54

Анонимен

преди 4 години

Чехите -много слаби. Ние безнадеждни. Браво на Иса за гола. Направи още 2-3 неща, но и топки не стигаха до него. Ивелин -ок, Недялков, Страхил Попов - ок. Другите - екскурзианти. Халфове нямахме. Все едно деца от махалата играят и едните пред нашата врата, другите пред противниковата. Защо не игра Пацо Тигъра - на светлинни години по-добър вратар е, в каквато и да е форма. Малката Перука е свършил с футбола отдавна. Чехия никога не е била толкова слаба. Англия ще ни скъса шортите.

53

Пиперука

преди 4 години

Продължаваме напред, а следващия мач може да сложат и Николета Лозанова да пази. По същото време даваха франция-корея жени, мача беше много по-интересен за гледане.

52

Виц

преди 4 години

Чехите игра'а нашите гледа'а, нашите гледа'а. Нек' да гледат, нек' се учат как се играе футбол.То и кучето гледало, но не станало касапин!

51

Анонимен

преди 4 години

do СТАРКакъв свестен коментар искаш за тия некадърници освен че са пълна трагедия, бре?

50

Стар

преди 4 години

Абе няма ли някой да напише свестен футболен коментар със собственно мнение в този сайт.Видимо беше че общото ниво на футболистите е много слабо.Какъв Михайлов ви е виновен ,като 80 минути се игра пред нашата врата. Нямаше халфове,нямаше владеене на топката.Каква тактика като те не могат,, да я пипат".Ако ще и Клоп или Моуриньо да дойдат,тези юнаци нямат качествата да изпълнят зададеното. ...Поколението е такова,като вас кибиците, ,,разбирачи,псувачи и обидчии" само не нормално разсъждаващи.

49

Язък...

преди 4 години

...за Балъков. А беше добър футболист. Незнае с какви бездарници се е хванал да работи. Дано има нерви и да си намери готин отбор на запад после, че тука от шуробаджанащина футбола умря отдавна! И пак да питам татиното като какъв игра снощи - централен нападател на собствената си врата или? И... може ли да поотслабне малко, че е сигурно сто кила!

48

Язека

преди 4 години

И при двата гола топката бе насочена директно в тялото на Михайлов...Как мина през него не мога да си обясня. Но разбирам защо от толкова народ, мамин Ники си позволява да си ляга с Николетка без презерватив - само той нищо не може да хване.

47

Анонимен

преди 4 години

Защо Балъков не вкара Бойко Борисов?Където иде Бойко оправя нещата!:)))))

46

Охобохо

преди 4 години

Татковото се изявява като понапълнял флегматичен балетист.Боби беше добър вратар,но синчето е крайно бездарно.Ако не беше опълчението от защитата да подлагат тела пред топката щяха да ни отнесат поне с 5:1!Жалко за Балъков,че се съгласи да си опетни името с такъв некадърен вратар.

45

Анонимен

преди 4 години

Едни тромави славяни не можем да победим! Какво остава за футболните народи и пъргавите момчета от джунглата!? Разпускай го тоя джендерски клуб и да се включват в прайда, по им подхожда! Няма нужда да се разкрасяват! Те са си татуирани, с разни обиции и дрънкулки по носа, езика, ушите и пъпа по рождение, прически гейски, поглед - извратен! Само нагласеното тото, николетки и златки имат полза от тях!

44

Waffen SS

преди 4 години

"България продължава да бъде без победа в квалификациите за Евро 2020, след като загуби от Чехия с 1:2 в двубой от Група А"Само с когото не е играл българският отбор, само от него не е паднал.Много е забавно,но това не ни пречи да искаме да сме домакини съвместно с Турция и Румъния на някакво първенство,май европейско.Ще е голям смях,домакините не участвуват

43

Анонимен

преди 4 години

Перуци днес изглеждаше трезв и непоклатим на поста! Герберастия тотал! Тук са безалтернативни, лигавят се и самохвалят един друг! Навън лъсват голите им ***!

42

Анонимен

преди 4 години

Много правописни грешки, футболистите и журналистите в тази държава са на едно ниво хах

41

Анонимен

преди 4 години

на татко Бала...балъченцата.и най-видното балъче Тошкото Неделевс бирено коремче и бузки като на евнух

40

Анонимен

преди 4 години

Футболът както всичко в тая държава е трагедия!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам, че е възможно да съществува държава, в която Тиквата да е най-добрият политик, а купчината палячовци на терена да са най-добрата селекция на футболисти!И в двата случая, според мен, става въпрос за отвратителни, тежко корупционни и престъпни механзми, с които тази пяна се издига на върха!

38

Анонимен

преди 4 години

Гледах мача. През цялото време ми се струваше, че нашият отбор е събран от умствено изостанали. Късметът ни беше, че чехите също са много слаби, иначе резултатът щеше да е позорен.

37

Анонимен

преди 4 години

Чехите пъргави, атлетични - нашите бавни, тромави, играят като пенсионери. Факта че България е най-бедната страна с най-лошото образование и здравеопазване няма как да не окаже влияние. Храната в Чехия едва ли е толкова некачествена като в БГ. Няма как да се тъпчеш с последно качество храна която дори кучетата няма да я ядат и да искаш да ставаш за професионален спорт, да имаш ментален фокус и да си добър на работното място и т.н. въобще няма как да просперираш в квото и да било.

36

срам ме е от бг

преди 4 години

Някой знае ли дали има такава държава която моментално може да ми даде паспорт и да си сменя бг паспорта? Независимо коя е и без значение на кой континент. Всеки ден бера срам че съм се родил тук.

35

Пешо Пешев

преди 4 години

Смешници!!! ОБАЧЕ НА ПРИЧЕСКИ И ТАТУИРОВКИ, направо го разбиихмее!!!