51

koxsiko

преди 4 години

виждали ли сте как стопанин на куче , как се радва като кучето му убие котка ,а?

50

Край

преди 4 години

Некъв ви промива, че можете да тровите куче с шоколад. Можете. И мен можете да ме убиете с Линд или с Рошен. Само че трябва да изям към един тон и да хвана диабет.братя мой българи вие ме отчайвате...

49

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде по света мъжът е на най-ниското ниво в йерархията на живите същества. На никой не му дреме за умрял мъж. Справка - точно този случай! А помните ли историята за кравата Пенка, дето цяла Европа се застъпи за нея?!? Някой от Европа случайно да е разбрал за разкъсания млад МЪЖ от кучета, умрял в безбожни болки и мъки? На кой му пука!!!

48

Тео

преди 4 години

Има ли смисъл от такъв натурализъм? Стига вече! Днес, стегнете се! Не сте ШОК, а и имайте уважение към близките на загиналия. Дано и България има уважение към него и излезе с ефективна присъда срещу виновника. За него вече е късно, ще му тежи на съвестта, но това не бива да се случва НИКОГА повече! Тези кучета са вкусили човешка кръв и трябва да бъдат евтаназирани. Стопанина-ефективна присъда огласена по новините за да имат всички безотговорници страх!Не може да оставяш животни да *** от глад!

47

Анонимен

преди 4 години

Демокрация плюс свободия това е .Кой му е разрешил на тоз безотговорен човек да гледа агресивни кучета пуснати. Преди много години народната милиция и ловците минаваха и къдено имаше пуснати свободно кучета и безстопанствени такива ги унищожаваха. Сега да те е страх да минеш от *** по улиците.

46

Анонимен

преди 4 години

Учудващото е, че толкова много случаи с агресивни кучета и смъртен изход за хора, станаха в нашата държава, а господата управляващи дори не си мърдат и пръста за законодателни и най-вече наказателни промени в НК. Какво още, господа управляващи трябва да се случи, за да въведете някакъв ред в тази държава ли или територията да я наричаме. Аз обичам животните и съм сигурен, че те не са виновни. Виновни сте Вие и най-вече този, който ни управлява и води за носа вече 10 години.

45

избирател

преди 4 години

До 45Нищо не ти разбрах?Ко ми се ще да е на обратно?!

44

Анонимен

преди 4 години

Това е Умишлено Убийство по Особено жесток начин ! в Затвора до живот !хората предупреждавали,писали жалби до прокурор и полиция и община ! и тоя Нищо ! Такава жестока смърт ! Жив са го изяли ! Господи помилуй !

43

Анонимен

преди 4 години

А колко кучета се отглеждат за зрелищни боеве със залагания?Къде са милиционерите?Крайно време е всеки кучкар да плаща данък и то стабилен, ако иска да тормози съседите с непрекъснатото лаене на ***! Държавата спи и хърка!

42

Така е по света

преди 4 години

Нали преди 30 години искахте демокрация, бре. Ето ви демокрация!И недейте лъга хората, че т.н. опасни кучета са забранени на запад. НИЩО ПОДОБНО.Сега направих проучване. Има щати в САЩ, където никой не може да ви пипне кучето без съдебно решение. Забраните в САЩ са МНОГО ОГРАНИЧЕНИ.Вижте какво става дори в Канада. Бившият кмет на Монреал пуска местна забрана за питбули след смъртен случай, кучкарите възстават, и след това изборите се печелят от кандидатка, която разрешава опасните породи.

41

Анонимен

преди 4 години

Има породи кучета, които са забранени за отглеждане в Германия, поради подобни случаи.

40

До user 38

преди 4 години

Ам чи съ убразувай ва, ни боли, ша знаейш. Ни съ биле гладни, а агресивни. И не от сега, ми от много времи. Требвало държавата да земи мерки, мъ съ уплашила ли, ни казва, пъ не зела мерки. Чеками си наказания за сички виновни. От безхаберни чиновници до собственика на кучетата и евтаназия за кучитата. Иначе ни я виждами тоя държава ка чъ съ опраи .

39

кинолог

преди 4 години

У нас няма никаква култура на отглегдане на кучета. Елементарни неща, като това, че кучето не трябва да спи на едно ниво със стопанина, че не трябва да яде от храната му, че на мъжките не трябва да се позволява да препикават територия, че при разходка води стопанина, а не кучето...Знам случай при който личен ротвайлер на уж професионалист о МВР - водач на служебно куче го нахапа зверски и той го застреля. Вобще кинологията не е като икебаната. Четете и се консултирайте преди да сте "кучкари" !

38

Mister Cro

преди 4 години

Човека е умрял в адски мъки, ръфан е, докато още е бил жив...вероятно е починал след като са му прегризали гръкляна и сънната артерия! Кучкаря и служителите, които не са взели мерки да влизат в затвора до живот!!! И да отбележа, че не са ни виновни от ЕС за това, че не са способни политиците да въведат елементарен ред в тая държава!!!...вероятно понеже са заети да крадат европари от фондове, инфраструктури, къщи без гости и т.н., като визира всички партии без никакво изключение!!!

37

избирател

преди 4 години

До userСакън недей брат!!!А са утрепали кучетата,а са ни изрязали категорично от Шенген .Такъв вой ще настане из пустата Европа,че и от НАТО ще ни натирят даже.....То сега проблема е само един български гражданин,но половин дузина кучета са си углавно престъпления с международно значение!!!!

36

user

преди 4 години

забрана за такива породи или жестоки изисквания за сигурност

35

До 32

преди 4 години

Имаше един кучелюбец, жал за човека, след кремвиршите уличните му питомци изядоха и него. Убиха го. Медиите широко огласиха случая. Редовно хранени п у м и я р и . Но не ги е спряло да убият този, който ги е хранил. Те и тези п с е т а от днешната новина, хич не са нито заслабнали, нито са заслужили с нещо да са съжалени. Трябва агресивните кучета да бъдат убивани. Не трябва да се допускат улични кучета, а за останалите, навън само с намордник.

34

Анонимен

преди 4 години

До 32. Дай му малко сладко и ще спре да лае за винаги..

33

Анонимен

преди 4 години

Значи: ако аз убия куче за да не ме убие то ще лежа в затвора. Ако кучето ме убие ще е "инцидент " както обикновено се изразяват журналистите вместо да заемат правилната позиция защото ще бъдат отстранени. Трябва ли да бъдем въоръжени? Да! Но. ...не ни се разрешава. И какво сега? Мишленцата ще поцвърчат 1-2 дни и...до следващия изяден. Роби сме ние.

32

Анонимен

преди 4 години

Не е ли имало кой да им хвърли малко сладко че да навирят копита. С такива кучета комшия веднага щях да му разкажа приказка за лека нощ. Какво са контролирали тези от Своге на баба си хурката ли. Защо не са конфискували кучетата и да ги пратят в кучешки приют. Чака ли са да убият някого ли. Всички в затвора заедно със собственика за една десетилетка.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2019/06/08/ima-li-umrialo-moe-kuche-pital-sobstvenikyt-na-jivotnite-ubiici.412787