20

Анонимен

преди 4 години

До Жикица,Имаш ли български паспорт бе маке, ако не ходи Каракчанов да ти даде, или ходи си земи направо албански, че скоро такава държава Македония няма да има

19

Анонимен

преди 4 години

Нищо г-н Каракачанов, важното е че комисиите в ромските квратали работеха добре за вас по време на евроизборите, иначе сме против '' ***'' на България, няма такова двули..чници като патрЕотите

18

До ВМРО

преди 4 години

И аз само заради тази причина гласувах, за него, защото защитава българското. Иначе ми е ясно, че са *** на ГЕРБ и им крепят правителството. Ако си бяха спазили обещанието за пенсии и заплати, щяха да имат повече гласове.

17

Анонимен

преди 4 години

Аааа, и днес ли пак с Каракачанов ни занимавате ..... Тоя само в черешката на тортата го няма още стига с тия /уядени/ "патриоти"

16

Европеец

преди 4 години

Правителството е страхливо и не предприема нищо. Бойко подписа калпавия Договор, снима се за пред медиите, а сега когато консумираме последиците, никакъв го няма!

15

Анонимен

преди 4 години

Още с името "Северна Македония" макетата се изплюха в сурата на нашите пишман политици. Каквито са ни политиците, такава ние е държавата.

14

гого

преди 4 години

е ние като последни бaлъци гласувахме за НАТО и Македония, чакай ся от умрел писмо, очилатата кобра Захаринова що мълчи...

13

Начо

преди 4 години

Дебелее от търговия с български паспорти

12

Анонимен

преди 4 години

Баце няма да каже гък срещу началниците, а те казаха Македония в НАТО. Когато Тръмп се изхвърли че ще я присъедини към бг нашите не реагираха , после Винету каза че приема всичко и така решил проблемите . Сега баце е стреснат че началниците не го долюбват , а народа още по малко , така че отиде всичко по дяволите с българската територия Македония.То и без това държава тука няма така че се тая.А шкембелията само се пъне предизборно, нищо няма да направи, както със поправката за самозащита в нк

11

Анонимен

преди 4 години

А външната ни министърка само се усмихва тъпо и говори за нарастващия стокообмен със Скопие. За история не е чела, не е и чула. Македония има своето място в ЕС, но не и македонизмът!

10

Истината

преди 4 години

Е че нямаме обща история. Има българска история. Това е. И това е разликата между великите държави и колониите като България. Историята е всичко за един почтен народ. Българите не сме такива за съжаление. Тоя на снимката е поредният предател продал се за 30 сребърника

9

ВМРО

преди 4 години

Ибре много го псувате Красимир Каракачанов, но кой друг политик се застъпва за българското. Кой защитава българите пред ромите, ако го няма него ще е мъртва тишина и всичко се приема в ущърб на българите. Макетата ще си присвоят азбука, революционери и фолклорни песни, а всички спят, освен един политик. Всички политици са корумпирани, но поне той се бори за държавата, а останалите са в миши дупки.

8

русофил= предател

преди 4 години

а 500г турско робство българите не загубиха своята народност,религия и традиции.а за 50г Москва и нашите сърбомани измислиха македноската нация и накараха българи да станат македонци насила и така да мразят всичко българско и родно.

7

Кирил

преди 4 години

В одринско отива един единствен път и по спомени на тамошен революционен деятел,Делчев е бил изгонен след спорове в които прокарвал сепаратизъм.може и да не е бил македонист,обаче цялостната му дейност е в услуга на македонизма.в спомените си Пейо Яворов на няколко пъти пише за това.

6

НЯКОЙ

преди 4 години

То е ясно, че няма да работи, защото договорът ни с Македония е много калпав. Македонците не могат вече да крадът история от Гърция и остана да крадът само от България. Нищо добро не ни чака.

5

Анонимен

преди 4 години

Тоя, ако не намали папкането, нищо добро не го чака

4

Анонимен

преди 4 години

Bg medii sa teroristi.

3

Анонимен

преди 4 години

Договорът с бюрм беше танто за кукуригу.

2

Анонимен

преди 4 години

Много некадърници направиха кариера с Македонската тема.

1

Boko bo

преди 4 години

Поредната игра на политиците. Кой създаде тази комисия като преди това подписа един договор, които по-същество представлява национално предателство и обида спрямо паметта на милиони. ГЕРБ и ВМРО. И сега го играят загрижени. Те създадоха този проблем да да извлекат ползи докато хора живеят в *** без идея за по-добро бъдеще. Плюя на Каракачанов