10

Баба Цецка

преди 4 години

Ох така се радвам чедо, откога го чакам този модел, най сетне...Баба Цецка от Стърчипишка, Ямболско..

9

Анонимен

преди 4 години

Имах Пасар 2012 година доскоро - голям *** за каквото се сетиш - неудобни седалки, евтина пластмаса, лоша шумоизолация, отврат радио и саунд и за капак на всичко тази лайсна по средата на таблото се отразява в страничните огледала о пречи на видимостта. Никога повече Пасат - сега карам дърто Волво xc70 2010 и съм много щастлив!

8

Анонимен

преди 4 години

За съжаление взеха да правят трошливи тоалетни дето от икономии преко сили минават 250 Хил. км. Това DSG ,TSI *** до *** и вътре евтинджос и разпад.Лежат на Стара Слава и не си струват парите и главоболията.Да си ги карат алчните им счетоводители. Аз приключих с тях.

7

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

6

Абе

преди 4 години

Много го *** вътрешния дизайн на новото ауди и на фолксваген, едни чeпати и pъбати триъгълници и pъбове, дето ако ги дялкам с теслата в плевнята пак по-красиво ще го направя.

5

pASSat

преди 4 години

А колко щайги побира багажника на комби версията?

4

Анонимен

преди 4 години

До АнонименФакт. Коритото си е корито, но в този ред на мисли.По-добре Мазда CX8 отколкото мерцедес Е класа. Нали са едни пари.Само в България можем да караме голф 2ка и да намираме кусур на чисто новите автомобили...

3

Киселото грозде

преди 4 години

Виж моля, когато го купуваш де, дали в багажника е останал *** (каран само от пенсионер) или чадър (каран само от стюардеса да летището).

2

bbb

преди 4 години

Обзалагам се че ще тогава ще е на 166 000 км

1

Алов

преди 4 години

След 30 години ще си го взема. Помнете ме!!!!!!!