113

До 113--и аз да кажа

преди 4 години

Ами пехотата да не е по добре и разни др да търчат с разни автомати по кърищата и да си мислят че при война няма да видят една чужда физиономия защото с тях ще са приключили много преди това --не случайно войските са различни родове, но най- важното е да действат синхронизирано каква пехота без артилерииска подръжка и въздушна подкрепа--добре летците ще паднат и ще се изпотрепят ами кашиците какво ги лъжат да имат висок дух незнам ,а ракетните ни войски--дето са от 70г ?

112

Цезар

преди 4 години

Добре е ,че ще ги купим Паси е прав да помислим и за следващи покупкиЩе ви кажа нещо и го запомнете когато купуваш значи си добре когато започнеш да продаваш тогава е зле работата

111

КИТАЙ КУПИ 24 СУ35

преди 4 години

защото искаше да купи само 2 и после да ги копира, както СУ27. Така, че това е сделката. Но засега не могат. Особено двигхателите. Услията им са към 5 поколение самолети. Чисто китайски J20, J31. A дотогава СУ35 с боен радиус 2500 км държи флота на САЩ далече от брега. За нас СУ35 са прекалено тежки, няма да атакуваме АНКАРА, стига ни МиГ 35 с боебн радиус 1000 км - до ИСТАМБУЛ, ако се наложи..

110

BOPA

преди 4 години

Кога похарчиха първата комисионна, че сега и на втора налитат

109

Анонимен

преди 4 години

До КИТАЙ КУПИ 24 СУ35До момента са произведени общо 105 бройки Су-35, като три от тях са тестови - смятайте колко надежден и функционален е този самолет, смятайте колко му струва поддържаката на тази бутикова летяща гробница. И Китай първоначално поръчва 48 бройки, но после редуцират бройката до 24, а великите водкаджий успяват да им доставят 10 бройки през 2017 и още 10 през 2018.

108

Анонимен

преди 4 години

Нашите пилоти не може да си рискуват живота на 40 годишни изтребители. Всеки ден по нещо им ремонтират.България е ясно , че няма са кой да воюва, защото няма как да се мерим със съседна Турция която е 90 милиона население и има 150 изтребителяНяма как да се мерим и с Гърция която поддържа над 100 изтребителя, защото е в обтегнати отношения с Турция и спорят постоянно за островите около тяхБългария не трябва да купува повече самолети от тези 8 и най хубавото е че са нови ии 30 години ще са ОК

107

ДО 113

преди 4 години

Ти плащаш ли някакви Данъци върху Доход ?Или си Държавен Служител на ГЕРБ ?

106

ОБЯСНЯВАМ

преди 4 години

ОБЩОТО между Ф16 блок 52 и блок 70 е Планера, двигателя, летателни характеристики. Т.е. самолета като самолет. Ф16 е ЕДНОДВИГАТЕЛЕН ЛЕК многофункционален самолет. За всички случаи с ограничен боен радиус. Всички други ПО-СКЪПИ американски самолети са ДВУДВИГАТЕЛНИ. Вкл и всички руски . Общото между МиГ29 и Миг35 също е това. С нови двигатели обаче. И МиГ35 е с АФАР, Инфрачервени датчици до 50 км. И Ф16 не е стелт, ЗАЩО струва 5 пъти по скъпо от МиГ35 при сходни характеристики.

105

Бихте ли ми обяснили

преди 4 години

като сте такива корифей във въздушните битки с 15-20 самолета какво ще направите на тези мощни икономически държави около нас--много важно дали са мигове сута или ф-35 .танковете ни колко и какви са .какви противотанкови установки от последно поколение имаме ,какви хеликоптери имаме каква противовъддушна отбрана последно поколение имаме--и при тези иконом .темпове--направо закриваме държавата ако ще се въоръжава--- да знаете за едни комисионн ще ни ликвидират..

104

Анонимен

преди 4 години

Другари стига сте писали глупости ...Още другата седмица ще разберете , че цената която излезе от 1.6 милиарда долара за 8 самолета , получава 30% отстъпка.Крайната цена ще е 1.1 милиарда долара.А не забравяйте , че по договоро с НАТО трябва всяка година да влагаме 2% от БВП, което е над 2 милиарда във въоръжение и за отбрана

103

Анонимен

преди 4 години

Вярвам на Каракачанов,че сделка няма да има!

102

МНЕНИЕ

преди 4 години

Аз , лично, като Българин имам Мнение за тази Глупост - Самолет НЕ ни е Необходим - там играта с Корупцията е Огромна - Видяхте ли доклада на ЕС за България - визират сделката със САЩ .

101

Анонимен

преди 4 години

Мечтата на САЩ е да разпали нова Студена войнар тогава светът ще има нужда от ново ООН и нова система за контрол и достъп до всичките ни данни. Вечно евроатлантическо робство подписано от нови Варшавски договори или да се готвим за война ако не искаме да сме роби въпроса е какво ще направем с 8 барутника единствено ставаме мишена и дори и да искат няма да ни пропуснат. Ако сме незначителни никой няма да си хаби ракетите струващи пари да ги хвърля по нас.

100

Анонимен

преди 4 години

На гол ***,чифте пищофи! Народа го е казал!

99

КИТАЙ КУПИ 24 СУ35

преди 4 години

за 2 МЛРД $, богата и умна БЪЛГАРИЯ 8 Ф16 за 1,6 МЛРД. Паси, защо не коментираш това. Защото никой журналист не му задава този въпрос, че ще си смени работното място и заплата 10000 някой друг ще ги взема

98

Анонимен

преди 4 години

Белгийски военни са излезли с доклад, че F-35 имат проблеми със сигурността и са опасни за летците.

97

Анонимен

преди 4 години

За патрул по границите ни стига това,което имаме! За къде ще ходят с тези Ф16, на мисии ли или ще плашим руснаците? Ракетни системи - да!

96

ПРАВ Е

преди 4 години

Соломон Паси е здравомислещ човек , трябва да мислим като Лоялни Клиенти , ще вземем отстъпки с точки и купони с 10% отстъпка за Ф-35 .Ако поръчаме два Самолетоносача , и 10 Ядрени Подводници - ф16 ще ни излезе без пари .

95

Анонимен

преди 4 години

До УИКИПЕДИЯБи ли обяснил какво общо имат F-16A/B и F-16C/D, с F-16V Block 70?

94

scbg

преди 4 години

Трябва ни добро ПВО и някой самолет за патрул нищо повече. Някоя друга ракета в повече ей така да се знае че можем да направим поразия. Това кораби, самолети няма да се разширяваме... и да правим демокрация. Защита ни трябва.