13

Анонимен

преди 4 години

е, какво са 12 730 лв ? дори са малко. може би се е налагало жената да отиде до доминиканската република, до о-в. мавриций, бора-бора, пукет.......абе, търсела е енергийни източници. то за да развалиш магия си трябват освен наивници и енергия също. уморила се жената да разваля магии на дребно за по 1000 - 2 000 и тръгнала енергия да събира. какво толкова ?

12

Анонимен

преди 4 години

Глупостта също се наказва, както престъпленията. Е, у нас за престъпленията е малко наужким,но нейсе.

11

Квачка

преди 4 години

Пуснете я веднага, че ще ви прокълне цялото РПУ - рушвет да не видите повече.

10

Анонимен

преди 4 години

Защо МВР не задържи Майсторите които изнудват всеки ден Народа!!!?????

9

Деиствителен случай4

преди 4 години

Казах му няма да му дам още тогава той каза добре правя ти отстъпка дай 1600 лв. и леля ми се съгласи и Аз заради нея отидох да тегля парите тогава той ме викна и вика дай 2000 лв.! Казах му колкото сме се разбрали пред леля ми и му дадох 1600 лв. а той ми даде разписка понеже настоявах в която не писа сумата а само, че е платено за ремонта!!!В Полицията ми казаха защо им даваш написаха преписка до Прокурора а той ми прати писмо в което казва, че няма престъпление Те искали Аз съм давал!

8

Деиствителен случай3

преди 4 години

Оказа се, че при поредните преговори не съм го разбрал бил ми казал това е само за покрива 2000 лв. Трябва да му дам още 2000 лв. иначе Боби от Обеля ще ми направи мръсно! Казах му и да ме убият няма да дам още 2000 лв., но той ми вика да ходим отново да преговаряме викнах и лея ми за свидетел предишните ни преговори не ги помнеше писа ми все едно ми прави сега оферта квадратни метри по 50 лв. на квадрат 2 пласта мушама а сложи само един и вика общо 4400 лв.!!! Ти си дал 2000 дай още 2400 лв.

7

Деиствителен случай2

преди 4 години

Като чух 1500 лв. капаро се нервирах и казах да се махат ще викна Полиция а той ми вика вече ти направихме половината! Започна да налита на бой а другия уж го държи постановка и ме накараха да преговаряме с единия от тях който каза успокои се по лошо за тебе ако викнеш Полиция Ще ти го направим ВСИЧКО за 1500 лв. !Щом се успокоих и съгласих дебелото момче каза 2000 лв. а Аз отново се съгласих.После като взе 2000 лв. дебелия се засили да ме бие с думите Няма да ти работя без пари дай още 2000лв

6

Трайо

преди 4 години

Когато развалянето на черната магия става част от нея...

5

Деиствителен случай

преди 4 години

Майсторите на покриви ходят от врата на на врата така ме хванаха и мене. - Да ти правим покрива?Аз найвно им показах къде тече а трябваше да взема лопатата и бой докато не избягат.- Ще ти го направим за 120 лв. - Дай да ти сложим отвътре изолация останали са ни материали от един обектАз пак питам колко искате за изолацията а те - 240 лв.И Така почнаха работа дойдоха още 4 *** и започна изнудването!Подписахме договор уж зца гаранция ама веднага след това дай 1500 лв. капаро

4

Анонимен

преди 4 години

Както каза Данчо Ментата: "Ако е безплатно, кой плаща? Няма безплатно врачуване и врачките ще попаднат под влияние на олигарси и ще започнат да проституират и да крадат. Затова, да се отпусне държавна субсидия за врачките, за да спрат да мамят."

3

Анонимен

преди 4 години

Защо не задържат врачките социолози и политолози. Не познават нищо, само вземат парите на възрастните партии. А тези пари са от народния джоб. Всякакви врачки има по телевизията, врачуват, тълкуват всеки ден. Знаят какво мисли този, какво онзи.

2

Анонимен

преди 4 години

В тази държава много врачки се навъдиха.

1

Анонимен

преди 4 години

Още ли има хора които се хващат на тези въдици. Абе народ глупав , върви на църква кажи молитва , пречисти домъп си от лошото със светена вода. Това са сатанински изчадия.