42

Shark

преди 4 години

Няма и да имате туристи, нещата тепърва вървят към все по-малко туристи. Ами няма кой да ви идва за застроените курорти, аз в града не живея в блок, та ще ида на морето да почивам в блок. Няма как да стане.

41

хахаха

преди 4 години

Докато държавата и общините водят война с туристите, туристи няма да има. Примерно, кмета на царево по цял ден прави изявления колко са лоши туристите и как замърсявали, а ако си погледне плажовете ще види как са замърсени с едни големи бели пластмасови шезлонги.

40

Спасение дебне

преди 4 години

В България не се развива туризъм а концесионерско дело. Ангелкова мисли. че парите идват от концесионерите а не от туристите а те са в конфликт, защото едните предлагат услуги които другите не харесват.

39

Глупости

преди 4 години

Морето ни е супер!сльнчака майка бело женски и водкаааа

38

аз

преди 4 години

че то някой ходи ли на черно море.сигурно е луд.

37

ха-ха-ха

преди 4 години

Нито лев за родните обирджии.Нека си чакат англичаните и германците.Може някой все пак да спре на връщане от Турция.Макар че не ми се вярва.

36

Наблюдател

преди 4 години

Цените не са същите, вдигат се всеки сезон. Резултът е налице - слаб сезон.

35

Анонимен

преди 4 години

Баламм си верно. Ще дойде ден с твойте пари, ще бият по главата. Понеже се мислиш за мн умен и богат. Просто ти смърдат чорапите за нашето море. Тука има 4 и 5 звездни хотели ама ти ходиш на евтиното в Турция. Няма лошо всяка жаба да си знаел гьола. Не може да спиш до немски и английски Туристи България. Не си им на стандарта.

34

чичо Гошо

преди 4 години

До Хотелиер 27 Вечер най-много да легнеш с някоя *** дето е от персонала ти.Когато проста мутра вземе да се прави на бизнесмен и разбирач по всички въпроси резултата е плачевен!Само да кажа,че вече и украинките не искат да работят у нас заради ниските заплати.Като куриоз през този сезон има наети афганистанци за работа в Слънчака!Очаквам някой джихадист да направи немислимото и да съсипе сезона!Аман от прости мутри!

33

Млад меринджей

преди 4 години

Аууу лоша работа. Сега ще ми се наложи сам да готвя и сервирам на туристити и да им сменям окъканите чаршафи.Пък може и някой пиян швед да сцепи каската , ама най-лошото е , че след някоя друга годинка ще почна да ровя в кофите.

32

Гоце

преди 4 години

До Предприемач... Само *** човек, нагъл от безмозъчност може да се изказва така. Чети внимагелно Андрешко /ако знаеш кой е той/ - когато достигнете 50% от обслужването на Гърция и Турция, когато достигнете 50% от чистотата на Гърция и Турция, може и да привлечете качествени туристи. Колкото да стиснатостта на българина, явно си по-*** от колкото ми се стори в началото, защото в Гърция и Турция чакат българският турист, като топъл хляб, т.к. харчи доста повече от всички други.

31

кака Кармен

преди 4 години

Посещавах с удоволствие тук и там нашето Черноморие години наред...вече НЕ От година на година все по лошо и по скъпо...

30

Хубаво ни е морето

преди 4 години

Морето ни си е хубаво. Отношението към клиентите е АРОГАНТНО, УНИЗИТЕЛНО И ПОДИГРАВАТЕЛНО. Клиентите не забелязват никакво старание за подобряване и повишаване на качеството на услугите по черноморието. Ясно се вижда липсата на култура в обслужването на туристите и то води до заключение, че мениджърския екип е изключително необразован за сферата, в която предлага услуги.

29

Reptile

преди 4 години

Хотелиери..., а ве нещастници, Вие можете да предложите услуга, само на много забити *** от Русия, Румъния и т.н! А, да, и български не говорите, за това се разбирате по-добре с румънските м*нгали.Поне веднъж идете до Франция и седнете в добрият местен ресторант за да разберете, какво е обслужване и качество на храната... за 15 евро пакет от 3 ястия + кафе!

28

Анонимен

преди 4 години

Всичко което назначените чорбаджии сътвориха е една гола вода.От развита държава с прекрасни места за туризъм , се превърнахме в неприветливо мръсно място с агресивни невежи .Ако сега веднага започне промяна е възможно до 5 години да се почувства промяната , а до 10 да върнем поне част от блясъка, но това е възможно или с революция или президентска държава с президент който да има волята да изгони НПО и да свие американската агентура и да направи лустрация.

27

АНТИ

преди 4 години

Видими резултати.Догодина = провален сезон.

26

Анонимен

преди 4 години

И за държавата няма полза от Черноморието, защото масово се крият данъци и осигуровки.

25

Iozeff

преди 4 години

До ХотелиерНе стъпвам в хотела на такъфф калъффф като този хотелиер! Кой знае каква *** е! Сигурен съм че това неговото не е хотел,а 23 дървени бунгала с външна обща тоалетна! Иначе се прави на велик! Хаха!

24

Българ

преди 4 години

Мутрагените няма да отпуснат хватката, но крахът е близо!

23

Охобохо

преди 4 години

Абе щом в Гърция се разминавам с все повече автомобили с бургаска и варненска регистрация правете си сметка.Кореняци от черно море ходят на море в Гърция!Какво да коментираме повече...?!