26

Анонимен

преди 4 години

Бегай бате

25

Анонимен

преди 4 години

Тръгнала от Бразилия с платен от Неймар билет в Парижки хотел и сега уж не искала. Просто тия жени са за затвор заради изнудването и номерата.

24

Само питам

преди 4 години

За пари ли ...... за много ли .... ?

23

скрита камера

преди 4 години

Вместо да я целуне направо пред камерите и репортерите като Кубрат се крият по някакви хотелски стаи и се снимат със скрити камери.

22

Наблюдател до 19

преди 4 години

То в Бразилия е топло, няма да я тикнат никъде.

21

хотел бг

преди 4 години

Във всички малко по луксозни хотели в банята,тоалетна има паник устройство /с въженце/ в случай че ти прилошее е веднага идва медик и охрана

20

Тео

преди 4 години

Га оди у Париж ни рива, га еди шницелите напреко ни рива .. .ти си знайш на какво да прайш като вятъра! Ама и тоя Неймар е един льольо ... Роналдо си изпати, нашия си изпати, колко още хора си изпатиха точно от ей такива номера и ... бе то малко като ало-измамите взе да става!

19

Анонимен

преди 4 години

За набеждаване по нашия кодекс е 6 години затвор.. да я тикват веднага на топло!

18

Хахахахахаха

преди 4 години

Неймар й е платил самолета Бразилия - Париж - Бразилия, това са поне 5к евро, ако не е била само с една дамска чанта в салона и не си е плащала лично летищните такси, а не е било така.Платил й е хотела в Париж, поне 500 евро на вечер.Тая сама е влязла в стаята му, не е принуждавана и няма как да я принуди, защото в хотелите винаги има хора и ако се развика някой веднага идва пиколо и охраната.И накрая - ама той ме изнасили, искам 2 милиона!

17

Анонимен

преди 4 години

Живи да ги ожалиш големите спортисти, само златотърсачки им се лепят. Е, парите си имат цена!

16

Анонимен

преди 4 години

Хайде и спортистите да си спретнат едно #me too, защото акълът им явно е колкото на една ***.

15

АнонимеН

преди 4 години

ТАЗИ Е ПО-ЕДРА ОТ НАЙМЕР И МИ Е ИНТЕРЕСНО КАК ТОЧНО Е БИЛА ИЗНАСИЛЕНА СЛЕД КАТО ГО ПРЕБИ ЕДНО ХУБАВО ПРЕДИ АКТА ИМ!!ИМА ВИДЕО КАК ГО БИЕ И ТО ЗДРАВО ПРЕДИ АКТА И ТО ГО БИЕ ЩОТО ТЯ ИСКА НЕ ТОЙ!

14

Анонимен

преди 4 години

След Суши тази е поредната блиц-златотърсачка.Браво на Кобрата, че не е допуснал да се стигне до подобен развой!Мъжете разбрахте ли, че е по-добре да сте с една жена?!

13

АнонимеН

преди 4 години

ВЕЧЕ ДОКАЗАХА, ЧЕ ОБВИНИТЕЛКАТА НА НАЙМЕР Е ИЗМАМНИЦА!БИ ТРЯБВАЛО ЗА ОБВИНЕНИЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НЕЯ ДА Я ВКАРАТ В ЗАТВОРА! ЗАЩОТО, ТУК НЕ СТАВА ДУМА САМО ЗА КЛЕВЕТА!

12

Припаднала,

преди 4 години

но се сеща да си крие лицето!

11

Анонимен

преди 4 години

до 13 Ходил съм на разпити ( 3 пъти в живота ми) винаги на 2-3 ракии и то сутринта. Но като съм с истината и като съм отпуснат от ракията...ще ме хванат за шлифера.Как е?

10

Анонимен

преди 4 години

До привет от Германияна едно мнение сме че тая лъже просто казвах че треперенето и потенето не са белег по който може да прецениш дали някой лъже или не.Обикновено са признак на стрес -тоест сигнал че на този човек нещо не му е добре,чувства се заплашен и мозъкът му отделя големи количества адреналин които подготвят тялото за някакъв вид травма,шок,повреда,изпитание.Усещанията за болка са притъпени,мускулите получават много кръв и кислород вниманието се увеличава.Така работят телата ни.

9

Мда

преди 4 години

Голямата пара иска и големи усилия!Щом я иска-ще се тръшка,припада и всичко,което е нужно за целта.

8

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияМного си зле бе човек ако разпитът трае 24 часа и разпитващите са извратени садисти не ще трепериш и потиш ами ще се мяташ като риба на сухо и ще виеш като куче.Специално за тая на снимката съм убеден че лъже защото ако я е било страх от изнасилване е нямало да му ходи полугола по нощите в спалнята.Тва малко като с кметът на Стрелча в Бг -разбра се че е долен изнасилвач само не се разбра какво е правила невинната 17 год. монахиня по прашки и сутиен в стаята на чичака.

7

Влади

преди 4 години

Голямо латино театро! Оня ден.чупливия отиде на разпит на куц крак, сега тази ***, пък припаднала! Много чувствителна!Интресно, навремето като наръгала мъжа си с нож, дали така се е разчувствала?