97

111

преди 4 години

За съжаление или за щастие в България, каквато ни е престъпността, такава ни е и борбата с нея и лицата свързани с този процес. Ако това младо момче е върха на интелигентността на младите хора, КАКТО ТВЪРДИ ТОЗИ КОРИФЕЙ - ПСИХОЛОГ, то Бог да я прости тази държава. г-Н ПСИХОЛОГ, КЪДЕ ПО-ТОЧНО СТЕ ЗАВЪРШИЛИ И С КАКВА ОЦЕНКА? а, ТОЗИ, КОЙТО ви Е ПРЕПОДАВАЛ, да вземе да се завре там от където не може да излезе. На тази възраст всеки млад човек вече би трябвало да има изграден мироглед и реален погле

96

Хххх

преди 4 години

Факта че въобще се опитват да те вербуват...показва че нямаш нищо общо с интелигентносста.

95

Анонимен

преди 4 години

Интелигентните млади хора са най-уязвими, ИД лесно ги вербува - ТОЧНО ОБРАТНОТО!

94

ОЩЕ ПО-ВЪЗМУТЕН

преди 4 години

До кога ще дундуркат този "интелигент"?А ако беше гръмнал бомбата, пак ли тайни срещи с психолози, пак ли щяха да го превъзпитават и да се грижат за бъдещето му?Невъзможно е този който веднаж е влезнал в схемата, да излезе.Пуснете го, и спокойно ще си довърши работата.

93

Дедо

преди 4 години

"Интелигентен"?Айде бе!Що ли не ми се вярва!Точно неграмотните и необразовани най-лесно се лъжат!Тоя крими сихолог трябва да си скъса трудовата книжка!

92

възмутен

преди 4 години

Интелигентен и лесен за вербуване? Нещо не се връзва...

91

Само питам

преди 4 години

Колко тъпо парче трябва да си за да се хванеш на религиозните измишльотини на ИДИЛ ? За такъв тъъъъп чехъл "интелигентност" трябва да е непозната думичка . Много непозната . А пък каква умствено изостанала електорална полуединица трябва да си за да наречеш такъв захласнат по радикална религия галоош - интелигентен ? Ебассси .

90

Картофчо

преди 4 години

Какви интелигентни бе!?Те ако са интелигентни как ще им повлияеш? Те ще мислят и ще преценяват и нямаш никакъв шанс да ги накараш да направят нещо което не искат и смятат за нередно! Тия на които се повлиява са коне с капаци с промити мозъци от типа - трябва да направя нещо уникално на всяка цена! Това примелно че по уникален начин може да се изходиш с голо дупе на градския площад въобще не те прави интелигентен!Интелигентността се свързва с мисленето и трезвата преценка!

89

Анонимен

преди 4 години

Оправдаха го ! Браво !!!

88

Анонимен

преди 4 години

Те яко бяха интелигентни нямаше да се занимават с глупости и религиозна пропаганда и религията като цяло.

87

Ха ха

преди 4 години

Интелигентен ??? Според кого ? Мама му ? Баба ? Лелинчо му ? Това че го наричат "интелигентен" тоя малък дри*шльо за да не се разплаче не значи че това е свързано по някакъв начин с умствените му възможности. Що кифли с носове кат поялници ги наричат "красиви" ... че и конкурси Мис печелят . А сега такива статии се опитват да направят от малкия лигльо смел герой и да се приключва с това измислено разследване . Предназначено единствено за ПР на полицията и "много тайните ни служби " .

86

Ева

преди 4 години

Предимно хора с неизяснена сексуална ориентация и наркомани !

85

Шоп

преди 4 години

Интелигентни не значи умни. Сума ти глупаи са интелигентни.

84

Анонимен

преди 4 години

Днес.бг, стига кашерни пропаганди. Вие май ни взимате за доста неителигентни хора. Кои точно интелигентни хора ще вербува ИД? Ами, че те нали трябва да са мюсюлмани. Това не е вербовка за пикник с преспиване в палатки на Плана. Това е вербовка за извършване на убийства на неверници в името на исляма. Така, че спрете тези кашерни лъжи и търсете заподозрените сред мюсюлманите, а не след последователите на Иван Рилски или 14-тия Далай Лама.

83

До 86

преди 4 години

Точно на интелигентен човек или широко-скроен човек можеш да повлияеш защото е отворен към нови идеи и не е кон с капаци. А теб кат те гледам си темерутин така, че най-вероятно не разбираш какво казвам. За ко ли си губя времето.... аре почвай да мучиш сега :)))

82

niki

преди 4 години

Е кой е тоа ентелегент, дето хем ще е интелигентен, хем ще се върже на глупостите на ИД промивчиците на мозъци?

81

bate goiko

преди 4 години

никой средно интелигентен не може да бъде повлиян от никоя регилия камо ли от исляма. просто религията и интелекта са като огъня и водата. единственото вярно в статията е за намирането на "какъв дефицит" у тези хора

80

Анонимен

преди 4 години

Смях. Млади и интелигентни най-лесно били вербувани.Интелигентен човек няма как го му промият мозъка.

79

Анонимен

преди 4 години

Първо новина: Задържаха терорист на 16 години.Втора новина: Терориста е правил бомба от 1 месецТрета новина: Баща му го предал на полициятаЧетвърта новина: Пуснали гоПета новина: За два часа обмислял, ама отказал ...Това ми звучи като серизона пр33бавка от страна на някой полицай или жирналист.Още малко, ще се окаже, че някакви са писали на момчето, то се е осъмнило, казало е на баща си, че някой го кара, да прави бомби, ама някъде по веригата, обвинили него в тероризъм ...

78

Анонимен

преди 4 години

Не схванах картинката?Момчето какво е правило за ИД? Бомба или уебсайт?