552

Анонимен

преди 4 години

И да ти кажа че образованието една малка точица в CV-то която HR вземат само за информация. Много по-важна е трудовата ти биография...Щеше да е хубаво, ако беше вярно. В Германия бумагата е всичко, за да минеш през лелките от HR. Трудов опит е предимство, както пишат в обявите, а бумагата е условието. И точно за работохолизъм не става дума. Ако работиш повече от другите, не те ценят, а те смятат за луд, честно. Ценят се основно стандартът и спазването на правилата.

551

Св

преди 4 години

За неуспял човек в чужбина съм съгласен. За някакъв краен идеалист - също. С лека форма на шизофрения да. Но ако моето дете, по някакъв начин се чувсва добре и е успяло извън страната, ще го чакам на границата и ще го връщам обратно колкото и да напира за тук.

550

Анонимен

преди 4 години

Наистина много смешно,като гледам терминалите ми става ясно че е обратното.Но нали се опитвате да заблусите хората,ама нещо не се получава.Няма кой да ви повярва .Изгонихте толкова народ ,че нямам думи

549

Анонимен

преди 4 години

ХА ХА ХА ГОЛЕМ СМЕХ

548

Прос Селендур

преди 4 години

Да наистина имаше по едно време такава тенденция но 90% от тия дето се върнаха заминаха отново поне при моите познати стана така....

547

ЧИСТО СЕ ВЗЕМАТ,

преди 4 години

ама после има добра пенсия, добро мед. обслужване и прекрасна инфрасреда,който мисли, търси добра работа там а не тук.Малък пример - в момента има нужда от 60000 шофьори на тирове.ха познайте от кои страни ще са основно!А в Карнобат, Павликени и М Тървоно е пълно с IT фирми!Смешни приказки за наивни хорица.

546

РИХАРД ЗОРГЕ

преди 4 години

АЗ СЪМ ЗОРГЕВСИЧКИ СТЕ ГЛЕДАЛИ ФИЛМ ЗА МЕН И ДЕЙНОСТА МИ.НЕ ПЛЮИТЕ И НЕ ВРЪЩАЙТЕ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИТЕ СИНЕ СЕ РАДВАЙТЕ НА ИЗМИСЛЕНИЯ БРОЙ ЗАВРЪЩАЩИ СЕ - ТОВА Е САМО ПРОПАГАНДА ЗА ЗА "СПЕЦ СЛУЖБИТЕ" НА КАПИТАЛИСТИТЕНЕ САБОТИРАЙТЕ ДЪЛГОГОДИШНАТА МИ БОРБА С КАПИТАЛИЗМАС ТРУД ВНЕДРИХ 2 500 000 НАШИ БОРЦИ БЪЛГАРИ НА ЗАПАДСЪС ВИСОКИТЕ СИ ЗАПЛАТИ -ЩЕ СРИНАТ КАПИТАЛАНЕ ИМ ЗАВИЖДАЙТЕ - ПОДКРЕПЯИТЕ ГИ ВСЕСТРАННОТЕЗИ ВАШИ БРАТЯ СА БОРЦИ ЗА СВЕТЛО БЪДЕЩЕСМЪРТ НА КАПИТАЛИЗЪМА ! РОТ ФРОНТ !ВАШ РИХАРД

545

Истината

преди 4 години

Десетки хиляди, 60 на година ама в обратната посока - далеч от тук

544

Анонимен

преди 4 години

Стига сте лъгали ***.БГ, няма ги тези "хиляди българи" които се връщат в корумпираната кл оака за да работели. За кво да работят, за 500 лева на месец? Айде сиктир!

543

Анонимен

преди 4 години

Това не е новина - още преди няколко години се изравниха потоците на емиграция от и към страната. Основно за чужбина емигрират сезонни работници и други ниско платени бачкатори така че статията е точна и в това отношение!

542

Ф.С.В

преди 4 години

-Забравили са да напишат отдолу- Платена Статия!-Връщат се в БГ (според мен) децата на политиците и богаташите- Те отиват в чужбина да се "учат" и после да бъдат лансирани като млади политици с някакво "велико" образование къде Кембридж ,Харвард и т.н.- Плевелите растат в благодатна почва- дечицата за нищо не стават в чужбина - Но в БГ те ще се научат как се краде от държава и народ- Че такива се връщат в БГ- Истинските бедни интелигентни млади хора знаят едно - в БГ НИЩО ХУБАВО НЕ ГИ ЧАКА!

541

Злокачествен кибик

преди 4 години

Защо няма надпис:"Платена публикация" или "Продуктово позициониране"?

540

ДО 554

преди 4 години

Всичко е вярно, само дето здравеопазването е тъжно, а не смешно....за съжаление.

539

Анонимен

преди 4 години

До 571 USAееейй! Къде са тия 200 евро на ден на общ работник в чехия ! В Германия няма такива тарифи ти в Чехия

538

до ,-,-

преди 4 години

Който иска да успее ще го направи където и да е. Важното е да избере чиста среда защото я има тази възможност. Това което се показва по филмите - къща с 2, 3 коли, басейн и двор с дървета няма нищо общо с действителноста за 90% от американците. А които са взели плащат 30г. Нямат право да се разболеят, че заминава. Данъци 35%, sales tax(ДДС) 10% ~ като в БГ.

537

Американ

преди 4 години

До USA:Посмали бе, ***, имай мярка.Много добър програмист или системен инженер прави по $500-%550 на ден, и то в скъпите градове. Повечето са на $350-$400.

536

до 568

преди 4 години

:))) Те като полеят отгоре с Roundup и той си стои на повърхността и не стига до подпочвените води щото вие пиете изворна, че и бутилирана. Прочети си в Wikipediaза пластмасовите бутилки... Иначе всички са на чешмяна вода в САЩ понеже не могат да си позволят бутилирана. Евиан 1,5L ти е 3 долара. Voss 0,8L 3 долара. За Poland Spring и тем подобни н. см. да се коментира.

535

гг

преди 4 години

Ниски данъци? Държава взема насилствено около 23% от заплатата ти, после взема насилствено и 20% от потреблението ти (ДДС), после 50% акциз на горивата, после местни данъци...

534

usa do 565

преди 4 години

ми кой оие от чешмата бе, пием само изворна бутилирана.

533

Аз

преди 4 години

До 564Първото ми изречение е от собствено наблюдение, не претендирам, че се отнася до всички. Единствените хора, които познавам и са се прибрали не са успяли да се справят тук, по редица причини, но най-вече мързел и негативност. Ако дойдеш тук с нагласата да спечелиш някой лев за апартамент в София няма как да ти се получат нещата.