28

нещастни мутри в МВР

преди 4 години

До АнонименПредаденият терорист е наполовина победен!

27

Жалка работа

преди 4 години

Е голям успех е след като близките са подали сигнал да хванеш един 16 годишен мал, оумник в стаята му докато си чати по Интернет. И после да го пратиш на психолог да му обясни че така не бива да прави. Как въобще се е стигнало до тук да не го засекат по-рано?

26

Анонимен

преди 4 години

Няма ли да има снимка с 3-те имена на "българина" от индийски произход?

25

Анонимен

преди 4 години

Имитиране на дейност, за да видят господарите, че сме готови за шенген и да ни вкарат вътре. Ако наистина е имало такъв субект, подготвял терористичен акт, защо са го пуснали и не казват кой е. Не е ли съмнително малко?

24

избирател

преди 4 години

ГешеФ я кажи,ама честно,кой вербува милиционерите в Силистра да съберат 300 невръстни дечица на стадиона и да ги запукат с гранати посред бял ден?!Кажи де!!!

23

светлото ни бъдеще

преди 4 години

До Ама вие сте гении!Рожба на българо-съветската дружба по примиро но Павлик Морозов и Макаренко!

22

Анонимен

преди 4 години

Предполагам, че ще оставят детето на свобода защото е много интелигентно и е от добро семейство.

21

Анонимен

преди 4 години

Аз като им дадох сигнал за майсторите на покриви нищо не направиха!Сега били хванали терорист утре ще хванат наркотици и виждате ли колко много работят

20

Анонимен

преди 4 години

"Ислямка държава"......................хаха, много са смешни БГ-милиционери!!!По-умна версия нямате ли??Според мен малкия е чел някакви сайтове в Интернет и се е забавлявал............пък вие го изкарахте най-големия престъпник!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Да, 14, затова проспаха атентата на гара Буново.

18

Ама вие сте гении!

преди 4 години

Единствения начин да се реши този проблем е дри.шльото да е в килия, по възможност с мишки и *** и нечленоразделни съкилийници. А не при мама да му готви супа и някаква смахната психоложка да търси смисъл в сънищата му и спомените му от детската площадка. Иначе ще се на въдят и други такива малки от. репки. Дали е на 16 или 18 може да причини голяма беля и видно се е подготвял с пълно съзнание какво прави. Кое е семейството на префиненото из. родче? Тати кой е?

17

Патриот

преди 4 години

Поредният кьорфишек за отвличане на вниманието ,от 1 юли поредната брадвичка с тока,но спокойно поне от "исламистки "терористи ни пази безполезното МВР!Вива тиквивандия

16

Анонимен

преди 4 години

Аз едно не разбирам, защо в началото всички смятаха, че този тип е ром?В смисъл, сериозно - ром атентатор по идейни подбуди? Та това е виц пълен.

15

Много шум..........

преди 4 години

''По-рано Специализираният наказателен съд е освободил момчето и му е определил мярка "надзор"

14

Анонимен

преди 4 години

В България имаше служби преди 30 години. Сега има резил и неграмотни за нищо не ставащи луноходи

13

Анонимен

преди 4 години

Тези от ИД не са го избирали това "дете" ,здравия смисъл подсказва,че трябва първо той да се е интересувал и свързал с тях .Иначе как ?

12

Анонимен

преди 4 години

"Получихме сигнал, чийто източник са близки на това дете."Аз атка, за един пуснах оплакване в дирекцията. Като му претърсиха чантичката, намериха половин кило козец, ама такъв, дивачка, дека за нищо не става, обаче беше достатъчно да го изритата :)

11

Анонимен

преди 4 години

Подготвял тер, акт и те го пуснали по живо, по здраво. Утре като извърши нещо подобно, ще кажат. ''ами ние откъде да знаем, че пак ще се радикализира? Плюс това си беше пуснал брада и нямаше как да го познаем.''

10

Анонимен

преди 4 години

От старията се разбра, че близки на детето са казали на службите, а иначе така перфектно работещи служби реално са проспали година вербовката и следващите събития! Не ни промивайте мозъците, че някакви служби в насраното мвр работят! Нешастна мутренска държава с мутри в мвр!

9

Анонимен

преди 4 години

ИД ще го търсят за парите да върне.