48

Анонимен

преди 4 години

А местанов дали вече се е скрил в турското посолство

47

men

преди 4 години

Това дете е от западен Пловдив и родителите му са НПО. Пълен соросоод.

46

Анонимен

преди 4 години

Много повърхностно е обяснението.Няма дистанционна вербовка по Инстаграм, фасе и др. подобни.Инстаграм е подконтролен в САЩ от ЦРУ. Да не се окаже че е наработка на ЦРУ агент, който сега ще си подпише повишението.Иначе за момчето е имало данни от реално наблюдение, както и отговаряш локално. Те клетка и мрежа.Или спим, или го играем барабар Петко с мъжете.

45

избирател

преди 4 години

Ами то по тоя начин обяснено все тая дали ще кажете "ислямска държава" или "извънземните"......

44

Брадвата

преди 4 години

Нещо отново прикриват в държавата. И създават разделение. Идеално покрай местните избори наесен.

43

Burzum

преди 4 години

Тия стават смешни вече!

42

none

преди 4 години

"Дете" на 16 години!!? После защо живеели с родителите си докато не станат на 40 ...

41

Анонимен

преди 4 години

Аха, догодина малкият психар пак на училище така ли? Успяха ли психолозите да го утешат, че не е успял да се гръмне? Много ли е разочарован?

40

баси

преди 4 години

Щом са тръгнали да си правят реклама по тоя начин...

39

Патриот

преди 4 години

В краен случай ,ако не можете да намерите тийнеджър с грамаж винаги можете да отидите в провинцията и да изкорените няколко стръка дивачка около някое село ,пак става :)

38

радикален ислямист

преди 4 години

Вехти номера от селски вечеринки!Някой е решил да се прави на много умен!

37

Само питам

преди 4 години

Има ТРИ взаимо изключващи се факта.- 1. "Детето" било много интелигентно ???2. Било вербувано да извърши терористичен акт от "Ислямска държава" , която вече по думите на САЩ , Русия и Сирия не съществува и 3. било е българин / - етнически българин ? - жител на България ? или притежател на паспорт купен от Воеводата К.? Какъв не се казва . А най-ужасяващото е че залавянето му по думите на ГешеВ било трагедия . Що бе? Щото не е успяло да взриви бомбата ли ? Нормални имали в тая полиция?

36

Патриот

преди 4 години

Сега само остава да хванете и някой тийнеджър с недопушен фас треволяк и сте преизпълнили квотата за лятото!

35

Анонимен

преди 4 години

Милиционерска работа...............само това мога да кажа................само дете милиционерите преди 30 години бяха много по-компетентни от сегашните полицаи!!

34

Дашо

преди 4 години

Спрете да си правите такъв пиар! Вредно е за всички. Достатъчно е, че самоубивате всеки, който убие и тръгне да бяга. Всички знаем, че ромите на 16 правят деца, за бомби нямат топки.

33

Анонимен

преди 4 години

Само едно не мога да разбера............тарторите на "Ислямска държава" толкова ли са останали без мозък за да вербуват някакво дете на 16 години да им прави атентатите???

32

Авакум Захов

преди 4 години

Тъпите милиционери провалиха комбинация на ДС да навлезе по-навътре в групата!Можеше да им сътрудничи за разкриването на ислямските терористи и да не повторятЗа първи път в практиката се обнародва следствена тайна. Всичо е манипулирано-лъжа

31

Патриот

преди 4 години

Увеличение на заплата на полицаите поне със 150% предпазиха ни от българския 11-ти септември урааааа,не съм очаквал че при "демокрацията " пропагандата ще е по- забавна от комунизма!Урааа слваааа на тиквеното отечество!Едина тиква ,един народ и едно светло транс-атлантическо бъдеще,фракингов демократичен газ и неуморно громене на всички врагове на атлантическата ни родина !Слава!!!Слава на банкевския вожд!

30

Православен

преди 4 години

Няма име, няма име на училище, няма снимка, нищо няма, имаме само гешев. Но от 1 юли вдигат тока.

29

бай Гошо

преди 4 години

мина лошото, започна страшното