9

Анонимен

преди 4 години

От Португалия са паднали 1 път проверих го. Не е вярно какво пишете. Паднали са от Аржентина, Португалия, Китай, Полша, а бият Канада, но тепърва имат тежките мачове.

8

Анонимен

преди 4 години

Ще има и още загуби.

7

Анонимен

преди 4 години

Българската нация не може да постигне успех в колективните спортове, защото не разбира концепцията за колектив по принцип. Това се дължи основно на 5 вековната дупка в българската история, когато всеки се е спасявал поединично. чч

6

Бентли

преди 4 години

След тия ГРАндиозни "успехи" от футбола снощи;)) а и от целия колективен спорт у нас/за индивидуалния не говорим/ който е очЕвадно умрел.... Ами какво чакат?Време е май Кральо Кралев да се саморазпусне, барабар с цялото си министерство, и есичките му там лежачи на държавна заплата!

5

Анонимен

преди 4 години

Никой по света не нарича националите ни "лъвовете".Това е измислица на българските журна листи.

4

Анонимен

преди 4 години

И кое точно им е ЛЪВ-ското, че нещо не става много ясно ?

3

Анонимен

преди 4 години

След като и последните закачили от старата школа остаряха няма какво да очаквате от чалгаджийки и мутренски поколения.Школи няма, мотивация няма, специалисти и да има още никой не им дава възможност , всичко което е в управление на клубове е там по мафиотска линия и само за да прибере някакви пари без да влага знания и усилия , а да обере каквото може да падне .Така е в цялата държава и ще става все по зле за съжаление. Боли разбира се от развита държава да виждаш как нищо не остава

2

House M.D.

преди 4 години

Защо няма статия за смехотворното представяне на Малката перука снощи?

1

Анонимен

преди 4 години

Спрете да наричате спортистите лъвове и лъвици. Вече дачразните смотани журналисти. Какво лъвове са тези изчграещи само срещу заплащане циркаджии. За да вземат договор с италиански тимове се късат и след това са пълна скръб. Взимайте им лицензите и да се оправят! С тях и бвз тях все тая!