9

Емо

преди 4 години

Министър *** откри топлата вода... отново. И той не знае какво точно центрове ще прави и колко... имало един, наистина, още колко? И какво ще правят. Важното е да се плямпат глупости пред журналистките, които после в папагалски стил да го копи-пейстнат.

8

????

преди 4 години

По добре да създадат ант-джендърски центрове.

7

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се оповестяват, но след това трябва да се оповести, какво му се е случило на младият кандидат-бомбаджия. А това трябва да е: Вкаране в сппециализирано заедение за принудително лечение, от където да излезе с акъл на 3-годишно.Питам ви, това ли европата в която искахме да живеем? За тия ли "ценности" скачахме по площадите? Искахме ли да залягаме, като видим тинейджър с раница?!Кажете! А троловете на шорош, могат да започнат да слагат минуси, бОли ме чучура!

6

ШибиРиби

преди 4 години

Честито ново поколение доносници!Като е безсилно родното МВР да се справи само ще плаща на куки аматьори във всяко училище... пардон... вие ще им плащате.

5

Анонимен

преди 4 години

Те днешните тийнейджъри са родени терористи!Нямат нужда от специално обучение и тренировки.Качват се на колата на родителите си (мощна, над 150 коня), и почват да трепят хора наред!!!А полицията е безсилна: хваща ги, а после ги пускат под гаранция или с условна най-много!!!

4

Анонимен

преди 4 години

До: номер 1 и номер 2Не знам дали знаеш но терористът чийто псевдоним използваш е получил навремето политическо убежище от Хафез Ал Асад - на Башар татко му!

3

Джедай Мастър

преди 4 години

Сега разбра ли се каква е работата? Измислиха някакъв хипотетичен ученик от ИДИЛ, за да се откраднат кинти. Щото нали за сигурност кинти не трябва да се пестят, още 1 милиардче Бойко да даде на МВР-то. Ако не ме лъже паметта милиционерите взривиха повече хора отколкото терористите от началото на годината.

2

Карлос Чакала 2

преди 4 години

..... Освен това един АТЕНТАТ в България какъв международен отзвук би имал ?!?! ... Все едно да го направят по западналите Африкански Държавици ... Нас тук ни ползват за евтина работна ръка по Запада .... Спокойно ! .... Спете си , Българи ! ... Няма проблем ! ... ПЛАНЪТ "РАН" СИ ВЪРВИ И СЕ ИЗПЪЛНЯВА С ПЪЛНА СИЛА !!!!!! .......

1

Карлос Чакала

преди 4 години

Ха ха ха ... Какви антитерористични центрове , бе ?!?! Какви промени ?!?! ... ХуБу че "СВЕТОВНИТЕ ГОСПОДАРИ" нямат НИКАКЪВ ИНТЕРЕС да правят АТЕНТАТИ точно в България .... Щото ако имат ..... Майка ни жална !!! ... Нашите "РЪКОВОДНИ КАДРИ" в последните 29 години "КРИВОРАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ" са страхотни изпълнители на "ВЪНШНИ ПОРЪЧКИ" - КАКВО ДА СТАВА В БЪЛГАРИЯ ! Продават се здраво и изпълняват поръчките на няколко Посолства ! Вървим им по гайдата ... Така че НЯМА смисъл от ... АТЕНТАТИ !!! ...