11

Анонимен

преди 4 години

Ако има някакъв шанс,ЕС въобще да се реформира в посока на интересите на повечето държави(а не само на Германия,Франция и няколко гравитиращи към тях привилегировани сателита),това е реализирането не просто на "Брекзит",но и на твърд,без запалщане на каквито и да са санкции!След което да се създаде заплаха от "ефекта на доминото",масово напускане и на други държави!Само така,може да се реализират реформи в посока на "подчиненото мнозинство"!Не стане ли това,жална му майка на мнозинството

10

Истината

преди 4 години

Света е на младите. Колкото и марионетки да си слагате, ще ви се орине властта. Жалко че ще е с много невинна кръв на деца, които не са родени още. ДРУГОЯЧЕ КАЗАНО:Дърти шизофреници и алцхаймери определят бъдещето на нероден Петко. СРАМ ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА!ВСИЧКИ МЛАДИ ВИ СЕ ДОВЕРЯВАХМЕ БЕЗУСЛОВНО, ВИЕ НИ ИЗЛЪГАХТЕ ЗА 20 ЛЕВА МОМЕНТНА ПЕЧАЛБА. МНОГО ХОРА ЩЕ ГО РАЗБЕРАТ, ЗАЩОТО СА ПОСТРАДАЛИ, ДРУГИ НЯМА. ФАКТ Е, ЧЕ СМЯНА НА СИЛИТЕ ЩЕ ИМА, ЗАЩОТО ТОВА Е ЕСТЕСТВЕНАТА ПОСОКА НА НЕЩАТА.

9

Разумен

преди 4 години

Поредната измислена надпревара. Същото като КОЙ ще заеме "безценното" място на ЦВ ЦВ в герб. .... сякаш някой нормален го боли фара. ХАХАХХАПЛЕБЕИ

8

няма ли

преди 4 години

някой подходящ пакистански или африкански имигрант да се кандидатира за този "висок пост" - шеф марионетка на евреите

7

Анонимен

преди 4 години

Великобритания трябва да стане президентска република.---------Повече ще й подхожда "Пакистански Халифат"!!!!-))))

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен " Великобритания трябва да стане президентска република."НЕ, НЕ И НЕ! Англия НЕ трябва да бъде република. Републиканството съсипа Франция и френския народ. Свалянето на исконната царска власт в Русия ( Руска Империя) съсипа руския народ.А сега, когато България е република ( след смъртта на Тодор Живков всички тръгна с главата на долу), положението при българите , уви, НЕ е на добро.

5

Анонимен

преди 4 години

Днес паунда падна под 2,20 лв. Който и да изберат нищо няма да направи и ще поведе страната към крах. Консерваторите при нови избори не се знае дали ще бъдат и втората най-представителна партия в парламента. Много вероятно е, в следващия парламент да са дори след либерал-демократите. Това, което Мей договори беше оптимално, но някои още живеят с някакви имперски спомени. Реално тези с които Фараж ги плаши - ромите от Столипиново, в момента имиграцията е повече, но оригиналните от Южна Азия.

4

Анонимен

преди 4 години

Великобритания трябва да стане президентска република.

3

Анонимен

преди 4 години

Щатът Великобритания има ли право да излиза от Европейския съюз?

2

АнонимеН

преди 4 години

НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е ПРЕМИЕР НА БРИТАНИЯ!!!ПРЕМИЕРА ИМА ВЛАСТ В БРИТАНИЯ ТОЧНО 0%-----------ПАРЛАМЕНТА ИМ ПРИЕ ЗАКОН С КОЙТО ДОКАТО НЕ СЕ СЪГЛАСИ ПАРЛАМЕНТА ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ДА НЯМА ТАКОВА ИЗЛИЗАНЕ!!!--------БРИТАНЦИТЕ БЯХА ИЗЛЪГАНИ ОТ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО КОЕТО РЕАЛНО СИ УПРАВЛЯВА В БРИТАНИЯ, ЧЕ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ОТ ЕС И НИЩО ПОВЕЧЕ!!!ПАРЛАМЕНТА НА БРИТАНИЯ Е ПРЯКО ПОДЧИНЕН НА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ВСИЧКИТЕ ТАМ СА ЛОРДОВЕ И СЪРОВЕ!

1

Анонимен

преди 4 години

Това място нокога не е принадлежало на Тереза Мей.