29

Анонимен

преди 4 години

Откакто публикуваха списъка на спортисти взимали допинг с разрешение, а в него бяха Рафаел Надал и Серина Уилямс, Надал ми падна много в очите.

28

Анонимен

преди 4 години

До Хасо 25Да твърдите че ако мача бил в понеделни или може би най-добре във вторник резултата щял да бъде друг значи че нищо не разбирате от тенис.Няма да обяснявам ЗАЩО такова твърдение е НЕСЪСТОЯТЕЛНО защото сте *** българета.Вижте си премиера и ........толкова.Селянин от Банкя с килийно образУвание.Тоя е ваше огледало.

27

:D

преди 4 години

До ПетърчоТова е ниво на тениса (както го наричаше др. Тодор Живков - високо спортно майсторство), което ограниченото ти мозъче не е в състояние да осъзнае. Продължавай да терзаеш злобната си душица, но внимавай от напъване да не получиш хемороиди или да скъсаш някое сухожилие. :D

26

Петърчо

преди 4 години

Федерер има 20 титли но според логиката на "големите експерти" тук Надал е този дето взима допинг. Да не говорим че Джокович има 15 титли *** както знаят "разбирачите" нито една от тях не е спечелил назобен. И точно тази тотална доминация на клей прави Надал един от най-великите тенисисти. Едно е да спечелиш титла на четирите шлема а съвсем друго да имаш такава смазваща доминация. Който иска да се нарече велик в тениса първо трябва да бие надал на клей. Надал - Федерер (6-0) на Ролан Гарос.

25

Хасо

преди 4 години

На Роланд Гарос трябва да му сменят името....Рафаел Надал. Тази година титлата му беше несправедлива......Тийм беше уморен......Ако финала беше в понеделник, щеше за се развие по друг начин

24

Това десетилетие...

преди 4 години

...наблюдавахме велики спортисти - Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Леброн Джеймс, Кобе Брайънт, Васили Ломаченко, Владимир Кличко, Флойд Мейуедър, Конър Макгрегър, Юсеин Болт, Майкъл Фелпс, Роджер Федерер, Рафаел Надал, Новак Джокович... Легенди.

23

Анонимен

преди 4 години

Писна ми от тоя допингиран мамут .....

22

Анонимен

преди 4 години

Надал продължава ли да взима допинг с разрешение?

21

Анонимен

преди 4 години

Блъскачът е тесен специалист, няма какво да говорим. Само на клей го бива истински, понеже от малък само това е тренирал. На други настилки е просто един от добрите играчи, но мнозина могат да го бият на тях. Да си спомним за ямайко-германеца, който бе 100 и някой си в световната ранглиста и преди направи "Матадора" смешен на Уимбълдън.Виж, Джокович е съвсем друга класа. Универсален играч, според мен най-разностранният и талантливият изобщо и за всички времена досега. Трудно ще се роди подобен.

20

Мдаа до 2

преди 4 години

Много си права, залагах на финал с Джокович и като видях че Надал игра ден по-рано и че другия полуфинал се проточи 2 дена , реших че финалът, независимо кой ще стигне, ще е много неравностоен.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Тим не заслужаваше победата и в мача с Ноле но.......

18

Анонимен

преди 4 години

На Христова възраст Рафа извоюва 12 титла в Париж. Има някаква символика!Относно умората. Кой се уморява повече? Този на 33 г. или онзи на 25 г.?Лошо стечение на обстоятелствата за Тийм, но и без тях Рафа пак щеше да го победи.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Селски, хейтите вие прУвинциалистите.Жалки сте и досадни като листни въшки.Ако знаеше какъв баламурник си щеше да се самоубиеш на мига.И не приписвай собствените си ежедндвни навици на другите.Всъщност кафето струва 10 евро но за теб на село е по 2лв разбира се.

16

Анонимен

преди 4 години

Рафа е член-кореспондент на науките пред асковския Пурко.Няма как аматьор като Акьой да е голям в каквото и да е.Между другото надал е толкова голям професионалист че дори Федерер и Джоко само могат да му завидят за това.Естествено това няма как да се разбере от простолядието та дори и от така наречените експерти.

15

Манолски

преди 4 години

Надал е толкова голям като човек и спортист, колкото не можете да си представите. Айде лягайте си да спите

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен12Скрий се бе хейтав миризливец.Вмирисаните маратонки на Григор струват повече от тебе.Да не забравиш да искаш 2 лева за кафе утре от майка си.Смотльо.

13

Шопо

преди 4 години

Голем дзвер !!!

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Абе, Педи, ами Мришо малък провинциален *** ли е???Ако разбираше от тенис щеше да знаеш че между асковския бек и Големите в тениса разликата е от тук до Марс!!!Аре марш да издоиш козата!!П. П. А тоя Щлиан Стаматов който се прави на тренщор и коментатор е толкова смотан че спирам говора на тивито когато той кУментира.

11

Анонимен

преди 4 години

Vamos Rafa campeon

10

баро

преди 4 години

*** го назобиха на почивката и те така победи