9

futurehealth

преди 4 години

Държавата трябва да взема по-сериозни мерки...

8

House M.D.

преди 4 години

Извод - не пийте нищо, съдържащо лайм.

7

Рени

преди 4 години

И кой пуска тези кърлежи бе!Ох един ми се забил на едно място ама ме срам да го напиша.

6

ТОВА Е ЗАЩОТО

преди 4 години

Пропагандата че много се пръска е по-голяма от самото пръскане---НЕ ЧЕ ТЕ НЕ ПРЪСКАТ ,ами кърлежите били много--като вали през 3-дена ще пръскате през три дена ! Зимата вали много сняг сега много дъжд --ТЕ винаги са невинни времето им виновно ! Да не ни удря истинско земетресение щото тогава ще видим перфектно подготвените държавни служби ,АМА НЕ на подготвено за камери учение....

5

12

преди 4 години

Тъпата Фандъкова и отбора и калинки пак се изложиха, пълно е с кърлежи и комари, а те сега щели да пръскат. *** офффцоооо жега е от миналия месец и не е спирало да вали естествено че ще стане така. Ще я сменяме тая, не се издържа вече.

4

Анонимен

преди 4 години

Нали има главни здравни инспектори и други разни трътляци,защо не вземат мерки зо нормално пръскане против гадините? Природозащитниците и защитниците на животните,какво направиха за намаляване на безпризорните кучета,котки и каквото още се сетите?

3

Анонимен

преди 4 години

Така, е кърлежите в населените места дойдоха с демокрацията. Преди това кърлежи в населените места нямаше, нямаше ги и в излетните зони, като планината Витоша или Панчарево, а селскостопанските животни се обезпаразитяваха редовно. Сега навсякъде е пълно с кърлежи.

2

Анонимен

преди 4 години

Тия лошите кърлежи дойдоха със демокрацията. Едно време съветските кърлежи бяха по добри и не хапеха.

1

Глей кво се получава

преди 4 години

След бума на кърлежи, броят на заболелите у нас е почти един и същ всяка година.