35

Анонимен

преди 4 години

Единствения спорт в който жените предлагат качествен продукт е тениса, но и там разликата с мъжкия тенис е голяма, не колкото във футбола, но все пак има голяма разлика. Като цяло жените не са спортни натури, така че няма смисъл да се вкарваме в такива филми.

34

Анонимен

преди 4 години

Все едно някой да седне и да ме убежда, как женския бокса е върха, как там били най-здравите битки и т.н. - вече на черното бяло да казваш, явно е мода, а кажеш истината излизаш лош.

33

Анонимен

преди 4 години

До ХейтърДобре бе гледай си женски футбол, това си е твоя работа, аз пародии няма да гледам. Разликата между мъжкия и женския футбол е колосална, даже си е кято два отбелни спорта. Здрави сблъсаци ли!? Жените ги е страх да влязат по остро, слаба техника, немощни шутове и пасове, ниска скорост, комични вратарски намеси и т.н., но всеки е в правото си да гледа и да се радва на каквото си иска.

32

Хейтър

преди 4 години

В момента женският футбол е най-чистата форма на футбола. Много здрави сблъсъци на терена, здрава битка по целия терен, футбол малко като на квартален мач. Няма грам симулации, падания и смехотворни гмуркания за дузпа.Вчера с кеф си гледах Австралия- Италия и след това Португалия-Холандия ми беше адска скука :D Лошото е, че ФИФА тотално са убили играта с новите правила в сила от 1 юни. Всеки удар в ръката е дузпа, вече се смята ако ръцете са настрани от тялото и топката ги удари, е дузпа.

31

Анонимен

преди 4 години

Нека си кажем направо - поредното феминистко напъване. И ние сме като мъжете, и ние ще ритаме, това че е смешно и няма нищо общо с женствеността, не е от значение.

30

Анонимен

преди 4 години

Гледал съм им мачове,играят на кило кръв и метър кожа!Ритат се здраво,стават и продължават,няма да се превиват и търкалят!Колкото и да не ми харесва се държат доста по мъжки,от нас на терена!Разбира се има и тип Серина Уилямс,но повечето са съвсем нормални момичета!

29

Анонимен

преди 4 години

Женския футбол е чиста пародия и не го казвам защото мразя жените или нещо подобно, това са фактите. Футбола е контактен спорт, залага се физика и издръжливост, това е мъжки спорт. Женския футбол никога няма да добие дори и 1% от популярността на мъжкия, просто няма как да се приеме на сериозно. Като цяло жени и спорт не са съвместими.

28

Един

преди 4 години

Марш в кухнята! Мъжете ви гладни, вие на топка ще ми играете!

27

до 27

преди 4 години

За съжаление те почват да приличат на мъже и до голяма степен губят сексапила си.

26

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е, мен ми харесват мацките на терена.

25

Анонимен7

преди 4 години

Аз най-много харесвам когато си разменят фанелките след края на мача.

24

Пич с москвич

преди 4 години

Вие луди ли сте , бре ?!?! Кво им се подигравате ?!?! Италианките ако сбарат повече от половината смешници в така наречената ни "ПЪРВА ЛИГА" ще ги лупат здраво !!!!! 100 процента ще влезнат в първата шестица. А могат да хванат и място в Евро турнирите през Българското ..... мъжко първенство.

23

Абе

преди 4 години

Сеирбаджак да има там, а пък за качеството на играта не питайте.

22

Чичо Митко

преди 4 години

Както ги гледате тия мацки , където се радват на снимката ... Ако хванат Бистришките "тигри" , "СлаБия" или "Царско Село" ще ги тупат като МАЧЕ У ДИРЕК ........ :) :) :) ...... Изобщо НЕ подценявайте женския футбол !!! ........

21

Анонимен

преди 4 години

*** и се вижда

20

Анонимен

преди 4 години

Съжалявам но това си е мъжки спорт .... Все едно да ми лансират мъже как как играят с бухалки и обръчи, сбъркана работа !!!?!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Ше се нагледаме на пичета мхххх

18

Анонимен

преди 4 години

Откога Италия и Австралия играят с екипа на скуадра адзура?

17

Хейтър

преди 4 години

Няма да коментирам големите звезди като Марушан, Алекс Морган, Амандин Анри- при тях няма никаква разлика с отиграванията на мъжете- дълги диагонални пасове, скорост, техника, физика. Дано FIFA работи повече за популярността на играта в женския й вариант. За феновете на кекса - търсете снимки на Алекс Морган в мрежата.

16

Хейтър

преди 4 години

Гледам си с кеф стриймовете от световното и се наслаждавам какво правят тези момичета на терена. Вчера Бонансеа (тая, дето й се вижда "катеричката") вкара в 94-та минута на австралийките и затова е тази нечовешка радост :D А Джени Ермозо (звездата на испанките) сцепи мрака преди една от дузпите, като се изплю в типично мъжки стил преди да я вкара. Точно Ермозо е класи над всички БГ футболисти и съм убеден, че ще ги направи смешни на терена. Имаше едно нейно фамозно отиграване с пета снощи.