36

САРКАЗЪМ

преди 4 години

Гадното НАТО не ни иска, а ние тука обезвреждаме ден след като казаха, че не ни искат.... Вижте ни колко сме готини, а вие не ставате!

35

Анонимен

преди 4 години

до 43 Бойко Борисов= ***

34

ЖАН ВИДЕНОВ

преди 4 години

1 ДОЛАР = 3000 ЛЕВА!

33

Анонимен

преди 4 години

Българин от Аджисанаахахахахахахах

32

Анонимен

преди 4 години

МВР си чисти имиджа с измишльотини.Уау,колко са бързи!

31

Анонимен

преди 4 години

Има ли наивници кото вярват в радикализиране и подобни басни. Как става това радикализиране, нали ако беше вярно веднага щяха да ги отвлекат тези радикализатори в лабораториите да изучат как радикализират. Всяка голяма компания е готова да плати милиони и милиоарди само и само да научи как да радикализира населението да купува продуктите и, а сега се мъчат с реклама и голи жени. Тук действат съвсем други сили, "радикализацията" на имамите е за наивници.

30

Анонимен

преди 4 години

''българин"... мда, от онези цветните

29

Анонимен

преди 4 години

За последните 10 години от както е на власт режима Борисов са построени стотици джамии с финансиране от Саудистка арабия където дикатора игра танц със саби. В момента се готви строежа на най голямата джамия на балканския полуостров в София!

28

Интересно ми е

преди 4 години

Защо християнството не може да радикализира хората да не убиват, ами избиха милиони цивилни мюсюлмани в Ирак и Близкия изток, само в Ирак избиха над 1 милион цивилни.

27

Ами

преди 4 години

ама гат имаши наши хорааааа на системта и са такоаши такоата Много зависи за какво. За такова нещо ако те пипнат директно излючваха от системата а проверки правеха много често и никога не знаеш кой те проверява защото и самият проверяващ не знае, както аз тогава малко детенце от квартала дето ме познават носи чанта. Като я получат трябва да я отворят и да направят опис. На другия ден като отиде проверката и като ги няма парите а на всички банкноти са им записани номерата и ги намерят познай ка

26

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ДА ЖИВЕЕ БЬЛГАРИЯ

25

Анонимен

преди 4 години

Това ислямско радикализиране си има източник и спонсор- Саудитска Арабия, само че нашите слуги са прекалено наведени пред задокеанският им ментор.

24

Ами

преди 4 години

Така проверяваха пионери, комсомолци, кандидати за партията и изобщо всички. Не че е нямало тарикати но много рискуваха и бързо ги хващаха. 2-3 пръстена или 50-100 лв може да е отмъкал някой но кило злато абсурд.За кражба над 20 хиляди имаше смъртна присъда - пращаха ги да копаят в урановите рудници.А тука разни ще ми разправят че крадели злато с килограми??? Това стана при демокрацията вече пълна безнаказаност.

23

Али Риза

преди 4 години

"Радикален българин" ха ха ха ха ха ха ха ха ха

22

Анонимен

преди 4 години

До АмиИмаши сиситема, ама гат имаши наши хорааааа на системта и са такоаши такоата :)

21

Анонимен

преди 4 години

Може пък младежа да е скучаел.

20

Боко Тиквата

преди 4 години

"Източници от МВР обясниха, че поради неизвестни причини младежът се поддал на ислямско радикализиране в последно време."Да отворят дюнерджийница пред дома му и проблемът е решен.

19

Ами

преди 4 години

да, а от там хората си раздаваха работиНепотърсени до 30 дни вещи наистина се раздаваха. Но! Имаше много строга система за контрол. Аз като малко пионерче отивам на кръжок и намирам дамска чанта. Като примерно дете я нося на ръководителя, а той ми казва - занеси я в бюрото, че не ми се занимава на мене. После ме пита - занесе ли я? Да. Отваря ли я? Не. Сигурен ли си? Да. Знаеш ли какво имаше вътре? Не. 420 лв. Тогава това бяха много пари 2-3 заплати. Така проверяваха и мен и лелките там.

18

АнонимеН

преди 4 години

РЕЙТИНГА НА МВР И РЕНОМЕТО ИМ СА СКАПАНИ ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН ПЛЮС , ЧЕ ГРЪМНАХА НЯКАКВА СВЕТЛИННА ГРАНАТА И НАРАНИХА ДЕЦА!!СЕГА ФАНАЛИ ФУТБОЛНИЯ ФЕН СЪС САМОДЕЛКИТЕ И СЕ СКЪСВАТ ДА СИ ПРАВЯТ КУХ ПИ АР!!

17

ISAF

преди 4 години

Още един виц за милиционери. "психолози"....."работили" ...........От професионален безработен да очакваш резултат е минимум Нелепо. Ако бяха ходили в Университет, щяха да се сетят да поканят специалист от Лесотехническия, да им разясни какво е Санитарна сеч и функциите и. Малкият ще се размине със забележка, а милиционерските тикви се чудят как да оправдаят заплатите си. Аз Не виждам как милиционер ще изкара и Един ден на свободният трудов пазар. Закривай.....