сме състояние да загубим от произволна държава? Рибата се вмирисва откъм главата. В случая главата е тлъста, голяма, с много гънки по врата - това е главата на корумпирания и некомпетентен министър на спорта Крадлев, който вече втори мандат го унищожава. Оставка!

271

Анонимен

преди 4 години

Само не разбирам Балата, как го излъгаха да се излага?

270

амнеза

преди 4 години

Не се вайкайте, че имало голям гавра! Още колко по-големи провали ще дойдат! Все пак е огромен успех, че паднахме с 3 гола от Косово!!Хайде, останете си със здраве!