77

Анонимен

преди 4 години

Голяма грешка ще е ако тоя се измъкне без затвор.Това ще бъде прецедент, който след това ще се ползва от продажните адвокати, за да защитават кандидат- терористите!Опит за създаване на взривно устройство,при това такова, че да нанесе максимални щети и да доведе до много жертви е проява с особено висока степен на опастност.Ако искате утре да се крием щом видим хлапе с раница, давайте! Освободете го, че го и почерпете. А, от къде е взел тротил, така и не стана ясно! Не се продва на аптека

76

Анонимен

преди 4 години

Така е! Тъпия не чоже нищо да го засегне!

75

Анонимен

преди 4 години

Глупости!Интелигентен човек е най-трудно да се вербува за чужд ивнтерес.Но очевидно бъркате интелигентен с просто образован. Това не е едно и също. Това, че ровиш в интернет, също не те прави интелигентин. Изобщо.

74

Анонимен

преди 4 години

Това, което ни казват от ай-кю мвр е, че всеки млад и интелигентен човек, който знае 2 думи на английски, различни от конграчулейшънс, според тях е потенциален терорист. Изводът какъв трябва да е. Ползвайте нета да гледате порно, да цъкате във фейса и да гледате новите клипове на БезДара и Дриско в ютюб. Така никой няма да ви заподозре и ще си свиркате, докато ядете банани, защото сега като имаме евроатлантически банани, какво друго ни трябва?

73

Анонимен

преди 4 години

мвр са се впечатлили, че момчето знае английски и веднага са го определили за вундеркинд. То в сравнение с тях кой не е ?

72

Анонимен

преди 4 години

Семейство с три деца,малък семеен бизнес,нещо към смесен брак вървят нещата.Няма дим без огън.

71

българин

преди 4 години

Интелигентните млади хора нека вземат пример от професор Джим Ал Халили-да изучават естествени науки и да популяризират достиженията на човешкият разум,а не от ИДИЛ.Защото ако днес живеем по добре от предците ни в пещерите това го дължим на развитието на инженерството и технологиите.

70

Анонимен

преди 4 години

Дедо му бил ислямин. Така казаха.Наивните, глупави хора са най-уязвими.

69

Анонимен

преди 4 години

Журналистките в днеса могат да бъдат спокойни. Няма как да ги вербуват.

68

До 71

преди 4 години

Изобщо не са диваци...бъди сигурен! Това са психолози, които работят в някой център... въпросът е кой им дава възможността да вербуват хората? Кой ги финансира???

67

Лошо Седларов, лошо!

преди 4 години

Нали уж ИДИЛ беше унищожена??? От къде пишат тези активисти там? Кой им дава достъп до интернет? Много е лесно да се проследи... а защо тях не ги хващат? И още и още.

66

Ники

преди 4 години

Toва някой интелигентен млад психолог ли го е писал?

65

Анонимен

преди 4 години

Абе интересна работа!Значи хем са интелигентни, хем се оставят да бъдат манипулирани от някакви диваци?

64

Анонимен

преди 4 години

Добре че повечето млади са прости и мързеливи. ИД няма материал да рекрутира терористи. Един път да има полза от ниската интелигентност.

63

До Victimized 65

преди 4 години

Павилна констатация, но изолзваният от вас език не е за тълпата.... Няма да ви разберат !

62

Анонимен

преди 4 години

От всичката тая работа разбрах, че само умните и младите се хващат на Ислямска държава и че същите гласуват за ГЕРБ ! МВР трябва да бъде съдено, че публично засрамва умните млади хора на България! Няма по логична причина, семейни проблеми , пубертет, но НЕ "той го е нмаправил защото е умен ". По тази логика българите не сме умни и затова няма опасност да се подмамим от терористи.

61

Victimized

преди 4 години

"Атентати в историята на човечеството има много. Нито един не е довел до нещо позитивно и полезно."Така е, но самата дефиниция на тероризъм ни показва, че си е изпълнил целта, имаме повече полиция, повече войни, повече следене и така на татък. А от тези неща печелят само определена група хора. " Терорът служи като средство за натиск и преди всичко трябва да разпространи несигурност или страх или да създаде симпатия или готовност за подкрепа."

60

Victimized

преди 4 години

Самото заглавие е оксиморон, не знам как може да са хем интелигентни, хем да вярват на фанатизирани овчари с ***.

59

Слънчарски

преди 4 години

До Анонимен 62Е те по принцип не могат да го осъдят, най-много да го вкарат в клиника за прохично "оздравяване" или поправително училище. Но според мен ще го пуснат. Със сигурност може да забрави за Пловдив и каквито и приятели е имал до сега и най-добре да се изместят другаде да живеят. И също вече е в регистрите като "потенциално опасен" и при всяко съмнение за атентати в страната ще го търсят за разпит, евентуално. Освен ако не е нагласена тая работа.

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56"На милиционерите този смотан провансал им се видял "много интелигентен".Смятайте те на какво ниво са."Между полицаи:- Знаеш ли, че кучето на шефа е много интелигентно, играе шах?- Да, бе, било интелигентно! Вчера играх с него и спечелих 3 на 2 партии.