66

Анонимен

преди 4 години

До asdfiqТи що не се върнеш в пещерата? Защо си излязал от нея какво ще намериш? Нищо.

65

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите положението е трагично :) още ли дъвчите тези глупости с Холивуд? :) Малко ли апарати има на Луната картографиращи повърхноста? :) LRO например :) всичко се вижда, че е там. Ама няма от къде да знаете понеже сте много "вещи" в материята.

64

Анонимен

преди 4 години

от 82 Полет до Марс не е като полет до Луната на Армстронг( ако е имало изобщо такъв проект Аполо)- скачаш в лунния прах няколко пъти, забиваш хамериканското знаме и се прибираш към Земята.Полета до Марс е с еднопосочен билет. Всички от НАСА даже го потвърждават. Тръгнеш ли натам няма връщане назад. Тоест самоубийствено пътуване/ кауза.

63

asdfiq

преди 4 години

И като идат на Марс, какво ще намерят...НИЩО.

62

Анонимен

преди 4 години

Тръмпчо... с тази разлика, че днес бюджета на НАСА е 0.04% от държавния, а по време на надпреварата беше 4%. Разликата е огромна.

61

asdfiq

преди 4 години

Оставете ги да си гобят времето с Марс...Смешници, нищо няма да намерят там, пълна пропаганда е това.

60

Шопо

преди 4 години

Що не повторите до Луната,бе Рижко ! Тъкмо ще убедите човечеството,че първия път не кацнахте в Холивуд ...

59

Анонимен

преди 4 години

до 79 Само ми е хикс защо не построим бази на Луната дето е на един К.УР място( 400 000 км) и се пътува до там за един час с космически апарат, а ще тръгваме на безумна смърт към Марс дето е 6 месеца полета?Много е просто- американците никога не са били на Луната!

58

Анонимен

преди 4 години

Целта е 2032 да има мисия до Марс, потчти всички нужни технологии са налице, подготвя се и се планира. 2032 ще видиме какво ще стане ако сме живи.

57

Анонимен

преди 4 години

Да вземат и тръмп наратък да го оставят там ,че само вреди на света с болния си мозък обладан от грандомания

56

Анонимен

преди 4 години

Те горките на луната не са стъпвали още, фалшификации и измислици само ,към марс се запътили сега. Да видим как ще го изфабрикуват пък това

55

Анонимен

преди 4 години

до 75 Нептун ще е малко сложно да отидеш. ще трябва да летиш 25 години до там.)))Дотогава я камилата- кораба я камиларя- космонавта.))))

54

Анонимен

преди 4 години

Бе аз като пътувам по 15 часа в колата и не знам къде се намирам след като сляза, а тия в някакви 20 квадрата площ 3-*** 4-*** човека ще ми летят 6 месеца до Марс без да полудеят? Аре стига смешки. И като слязат там ще тръгнат да строят база???? С какво? с колци от домати под зловещата слънчева радиация?Муахахаа... то за тях няма в капсулата, която се отделя от кораба майка..те и материали щели да внасят на Марс!

53

Анонимен

преди 4 години

Дали може да се иде до Марс ли ми може то и до Юпитер и Нептун може.Въпроса е колко ти е напреднала технологията.Защото при сегашната за това ще трябва една четвърт от всички пари на САЩ ако не и повече.Реално ли е да практически реализируемо ли е днес фактически не.С новия магнитен двигател на НАСА може би с гравитационно изкривяващия търсен проектиран бъдещ двигател със сигурност, но това са проекти за след 40 години.

52

Анонимен

преди 4 години

Ако пък някой се пъне да търси абсолютната истина успех.Трудно е да видя как същество като човека напълно относително ще открива абсолютната истина която е точно обратното на него да не говорим че е логически предразсъдък не почиващ на опит.

51

До64

преди 4 години

Каруцата е проблем защото има нужда от жива тяга. Но и връщането е проблем защото е. Прекалено голям проект, които започва с нулеви ресурси. Вероятно изисква векове затова идея е заселване. Естествено това означава да се разработят проекти такива че да има поне минималнишансове да оцелеят. А връщането не е тема която се обсъжда може ако се развиват нещата добре след много време ще дойде на дневен ред.

50

Анонимен

преди 4 години

До 68 първо да уточня че не съм този с който спорите сега се включвам не знам кой е и не ми дреме.Като цяло ти е вярно определението на практика съвпада с това на когнитивната наука и философията но има и още два ключови фактора.За да бъде нещо мислено за реалност то трябва освен всичко друго да е споделено между много индивиди тоест социално и интерсубективно и трябва да е концептуализирано защото самата дума реалност е вид концепция и това а прави езиково изрази а тоест интерсубективна.

49

Анонимен

преди 4 години

Гледна точке, а твоята реалност каква е: Че човек може да отиде на Марс и да направи бази там? Прекалено много си гледал Мат Деймън в "Марсианецът". Ставаш смешен.

48

Анонимен

преди 4 години

Технологиите ги имат, рано или късно ще стане. Това ще е най- голямото постижение на човечеството и на най-великата държава в света САЩ.

47

Гледна точка

преди 4 години

Вие хептен си нямате понятие за реалния живот.Ти знаеш ли какво е реалност? - щом ние си нямаме понятие.Реалност е набор от понятия и парадигми изградени от човека в продължение на хилядолетия. Т.ест детето му е "внушено" от майката, че това е стол, това е дърво, това е червено... Всеки има своя собствена реалност /свят.