88

анонимен

преди 4 години

16 годишен -като го хванат нищо няма да му направят защото е малолетен Те такива избират -пикльовци които не знаят кое хвърчи и кое се яде

87

Честен човек

преди 4 години

Или го убийте, или то ще ние убие!

86

От 90Година

преди 4 години

Така са вербувани и политиците за ликвидация на БЪЛГАРИЯ. ЦРУ така действа.

85

Аззз

преди 4 години

Пускат го под "надзор" така че да видим догодина кое ще бъде взривено.

84

TedyPetrova

преди 4 години

Първо бе взривена бомба в Лион, а сега в *** "юноша" чиито мозък е бая промит от либерастка, ислямистка пропаганда направи опит за атентат в Пловдив.Ако това продължава, утре някои радикализиран европеец ще се самовзриви или ще стреля наред дори и в спокойни държави като Финландия, и Норвегия, Исландия, Португалия и т.н.

83

Анонимен

преди 4 години

Какво дете бе, на шестнадесет години вече е мъж. И ако беше много интелигентен, нямаше да го вербуват.

82

Анонимен

преди 4 години

Докато не стане някоя голяма беля, държавата и държавните ни институция за борба с организираната престъпност и тероризма, както и разузнавателните, и контраразузнавателните ни служби, ще продължават да спят сладкия си и безметежен летаргичен сън!!!!

81

Анонимен

преди 4 години

Колко много наивност, колко много неграмотност, колко много самозаблуда! Въпросният ученик никога нямаше да се забърка в това, ако не беше мюсюлманин. Никой не смее да каже тази простичка истина. Бил радикализиран, моля ви се. Радикализиран ... какво? Будист???

80

Анонимен

преди 4 години

МВР и Прокуратура прикриват БАНДИ за РЕКЕТ чрез ИЗНУДВАНЕ а се правят, че хващат наркотици и терористи!Обраха ме, чрез РЕКЕТ а ТЕ нищо не направиха имали много пари бандитите и можели да си позволят добри Адвокати!А Ислямска държава няма ли пари за Адвокати та се занимават с нея?Майсторите на покриви крадът всеки ден от НАРОДА хиляди а МВР СПИ

79

комсомолец

преди 4 години

Навремето една друга радикална организация - БКП, известна със своите бомбени атентати, обучаваше младежите как да стрелят с АК и как да хвърлят гранати.

78

Анонимен

преди 4 години

На какъв език са го облъчвали?

77

дам...

преди 4 години

Спомням си преди когато Славчо Атанасов беше кмен на Пловдив тогава той заяви че градът се превръща в сборище на ислямски фундаментализъм. Тогава го изкараха идва ли не луд, но сега се видя че е трябвало да се реагира а не да го плюят безогледно.

76

реформи трябват

преди 4 години

До Анонимен 95Така е нашия сектор сигурност е атрофирал и не работи,но за сметка на това там потъват огромни народни пари за заплати и привилегии а резултати няма....

75

Анонимен

преди 4 години

От брифинга по случая се видя че т.нар. служби не само, че не са знаели за какво става въпрос ами и нямат никаква идея какво трябва да правят! Това че се прави пиар от подобен случай идва да покаже и за каква фрапираща некомпетентност става въпрос!!! А размислите на напълно объркания човечец Гешев дори не си заслужава да се коментират!

74

до 92

преди 4 години

Не знам защо се учудвате.Забравихте ли, как същите служби се перчеха с КОКАИНА, който морето изхвърли край Шабла?

73

по герберски

преди 4 години

Бащата на 16 годишното момче е сигнализирал институциите за това, че има проблем със сина му и вероятно се готви да направи бомба. Службите до този момент нямали хал-хабер за проблема. Но въпреки това в момента се опитват да си припишат заслугата.

72

Анонимен

преди 4 години

В нета има снимки от доказателствата, намерени при обиска на помещенията.Не разбрах какво е имал в предвид журналиста с 14,4 кг, но снимка на пирони няма. Нищо смущаващо което няма да намерите в килер или гараж.изключение прави вероятно химията, но за бомба може и да не му стигнат знания и сили. Виж за арсенала на всяка "уважаваща" се футболна агитка, е точно каквото трябва.Остава въпроса как в БГ се появи ха агит материали на ИД на Български, и произхода на знамето.Отклоняват внимание..

71

Додо

преди 4 години

Каква е расата, етническата и верска принадлежност, както и истинската възраст на детето?

70

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

В съседната статия пише, как в Судан в река Нил плували трупове,Тия това искат и в България,Настройват хората едни срещу други,Холивуд в това отношение са най- добри,Да създават омраза между хората Спокойно - Ердоган ще ги оправи тия от Холивуд

69

Анонимен

преди 4 години

Кога ако не сега милиционерите на шофьорчето на Маджо ще трупнат малко точки.И то на гърба на един ученик с психически отклонения.А оня селянин в гората с ловната пушка един месец не могат да го намерят и накрая го гръмнаха в гръб като куче.