31

М.

преди 4 години

Профилът на индивид, любител на кучета-убийци (това е точното название) е полуграмотен т.няк, най-често татуиран, с два пръста скосено чело и речник от 200 думи. Със своята ута.ката ли трябва да се съобразява обществото или трябва да вземе мерки да няма повече такива случаи заради подобни анти-човеци.

30

Анонимен

преди 4 години

Един комшия държи едно голямо куче и то не спира да лае кажете ми какво да правя!?

29

избирател

преди 4 години

До НиколоваГоспожо или госпожица Николова,така ще продължи и за в бъдеще и по зле ще ставя!!!На нас българските мъже смелостта ни стига до там,да се приберем у дома,да се заключим зад две врати/едната метална/,да ви заповядаме на Вас жените да ни сложете салата и ракия,а след като се напием да ви набием.....На въпроса "- Защо?!",отговорът ни е "- Вдигнаха данъците","- Защо мен?!", питате Вие"- Ами кого?" отговаряме ние.....

28

До 28

преди 4 години

Според куче защитника 28, п с е тата 9 дена не били яли, а според новините Няма такова нещо. Кучета можели да ходят навсякъде, значи са яли от кофите. И са хранени от кучелюбци наивници. Значи тези зверове не са били гладни. Схванал? Трябвало е да се умъртвят кучета още при първата жалба преди години за агресивността им. Жал че не е направено и в резултат сега има човек убит от кучета по жесток начин. Не е първият. Ако не почне кучешка смърт няма да е последният.

27

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

От държава се превърнахме в джунгла

26

Анонимен

преди 4 години

До До 18Ем ако не са яли 9 дена ....

25

Николова

преди 4 години

Хора, до кога ще търпим *** кучкари около нас???До кога в тази държава ще се издигат в култ така наречените "домашни любимци"????До кога кучето в България ще бъде по-важно от човека???До кога личните прищявки на една шепа негодници ще всяват у останалия народ страх, отвращение, погнуса, а за болестите, нечистотиите около нас няма кой да помисли и да се заеме??? Няма ли в България интелигентни хора, които да решат въпросът завинаги????До кога ще търпим това безобразие и простотия?!

24

Анонимен

преди 4 години

Ами май забравихте, че преди 4-5 години кучета разкъсаха в кв.Малинова долина на Европейска България, цял Професор при това от Бостънския унивеситет.И наглярката Мръндъкова и тогава не подаде оставка.

23

Патриот

преди 4 години

Нато и ЕС вън ведно с предателите !

22

Платон Кантов

преди 4 години

В страна, която предполагаемо е цивилизована хора са изяждани живи. Сигурен съм, че и след тоя кошмар нищо няма да се промени. Нека продължаваме да философстваме кучетата ли са виновни или хората. И така до следващия смъртен случай, до по-следващия и т.н. и т.н. Нищо няма да върне човека вече. Но нищо и няма да предотврати следваюите "инциденти", някои от които с фатален край.

21

АнонимеН

преди 4 години

ТРЯБВА ДА ИМА ЗНАК +18 КЪМ ТАКИВА СТАТИИ!!ИЗЯЛИ ГО ОЩЕ ДОКАТО БИЛ ЖИВ ТОВА КАТО В ДИВАТА САВАНА

20

До 18

преди 4 години

Номер 18, не оправдавай кучетата. Няма такова нещо гладни били и затова не били виновни. Тези *** трябваше да са убити още при първата жалба за агресивност. И човека щеше да е жив. Не може никой кържав агресивен пес да е по важен от който и да е човек. Кога кучкарите ще го проямеете това най накрая? Още колко хора трябва да умрат, че да се научите, че не сте кучета и да почнете да се държите като хора.

19

Анонимен

преди 4 години

Възможно е да излезе виновен убития. Носел е пържоли за вкъщи си, но не ги разделил с кучетата и те му изяли краката.Не са го одобрили кучетата като грижовен съселянин.

18

Щерю

преди 4 години

Сега роднините на убития да искат най- малко 1 млн. лв. кръвнина от собственика на кучетата.

17

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се инкриминира със закон Кучелюбството.

16

Анонимен

преди 4 години

Така правят само изгладнелите кучета. Те не са виновни, а стопанина им.

15

кравар

преди 4 години

Кучкара е гледал животните за търговия. Животните са не регистрирани, не обезопасени за външни лица, без постоянен надзор. Това се разбира от статията. Освен това кметството го одобрява.

14

Анонимен

преди 4 години

Откъде дойдоха толкова много "демократи" след 1989 година. Преди Горбачов да им даде свобода на демократите, нямаше ги никъде. Дали бяха в гората и слязоха от Балкана след като Горбачов им разреши?

13

Анонимен

преди 4 години

До Демократ...преди 65 милиона години загинаха динозаврите, ама това какво общо има към днешна дата и с това че ти си мало-умен?

12

Анонимен

преди 4 години

Щеше да е справедливо да бяха се нахранили със собственика си.