24

Анонимен

преди 4 години

Не знам пичове ... Цъкам си на Switch-a, докъто пътувам със самолета, понякога за отмора с приятели и даже с приятелката се зарибяваме на Марио Карт. Имам образование, на 28 съм, работя добра работа, защо да не си цъкам? И не, не съм забил да играя по 50 часа игри на седмица (въпреки, че като пуснаха GTA5, Witcher 3 и полследната Зелда, признавам си, че маааалко се поувлякох, но все едно, не сте гледали цял сезон на GoT за една вечер).

23

Анонимен

преди 4 години

До Victimized"Ванката Иванов, дето играе дота 2 е на 23 и вече има изкарани 3 милиона долара, дали му е лошо"Ами дано, ама да не стане на 33, да го изпраска синдрома на карпалния тунел, да си е изхарчил парите за коли и наркотици, че не е толкова рядко срещан сценарии.

22

Анонимен

преди 4 години

СтарКрафт и Хероес 3 трябва да се учат в училище в избираема подготовка.

21

Анонимен

преди 4 години

Уайт Ра /украинец/ - човекът си финансираше образованието от турнири по Старкрафт. Голям провал трябва да е бил животът му, вярваме.

20

Анонимен

преди 4 години

"солциалния им живот, общуването с дргуия пол, себедоказването"Това показва колко не си наясно. Корейците ги събираха ЗАЕДНО в отбори в отделни "къщи", където живееха и тренираха. Себедоказването - пробвай да станеш шампион по каквото и да е без това, да те видя. "Общуването с другия пол" - аз за девствен милионер не съм чувал.

19

Анонимен

преди 4 години

в златната ера на старкрафта трима зомбирани корейци са спечелили неколко милиона долара а десетки хиляди младежи са получили перманентни повреди на мозъка и тялото. солциалния им живот, общуването с дргуия пол, себедоказването и т.н. липсват. пропиляват си годините когато трябва да стават мъже и после стават едни нехранимайковци които съсипват и живота на родителите си след това. болест си е.

18

Анонимен

преди 4 години

В златната ера на Старкрафта корейските шампиони станаха МУЛТИ милионери от професионално играене. Освен това т.ъ.п геймър до сега не съм виждал. Може да е задръстен, странен, особен, но в никакъв случай глупав.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Различните хора се гневят от различни неща.Някой хора им харесва друг да прави секс с жена им дори има клипчета цели поредици в интернет на други не им харесва.

16

Анонимен

преди 4 години

Агресията не идва нито от филмите, нито от игрите. Идва отвътре. И отвън. Все едно домакините като прочетат 5 любовни романа и да стават неудържими мажоретки със свръх сили в областта на кама сутра. Като се превъзбудят отиват, мачкат котето и отиват да готвят на любимия... Реалността е, че новото поколение никой не го учи как да овладява гнева си и не му обяснява защо трябва да го владее, контролира и насочва. Никой не му обяснява за какво си заслужава да се гневи и за какво не си заслужава.

15

до иванов

преди 4 години

Пусни си сега една компютърна игра в която играят хиляди играчи от цял свят.След 2-3 часа ще си говорил и писал с минимум 50 човека от цял свят мъже и жени.Повечето от тях доста забавни хора.Ето това е разликата между геймърите и задръстените чалгари с манталитет на крепостни селяни от 17 век.Не искам да те убеждавам в нищо.Просто правя сравнение.Предпочитам компанията на виртуални хора ама готини отколкото на диви селяни с бмв,голф по анцузи и татуировки с възможност за разговор от 2-3 изречен

14

Гошу

преди 4 години

Само не пипайте порното!

13

Анонимен

преди 4 години

До ИвановЕй сега се връщам от разходка в столичен квартал.Заведенията са полупразни обикновено посетителите са алкохолици или типове с вид на мутри.Темите са футбол и кой колко дига от лежанка.Паркът е пълен с млади момчета и момичета .Стоят на групички отделно-мъжките слушат чалга пият бира и подкряскват с желание да привлекат вниманието на перхидролените принцеси които не откъсват поглед от смартфоните си.Ако се опиташ да ги заговориш почват да те гледат сякаш си извънземно.Не желаят контакт.

12

Иванов

преди 4 години

До Victimized: Кой е тоя Ванката и къде ги е изкарал три милиона долара? Може и да има по един супер геймър на фона на хиляди други. Тук говорим играене в свободно време, а не професионално.

11

Free Bird

преди 4 години

Авторите на статията да превъртят The Talos Principle, без да гледат клипчета в тубата и тогава да ми говорят за вреда от игрите.

10

Victimized

преди 4 години

"Лоши са, ако започнеш да се занимаваш само с тях. В днешно време с каквото и да се занимаеш, ако не изкарваш пари, все е лошо."Ванката Иванов, дето играе дота 2 е на 23 и вече има изкарани 3 милиона долара, дали му е лошо. Като цяло ние за толкова малка нация имаме много момчета дето пробиват на про-гейминг сцената, и тя е като всеки един спорт. Естествено баланса е важен, но при какво не е така?

9

Иванов

преди 4 години

Лоши са, ако започнеш да се занимаваш само с тях. В днешно време с каквото и да се занимаеш, ако не изкарваш пари, все е лошо.

8

Victimized

преди 4 години

Игрите които изискват бързи реакции и логична мисъл са в пъти по полезни от дискотеката в петък вечер. Развиват нервната система, времето за реакция е изключително малко. Имаше изследване според което такъв тип "геймъри" взимат в пъти по-бързо и по-правилно решение от средностатистическия човек. Това, че световната здравна асоциация премахна гейовете, трансовете и всичките подобни от списъка с психичните заболявания и добави гейминга е изключително притеснителен факт.

7

Анонимен

преди 4 години

Агресията дойде от филмите.Няма филм в който да няма поне няколко убийства.В компютърните игри има убийства ама са със смисъл.Има причина да се случват.Във филмите обикновено някакъв с патлак или картечница убива поне 30-40 човека и след тва задължително прави секс.Е тва бъгва децата и ги прави зли подсъзнателно им се прави линейна връзка между кръв,секс,насилие убийство.В игрите има много убийства но има сюжет и понякога трагичен край за главният герой.

6

Бау

преди 4 години

С всяко нещо с, което се прекали е опасно. Ако играеш постоянно ще ти навреди със сигурност. Другия проблем е агресията и убийствата, но това го има и по филмите. Децата вече не се трогват от страданията на околните.

5

Асоциален?

преди 4 години

Пътувам си в рейса в Сф.Оглеждам хората около мен.Няколко баби, няколко изнервени и потни лелчета тук таме чичаци.Така наречените млади или са напомпани бичмета с анцузи и потници с разговори за пребиване на някой или безмилостен секс на неква к-ва обикновено тяхна съученичка.Ми не искам да си говоря с тия бе.Момичетата обикновено са облечени така че да им стърчат гърдите и задните части но за сметка на проститутският си вид на евтини миnетчийки всъщност са адски задръстени.И те не ме кефят.