96

Анонимен

преди 4 години

Ще ви харижат самолети за 3 милиарда, преди няколко години взехме 20-ина милиарди заеми, сините джуки обърна дълга със загуби около милиард за държавата, но те се загрижили някакъв пубертет какво не е гръмнал.Сега гледаме и еволюцията на прости шапкари и експерти с трто око, дето само приказват като врачки по телевизията.Проста държава, която си отива от тъпотия.

95

Ludoto Lenche

преди 4 години

...ne sam sigurna ,che e balgarin ! Balgarite ne biem chel v zemiata I ne hodim v djamia ! Napishete mu imeto ...Tezi deto go praviat -ne sa balgari !!! Balgarite sme samo hristiani ! Nedonosliatsi evro-liberalni !

94

Анонимен

преди 4 години

Доколкото разбирам акта, който е замислил е бил самоубийствен. Тея сигурно са го похвалили колко е умен и способен, а след това колко е неоценен и онеправдан, как всички други са против него, но са предпочитани и оценени в живота и разни подобни. За да му стъжнят живота до такава степен че да не зачита своя освен чуждия живот.

93

НЯКОЙ

преди 4 години

А един друг готви финансов терористичен акт с едни летящи прахосмукачки. Ако го направи пострадалите ще са много.

92

Господ

преди 4 години

Ами дайте им шанс на тези полицаи - няма как да знаят - никой не подозира 16 годишни...освен ако не е шеф на терористична група.

91

i as sim muslumanin

преди 4 години

nz koy gi promiva mozicite na tiya v islyama nikide ne pise da ubivas hora bez vina voyna da slagas bombi da ubivas hora nz prosto da hvanat koy im promil mozicite i da gi nabiyat edna sedmica bez pocivka i 100 godini zatvor v macipicu

90

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътПита ли женската част на домочадието ти те какво мислят за голите каски?! Или по-точно - за плешивия амуджа без шапка! Га го галят по главата хич се не оплакват, нали?!

89

Shmatka

преди 4 години

До LoykoОбразованието няма нищо общо с възпитанието :D

88

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

МВР-пикчърс пресентс...ноу моур терор. Старинг....

87

Анонимен

преди 4 години

от 17 години 16-годишният готвел акт, тикво-акт,

86

аз-ът

преди 4 години

голите каски - у анодола. Това е българска и християнска земя. Отивайте при козите да спите - както бащите ви са спали.

85

роб на влаЗта

преди 4 години

Лелее......открих в къщи ацетон...кислородна вода....солна киселина....будилник и се изплаших .Ми то и аз съм си направо атентатор.....Дали съм смятал да направя атентат....

84

Членска карта №7

преди 4 години

Що не! С хайли-лайкли, осъдиха руснаците за всичко за което се сетиш. Нали така осъдихме и Хизбула за Сарафово!

83

Анонимен

преди 4 години

Предполага се, че възнамерявал????Ако се заловят и съдят ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, за които се ПРЕДПОЛАГА, че ВЪЗНАМЕРЯВАТ нещо нередно, то НЯМА ДА ОСТАНЕ НЕОСЪДЕН БЪЛГАРИН.Защо се разпространяват такива предположения за намерения из медиите????Какво ни се внушава????

82

Анонимен

преди 4 години

От брифинга по случая се видя че т.нар. служби не само, че не са знаели за какво става въпрос ами и нямат никаква идея какво трябва да правят! Това че се прави пиар от подобен случай идва да покаже и за каква фрапираща некомпетентност става въпрос!!! А размислите на напълно объркания човечец Гешев дори не си заслужава да се коментират!

81

до 93

преди 4 години

Не знам защо се учудвате.Забравихте ли, как същите служби се перчеха с КОКАИНА, който морето изхвърли край Шабла?

80

по герберски

преди 4 години

Бащата на 16 годишното момче е сигнализирал институциите за това, че има проблем със сина му и вероятно се готви да направи бомба. Службите до този момент нямали хал-хабер за проблема. Но въпреки това в момента се опитват да си припишат заслугата.

79

Анонимен

преди 4 години

Кога ако не сега милиционерите на шофьорчето на Маджо ще трупнат малко точки.И то на гърба на един ученик с психически отклонения.А оня селянин в гората с ловната пушка един месец не могат да го намерят и накрая го гръмнаха в гръб като куче.

78

Анонимен

преди 4 години

"Няма начин да е бай ***" викате

77

Анонимен

преди 4 години

МВР представя : Джихадиста от Столипиново американо бългаска комедия Това са някви реклами че хващат хора !Да оправдаем заплатите си !