74

Анонимен

преди 4 години

Турция - Франция 2:0

73

Анонимен

преди 4 години

Тва нашото вчера ако беше игра .... Аматьорите дето играят вечер след работа и си плащат, играят по-красив футбол .... Тва беше мъка за гледане, а балъка не става за треньор !!!!!

72

Анонимен

преди 4 години

Гледах мача вчера ..... Май верно са предатели, толкова бездарна игра накуп досега не съм виждал.

71

НЯКОЙ

преди 4 години

Представихме се достойно, паднахме само с един гол разлика. К. Балъков се е доказал, че е един от най-великите български футболисти и един от най-слабите треньори. Не се разбра Ивелин Попов зрител без билет ли е или е играч на България. Каквато държавата такъв и футболът ни, щом централният нападател е от отбор, който до последно се бореше да не изпадне от А група. Успех ще е ако до края на квалификациите вземем още някоя точка. Дано Англия да не бие с много, не че не го заслужаваме.

70

Анонимен

преди 4 години

Като слушах коментара по телевизията си мислех че коментатора или е брат или първи братовчед на ББ. През цялото време коментираше че Балъков разполага с такъв материал... Ако българските национали са материал, то вие уважаеми журналисти сте ***...

69

Анонимен

преди 4 години

Балъков тотална щета,можеше да пусне Никито нападател а Десподов вратар

68

1

преди 4 години

Не само футболистите и волейболистите се представят достойно!

67

ЛЮЛЯЦИ БЕЗНАДЕЖДНИ

преди 4 години

Малинов - на този обезкоствач да му бъде забранено да играе футбол;К. Димитров - дърводелец отвсякъде;Неделев - мърда отвсякъде, криеше се на десния бек;Ив. Попов - до тук, мерси;Без тези четирима щеше да бием. Минчев никога не е бил ляв бек където се криеше, не му е там силата на момчето.Бодуров - вън от националния.

66

ss

преди 4 години

Бе, пише нещо за "маа", за некъв Шурал, за който не разбрах играл ли е в маа или е умрел!? Както казва колегата - каквито футболистите - такива и дЖурналистите!!

65

Много са зле

преди 4 години

всички. С изключение на двама трима, останалите са адски тромави и нямат сила да печелят в единобосртвата, да не говорим,че от 10 паса 7-8 са сгрешени. а Никито Михайлов е натрътлял яко и като бие някой към врата маха с всички крайнице супер дезориентирано....

64

Анонимен

преди 4 години

И ВСЕ ПАК ДОБРЕ ЧЕ БАЛЪКОВ НЕ ГО ГОНИХА ДА ГО БИЯТ ЗАПАЛЯНКОВЦИТЕ КАКТО В ХЪРВАТИЯ КОГАТО БЕШЕ ТАМ ТРЕНЬОР НАБЕДЕН

63

Анонимен

преди 4 години

Това е спорт,можеш да загубиш! Но по този унизителен начин? Според мен се разтури готов отбор напук на цяла България! Скалъпения селски отбор на Балъков няма шанс за добра игра поне още две години!

62

Анонимен

преди 4 години

Нивото на футбула ни е съпоставимо, единствено с това на джурналистите. Българите загубили в Чехия, при резултат 1:2 !?

61

Анонимен

преди 4 години

Що бе , мен пък ме развеселяват лъвчетата в квалификациите.Смях да има и забава.

60

само надежди

преди 4 години

....ама вие какво очаквахте, да бием ли !!! Никога вече няма да се случи това. След 94г. израсна поколение, на което му се вдигна изкуствено самочувствието, плаща им се прекалено много за нищо което не умеят, а тези така наречени "футболисти" освен за чалга, леки жени и коли за друго нищо не се интересуват. Футбола за тях е показност, уменията им никакви....ВЪОБЩЕ НЕ ТРБВА ДА СЕ ГОВОРИ ЧЕ ИМА ФУТБОЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ, ПЪРВЕНСТВО И ДРУГИ ТАКИВА ГЛУПОСТИ...

59

Анонимен

преди 4 години

Да се пише за футбола в България е срамно и обидно. Единственото решение е да се спре посещаването на мачовете.

58

коафьор денди

преди 4 години

Нашите футболисти ги биха чехите по прически и татуировки

57

Търновец

преди 4 години

Балъчето само дет си напусна ,,Етър,, ....

56

Анонимен

преди 4 години

Спрете да давате държавни пари за футбол.

55

Shark

преди 4 години

Някой да е очаквал нещо друго? Аз не! Отдавна говоря,че футбола в България трябва да бъде закрит, стига са ходили по Европа-та да ни излагат. И националния, и отборите,всички са пълна трагикомедия.