38

Ванката

преди 4 години

Какви момчета бе!? Тези сигурно и внуци имат. Като няма държавност и стабилни държавници, ще живеем в джунгла.

37

АНОНИМЕН

преди 4 години

Как мисли да я кара нашата народна власт политиката спрямо *** не е ясно. Това по всички белези е организирано нападение на етническа основа. И властите си траят и замазват до колкото е възможно. Вместо още от сега да се работи за предотвратяване на сериозни бъдещи сблъсъци на етническа основа. Чакат проблема да стане голям, без да имат някаква представа как ще го потушават. Косово -2 може би!?!?!?

36

АнонимеН

преди 4 години

ТАКИВА СА РИСКОВЕТЕ ДА ЖИВЕЕШ ДО МААЛАТА ВИНАГИ МОЖЕ ДА ТЕ ПРЕДЖОБЯТ ИЛИ НАБИЯТ АКО СА НА ТУМБА ЩОТО КАТО СА ПО 1 СА СТРАХЛИВИ!СОХОДОЛ Е ДО ФИЛИПОВЦИ!

35

Анонимен

преди 4 години

Тва са постановки.Трябва да ги вкарат в мазето на районното и со малко кютек ще си кажат кой им плаща и защо.Трябва да има по-строги наказания за побой.Как е възможно лека телесна повреда да се нарича счупване на ръце и крака?Тия закони от испанската инквизиция ли са правени.Хайде някой да му счупи ръцете и краката на експерта който е измислил това и после да му каже че повредата му е лека.

34

Стършела

преди 4 години

До МаргаритМаргаритко, ще те опраша качествено.

33

Анонимен

преди 4 години

Племето пак върлува, София вече е отпиши ... където се появят цикламени и нищо не верее. Селянията е умопомрачаваща ...

32

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е България да бъде обявена за държава на етническите българи. Всички други да имат статус на посетители и чужденци, прибиваващи у нас. Нали така стана в Израел - има национален закон, че Израел е еврейска държава. Защот у нас да няма такъв закон?

31

Гошу

преди 4 години

Това не е новина. Новина е един да набие четирима.

30

Анонимен

преди 4 години

Същевременно се доставят различни стимуланти за не.ри и араби както и римляни за стимулиране на раждаемостта всичко се финансира от арабските държави ибфондации взимащи чрез данъците на работещите бели пари с които финансират палачите им.Само белите ядат *** неслучайно на запад арабухуте ядат само кашер храна и тн.

29

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

''Нападателите не спрели и при пристигането на полицията''-Иначе държавата е ПРОСПЕРИРАЩА и ЦЪФТЯЩА според Началника.

28

Чарлз Дарвин

преди 4 години

Американските храни са основното оръжие за унищожаване на бялата раса.ГМО директно е насочено да убие белите хора.Това е платен скъпоструващ проект целящ отмъщение на белите хора за ВСВ и колониалната епоха проекта е финансиран от арабските петролни държави и организации които вие всичките знаете на кой са.Целта е затриване на Европа и заливането с арабскаби всякаква *** ***.

27

БАтко

преди 4 години

В този автобус пътуват най големите ***. За това ходя с нож и бокс в чантата.

26

Третия райх

преди 4 години

Едно време всички държави в Европа са изпратили ромите в концлагери, а ние сега имаме роми, защото не сме. Вместо да са благодарни, те ни бият, влизат и крадът домовете ни, също така изнасилват баби по селата.

25

Чарлз Дарвин

преди 4 години

Неслучайно искат да внасят американска соя да му мислят бременните жени какво ядат.ГМО и соята от Америка предизвиква мутации и рецидиви на плода а и доказано води до рак.Хора бдете

24

Чарлз Дарвин

преди 4 години

Споко и в америка е същото не.рите и мексиканците си правят каквото искат.Планът на хора като Со-рос е химически да въздействат на белите момчешки фетуси повреме на вътреутробното им развитие за да има повече гейове и да унищожат бялата раса.

23

Ceci_

преди 4 години

Редакцията, момчетата на по 30 да не са от ромския етнос, уточнете в СДВР моля

22

Анонимен

преди 4 години

Учете повече история. Гордият немски народ е измислил трайно решение на подобен род проблеми още преди 85г. Не е необходимо да откриваме топлата вода!

21

избирател

преди 4 години

Повярвайте всеки един от тия " МЪЖЕ", когато е сам е най най обикновен мишок!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Автобус 111 отдавна съм го кръстил Джурасик парк. Вътре като в музей могат да се разгледат всякакви волности на еволюцията и същества, които в метрото не виреят.

19

Какви момчета?

преди 4 години

"четирите момчета са съответно на 27, 30, 21 и 30 години"Какви момчета, бе оланколу? Изпечени престъпници! Нека потъркат скамейките в пандиза да им се охладят страстите.