22

От Барса

преди 4 години

Начи на почивка в Барса съм, големи балъци тея - на плажа ни един шезлонг или чадър не видях, хората разпънали едни кърпи и се пекат,спокойствие, как не са се сетили да пуснат на концесия плажа?!?

21

Анонимен

преди 4 години

Е кой иска да се блъска по плажа със селските мутри? Като добавка има и гангстерски войни. Не е въпрос само за цената.

20

Ф.С.В.

преди 4 години

Всъщност алчността на хотелиерите изгони туристите- лошото обслужване с лоша евтина храна -платеният плаж и индианци обслужващи и крадящи туристите- Още на летището туристите са с пребъркан багаж -после в хотела и после пак на заминаване на летището-Мутри се пенят по улиците в курортите -карайки скъпи коли с над 100км скорост- Общо взето -една пародия на туризъм- евтин опасен алкохол- дрога смесена с отрова -министър ходещ да вдига скандали за музика-Мръсни хотели и полиция смееща се на всичко

19

Киро

преди 4 години

Не познавам никой който да ходи на почивка по черноморието.Нямам идея как може да имаш рентабилен бизнес там. Подозирам пране на пари от дрога и партиен грабеж.Морето е мръсно фекално, цени по високи от Хавай и Карибите.Сезонът на топло време е два месеца - юли и август.Български мистерии... туристи няма, персонала от кол и въже, мръсно, престъпност, а собственикът на хотела с последен модел Ферари и 3кг злато на шията.

18

Анонимен

преди 4 години

То цените на хотелите да им беше проблема на нашето черноморие. Това най-малко ме притеснява на фона на цялостната ***, тотална липса на хигиена, замърсеното море - хващам чревна болест само като помириша нашето море. Отгоре на това тотално застрояване, претъпкани с чадъри плажове, всякакви неуредици и разправии с концесионери и концесионерчета и таксички тук-там.. Мерси, не. И безплатно вече не отивам.

17

Димитър

преди 4 години

Много хора ми казваха да опитам в Турция. И се престраших в края на май. За същите пари много лукс и отлично обслужване в 5 звезден хотел в Сиде ( Анталия ) на плажа. И като си направиш равносметка - не си заслужава да си губите времето и да си разваляте почивката с българските тарикати.

16

Пешо

преди 4 години

Прекалено ми е ценна лятната отпуска, за да се занимавам с български хотелиери!!!

15

Joko

преди 4 години

Вчера се върнах от Гърция. all inclusive в тризвезден хотел вкл. и сянка от маце - 45 лв на ден. Чудесно обслужване. Разнообразна и качествена храна...... На БГ черноморието ще отида когато ме хванат за долуподписания....

14

Анонимен

преди 4 години

това си е легален рекет,иначе си на задна линия и подскачаш по горещия пясък към водата,ама до сега през живота си не съм дал пари за насилствени екстри и вероятно няма и да дам,просто избягвам такива плажове,видя ли плаж без безплатна зона се изнасям и отивам на такъв за нормални хора,иначе кръчмите по брега ги одобрявам,само да не са на гъсто.Не съм беден и не съм фен на изцяло дивите плажове,но смятам,че парите трябва да се печелят по по-елегантен и ненатрапчив начин,с повече избор и стоки

13

Роб на влаЗта

преди 4 години

Надника на работниците в хотелите са по 28лв.(имало бакшиши).Цените феноменални-салата 9лв.,пържина цаца500гр.-16лв. И др.подобни .нощувки от 25лв.на легло та на горе .....Ходете в Гърция и Турция -хем по хубаво ,хем по евтино ,обслужването на висота и то от сънародници..

12

Анонимен

преди 4 години

От поне 10 г. не бяхме ходили на бг. море,но миналото лято бяхме там с гости от чужбина.За нощувка от 78лв. на човек не ни смениха кърпите и бельото ,нито получихме тоалетна хартия освен рулата при пристигането! Молбите ни по тези поводи бяха игнорирани!Мениджър ката на хотела ,видимо кадър от соц. времената,имаше наглостта да ни направи забележка за купени от вън закуски,които просто се налагаше да купуваме предвид смешно бедната закуска в хотела.

11

Ръст

преди 4 години

Ха ръста на българските туристи в Гърция и тази година ще е със 100%

10

Анонимен

преди 4 години

Какви курорти да са пълни юни бе кълвач. Отпуските почват от средата на Юли.. Времето не е стабилно в България също е фактор. Последните 2 години юни е ужасен дъжд студ.

9

Тишо

преди 4 години

До ГошуА ти мислиш ли че на мен ми пука за тях! Почивката ми не е в България и цената която ще ми предложат не е от значение!

8

северна добруджа

преди 4 години

До ИСТИНАОкупираха я за да имат излаз на море!

7

мина онова време

преди 4 години

До X-когато Господ ходеше по земята и природата даваше всичко наготово.Днес хотели и ресторанти никнат като гъби по бетона. *** там строят квартири!Ресторантите ги затварят в 20.00 часа поради липса на клиенти.

6

ИСТИНА

преди 4 години

ВСЯКА ГОДИНА ПОКАЧВАТ ЦЕНИТЕ ... НОРМАЛНО Е ДА СЕ ТЪРСИ АЛТЕРНАТИВА...... ГОЛЯМА ЛАКУМИЯ.................

5

АнонимеН

преди 4 години

41 ЛЕВА НА ДЕН И ТО ЗА ДВАМА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ОТ 10-ТИ ДО 17-ТИ СЕПТЕМВРИСЪС ВКЛЮЧЕНА ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ В ХОТЕЛ НА 300 МЕТРА ОТ ВОДАТА И 800 МЕТРА ОТ ЦЕНТЪРА!ШВЕЙЦАРСКИЯ САЙТ АМОМА , МНОГО ПО-ИЗГОДЕН Е ОТ САЙТА БООКИНГ

4

туриста

преди 4 години

В момента съм на Слънчев бряг, хотелите са празни. Тук там има групи англичани и руснаци. На плажа отивам в 5 следобед и тия нагли мангалоиди с чадърите идват да ми искат пари за чадър и шезлонг. Много са гладни. А цените са по-високи от Гърция, Турция и Хърватско. Познайте дали пак ще дойда тук?

3

АнонимеН

преди 4 години

МНОГО ПО-ПОЛЕЗНО Е ДА СЕ ЛЕЖИ ВЪРХУ ХАВЛИЯ НА ПЯСЪКА!!!НА СЛЪНЧАКА ИМА ДОСТАТЪЧНО МЯСТО ДА СИ БОДНЕШ ЧАДЪР !!!