15

Анонимен

преди 4 години

Ще чакаме статия за ползата от бирата и умереното пиене от проф. Байкова. Не вярвам на тази долна пропаганда от някакъв непрофесор.

14

Divane

преди 4 години

Не пийте, не пушете , не ходете по жени и може да живеете вечно

13

80%

преди 4 години

Четете внимателно умните коментари по-долу и след това нека да ви е ясно защо България е на първо място в Европа по сърдечно-съдови заболявания.Ей тия специалисти по-долу, също ще ви обяснят, че ако спортувате редовно ще си изтъркате ставите затова най-здравословно е всеки ден да лочите като *** алкохол и така на 35 години да бъдите полу инвалиди с огромни кореми и готови за бъдещите инслулти и инфаркти.

12

Firkachos

преди 4 години

Алкохола наистина са празни калории и се усвояват само ако ядеш някви бок.луци и пиеш едновременно и нека не забравяме метаболизма на всеки човек е различен. Има хора поемат по каса бира и са по 60 кила и ядат и дюнери и всичко мазньоч. Както има хора се напиват от 50 грама други от 500 , въпрос на организъм , яжте , пиите разумно или колкото ви е сладко .

11

ivailo

преди 4 години

Чудно, защо не се засищам като изпия 2 чаши вино без да ям, а и не напълнявам грам...

10

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости.

9

Анонимен

преди 4 години

Това изобщо не е вярно - калориите в бутилка вино са много по-малко, отколкото тези в два мазни бургера. На 100 мл са 70 kcal, а на бутилка от 750 мл - 525 kcal. Само един мазен истински бургер има повече калории от това, ка-моли два.Подобни "грандиозни заглавия" от километър личи,у че са писани от профани, само за да предизвикат интерес към статията.

8

Анонимен

преди 4 години

Хайде Бай *** пак реши, че разбира от всичко. Само за ваша информация трупането на мазнини не винаги е външжно. Мазнините могат да се отлагат по вътрешните органи, както и в кръвоносните съдове, така че слабият алкохолик верятно си трупа мазнините по-този начин.

7

Калории

преди 4 години

Калориите в чаша бензин са колкото 10 кила пържоли.И какво от това.Ако изпия чаша бензин няма да кача и един килограм.Калориите в суха листна маса също са бая - но по-голямата част са затворени в целулоза която не мога да усвоя.Просто намалете сладкото и въглехидратите.

6

Анонимен

преди 4 години

До ДДТПознавам доста дебели алкохолици.Ама и мезят здраво.

5

Филип

преди 4 години

5 бири са равни на между 900 и 1100 калории, в зависимост от процента алкохол. Ако три основни ястия са равни толкова калории, нормален човек щеше да има нужда от междъ 7 и 9 основни ястия на ден, само за да запази теглото си.

4

ДДТ

преди 4 години

Смехории...Дебел алкохолик НЯМА!

3

???

преди 4 години

До1 :Ракия само с вода без газирано и никакво ядене,за да не натоварвам дроба и стомаха.И без цигари.

2

Pavel

преди 4 години

По голяма глупост не бях чел

1

Анонимен

преди 4 години

Аз затова пия ракия!