57

Анонимен

преди 4 години

До СлънчарскиРодителите са разбрали и са потърсили помощ. И вместо помощ, ще унищожат хлапето им, за да си направят реклама. Вече от прокуратурата са хукнали от студио в студио да дават интервюта и да се бият в гърдите. А, за да могат да си припишат голяма заслуга, детето трябва да излезе изпечен терорист, който е смятал да потопи в кръв цяла пловдивска област. Така че ще направят всичко възможно да го изкарат такъв. Родителите трябва да знаят, че проблемът е техен, властите няма да им помогна

56

Анонимен

преди 4 години

То пък е признак на голяма интелигентност да се забъркаш с луди за връзване фанатици...

55

Анонимен

преди 4 години

Преди да го освободят да предоставят трите имена и снимка за да знаем от кого да търсим отговорност в случай, че се прояви.

54

Слънчарски

преди 4 години

И все пак сериозно питам, някой знае ли как са го разбрали? Или са решили да накиснат някое прозиволно непълнолетно хлапе, което не може да бъде съдено, за да си направят реклама как уж са хванали най-свирепия терорист на Балканите? Така хем вълка си, хем агнето цяло. Работата ко май май намирисва.

53

Анонимен

преди 4 години

Имате грешка, глупавите са най-уязвими. Няма как някой интелигентен млад или стар няма значение да се подведе по тия...

52

Анонимен

преди 4 години

Затова хората са казали, че еди до колко си години човека се води непълнолетен, няма право да взима решения съвсем сам. Някои данни се развиват много бавно с възрастта и опита също така.

51

Анонимен

преди 4 години

На милиционерите този смотан провансал им се видял "много интелигентен".Смятайте те на какво ниво са.

50

Анонимен

преди 4 години

Няма как хем да си интелигентен хем да те баламоста разни тАрористи.Двете са НЕСЪВМЕСТИМИ.Истината е че провинциалистите са наивни до безумие.А наивен интелигент НЯМА.

49

Анонимен

преди 4 години

За да направи бомба не се изисква Интелект. Достатъчно е да влезне в нета и ще намери стотици рецепти за бомби. След което съставките може да си ги набави по хиляди начини. Ако наистина беше интелигентен никой нямаше да го забележи че прави бомба. За да си интелегентен се изисква много сиво вещество и много гънки в мозъчната ***. които са му липсвали.

48

Горан

преди 4 години

Действително, доста странно становище от психолог, за пример на интелигентен млад човек, ползва комуникационни устройства, интернет, борави с английски, и представете си - това го прави интелигентен? А, факта, че са го вербували, като някой шаран, който е налапал примамка с кюспе, говори ли за високата му интелигентност?

47

Анонимен

преди 4 години

И кое им е ентелегентното на тия кауни щом могат д а се подведат от брадатите?

46

ь

преди 4 години

Е то интелигентностна е няколко вида, може да му куца емоционалната интелигентност за разлика от аналитичната

45

nobi

преди 4 години

колко трябва да си интелигентен, за да се вържеш на тия простoтии

44

1

преди 4 години

Родителите 100 пъти са съжалили, че са уведомили. Тъпите медии раздухаха нещо, което изобщо не се знае дали е вярно! Няма такива жълтури - от сутрин до вечер дъвчат едно и също седмици наред.

43

И сега

преди 4 години

защо обиждате интелигентните хора?

42

Анонимен

преди 4 години

Аре стига бе щото са интелигентни ли ги вербуват. Аз пък си мислех че щом са интелигентни би трябвало да имат мозък с който да мислят и разсъждават. А то какво се оказва че колкото повече мозък имаш толкова си по глу.пав. На 16 години не е дете достатъчно му е развит мозъка. Аз 16 годишен работех и учех. А този бомби прави. Сигурно не съм бил Интелегентен. Егати разсъжденията имат некои гологлави.

41

Анонимен

преди 4 години

Едно е да имаш висше образование, друго е да ти любопитно и да искаш да знаеш. Като Тесла, Леонардо да Винчи и прочие

40

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости! Четох преди време анализ за западните джихадисти и специално за французите заключението беше, че са "*** като магарета". За британците пък беше "озлобени към света като цяло". Или трябва да си много *** или трябва да си със самоубийствени наклонности и да мразиш всичко и всички.

39

Анонимен

преди 4 години

И аз по цял ден търся знания в интернет, обаче съм "дъртичка", което си има своите плюсове.

38

Турко

преди 4 години

Интелигентните хора не се хващат на въдицата.Само шараните се хващат.