47

Анонимен

преди 4 години

Няма случай при който , религиозен водач да е успял да се въздържи сексуално, всички рано или късно стигат до момента да се обявят за семето божие и да си спретнат един харем.

46

Дедо

преди 4 години

Малко са поукрасили статията за по голям ефект а иначе всеки ако иска може да се отдаде на paзвpaт само че после ще си носи последствията.

45

зъл

преди 4 години

Докато всички "вярващи" си подбират само това, което ТЕ желаят от библията, то не мога да ги смятам за морални хора, следващи бога. Щом те могат да си подбират какво е важно и какво не, защо да не мога и аз? Като например, че и Господ и Христос забраняват яденето на скариди... ЗАБРАНЯВАТ- нелеп, но факт, за тези, искащи да отидат в рая! Или че Мойсей и последователите наказват с бой възрастен беден човек, защото си е позволил да събира дърва за огрев в неделя. От вашата "свята" книга са

44

Не!

преди 4 години

Всяка религия е зло, а на религиозните мозъци не трябва да се дава достъп до власт!

43

Анонимен

преди 4 години

Тези ,които са представят за най -набожни и най -морални ,обикновенно са на безкруполни и покварени

42

Българин

преди 4 години

Едни номрални хора със морал и ценности, в БГ всички са християни но нито вярват в Бог, нито в Библията, и освен това нямат и на идея какво е сексуална чистота, да обичаш някого и да му бъдеш верен, горките амереканци как ще ни стигнат...

41

Бобчо

преди 4 години

Когато се опитваш да запълниш любопитството на подрастващите само с една книга, резултата винаги е един и същ. Справка - едни други еднокнижници, живеещи горе-долу на същата ширина, ама по-на изток.

40

Анонимен

преди 4 години

Не са кат ВАС ... развратни сатанисти такива!!!!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Не съм убедена доколко е само религия - май и там виждат, че черните и латиносите раждат като пощурели и не правят аборти, а белият човек изчезва и се опитват да забавят тенденцията.

38

Хитрия заек

преди 4 години

Както учат Библията, трябва да учат и историята, на агресорите, които в името на Бога правят какви ли не поразии. И тук не говоря само за християнството.

37

Анонимен

преди 4 години

Корветите и зажаднелите за секс сега ще почнат да ги съдят. Нали сте по свободията бе, *** нямате смелост да оставите другите да са свободни в разбиранията си за секса а?

36

Анонимен

преди 4 години

Искам майката на детето ми да е минала поне през 20 мъже преди мене! Не искам някакви жени от средновековието! Отракани мадами или гтфо!

35

Анонимен

преди 4 години

Сексуалното въздържане на жените има голяма практическа полза .Защото жената приема генетичен материал от всички мъже,с които е правила секс.Така бъдещите деца имат примеси и от други мъже.Ако някоя жена се е ч.укала с наркомани и бисексуални после да не се чуди защо децата й стават такива, въпреки че нито тя,нито мъжът й са такива .

34

Вярващ

преди 4 години

Браво! Хайде да вземем и един добър пример от Америка, а не само лошите от Холивуд.

33

Мече сладко

преди 4 години

До Lan-По принцип днешна Америка и Ес станаха клоаката на света сабирайки всичките паразите от Африка и Азия но запомни едно много скоро това ще се промени виждайки набиращите сила политически партии в Ес,който са анти-Ес а и Доналд Тръмп много хора се бунтуват срещу сегашната система на миш маш".Много хора казват че Доналд тръмп не бил избран от мнозинството...100 000 000 не БЕЛИ хора, 60 000 000 хетеро и хомосексуални...като сложиш хората който нямат право да гласуват...

32

Lan

преди 4 години

Мече сладко, светът е шарен - в това му е чарът и за това не ства скучен. Хората в Алабама си падат по Библията, сексуалното въздържание и хим.кастрация на педофили - тяхно право е! Не може ние да ги съдим, нищо от това не противоречи на човешкия/Божия закон. Да, и на мен ми е леко странно, защото ние живеем в друг цвят :) на света. Но не виждам нищо осъдително.

31

Мече сладко

преди 4 години

До Lan-Какво значи Абсолютно съм съгласна че света е ШАРЕН??

30

Lan

преди 4 години

Ами, че не лъжат хората! Единственият 100% сигурен метод е въздържанието :). Всички други методи имат процент несигурност...И абсолютно съм съгласна с "шарения" свят - на който не му отърва, да избере място, където му харесва!

29

ей ceляни

преди 4 години

Не я мислете Америка бе ceлчoвци. Нито американците, нито руснаците знаят много за българия. Първите не знаят дори къде се намира, вторите 70% от тях са я чували но не знаят нищо или най-много че е православна държава като тях и че е бивш пудел на СССР. 30% са идвали на море или пък имат познати българи работели в СССР или пък смесени бракове, но като цяла българия никой не я знае, с нищо не е известна. Държава плюнкa. Гледайте си вас, тръгнали да ми коментират такива велики държави.

28

Тео

преди 4 години

Ами ... хората са различни. Цял буквт сме! За всеки има местенце, където да живее по неговите правила. Явно в Алабама смятат, че Бог е Пътят, и истината и живота. Откровено не съм съгласен с тях, но на този л3сбос като не и отърва да ходи в Ню Йорк! Има място за всички! А за твърдите мюсюлмани - в ОАЕ, там жените ако прелюбодействат направо родата с камъни! Ама не щат!