173

ПЕНКО

преди 4 години

СЕМИТЪТ СОЛ МОНЕЛ ПСИХИ / САМОИЗТЪКВАЩ СЕ КАТО АГЕНТ НА МОСАД И ЦРУ/ НЕ МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ НА *** ВЪПРОС :" КОГО ЩЕ БОМБАРДИРАМЕ С ИЗТРЕБИТЕЛЯ - Б О М Б А Р Д И Р О В А Ч " ??? ДА- ИЗТРЕБИТЕЛИ ЗА ПРЕХВАЩАНЕ И КОНТРОЛ -ДА ,НО БОМБОРДИРОВАЧИ -ПРИ ТОЛКОВА РАКЕТНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ДНЕС - ДОКАЗВА ,ЧЕ И ЕВРЕЙСКИ АГЕНТИ НА " М О С и Ц ЪР УУ" МОЖЕ ДА СА *** И ПРОДАЖНИ !!!!!!!!!!

172

Брашнян чувал

преди 4 години

Соломончо гледа на държавния бюджет като на брашнян чувал - колкоро повече го тупаш, толкова повече ще пуска. След като ще се изръсим с три милиарда лева за F16 защо пък да не изръсим от отънелия джоб на българина и пет милиарда за F35. А за какво са ни? С кого ще воюваме. Не можем ли да вложим тези пари за нещо по-смислено.Но, като ги дадем за самолети, може и на него да му пуснат нещо в джобчето.

171

Анонимен

преди 4 години

... А след това за атомна подводница и самолетоносач, нали така. Нищо напротив ако Паси го плати от джоба си.

170

NN

преди 4 години

Първо трябва да създадем "Система за управление на огъня", която да обедини трите рода войски. До тогава ще имаме само луксозни играчки.

169

Ха-ха

преди 4 години

И Трабанти за НСО и Народното събрание

168

До До 400 Ф35 произв

преди 4 години

какъв руски ***... обикновен български ***. Многознайко и разбирач по всичко. :)

167

фермера

преди 4 години

Руските двудвигателни самолети се плашат само от ракети Метеор,който ни бяха предложени с Грипен.Още докато излети от 2 летища който ще могат да го обслужват Ф16 ще свети на радара заради голямата отразена площ и падналата Стелт боя.Ако въобще излети защото ще получим удар от ракети Калибър който АIM 120 AMRAAM не може да контролира и ще имаме само 16 броя.Явно не предвиждат да се върнат за презарятка.

166

Анонимен

преди 4 години

Американо-израелска марионетка, български предател!

165

Анонимен

преди 4 години

"Освен за полицейски функции, самолетите ни трябват и за да задържим над черно море евентуален хипотетичен опит на Русия за нахлуване във Варна, до момен в който съюзниците от НАТО се притекат на помощ."Русия няма никакви такива намерения, стига си си смукал свободни съчинения от пръстите. Самолетите се купуват единствено с цел Вашингтон да ги праща за пушечно месо във войните си в региона.

164

NoFace

преди 4 години

Абе хора, не се поддавайте на спора американски или руски самолети. НЯМА да са руски, това е ясно. Това за Грипен са бълнувания на Соломончо. НО! Най-важното, е че се нарушава закона от тези, които следва най-стриктно да го спазват. А нарушението е с цел обслужване на чужди интереси. Ето с това не трябва да се примиряваме!!!!

163

Ф16/Ф35

преди 4 години

Освен за полицейски функции, самолетите ни трябват и за да задържим над черно море евентуален хипотетичен опит на Русия за нахлуване във Варна, до момен в който съюзниците от НАТО се притекат на помощ.Руснаците изглежда имат технология за засичане на Стелт. В момента в който Ф22/Ф35 е засечен от радар, той губи. В този контекст Ф 16 е много по-добият избор за Българската авиация.

162

Анонимен

преди 4 години

F 35 е далеч извън бюджета. Нека първо снабдим Ф 16-ските.

161

Анонимен

преди 4 години

Турция получи оферта 100 нови самолета за 9 милиарда долара, а ние получаваме оферта 8 самолета от Студената война за 2 милиарда долара.

160

До До 400 Ф35 произв

преди 4 години

Ясен е, разбира от авиация, за разлика от тебе!

159

СДЕЛКАТА СЕ ПРОВАЛИ

преди 4 години

Когато за годините на прехода са наляти милиарди за русские самолеты и АЕЦ това не е държавно измменничество. Но, ако трябва да модернизираме армията си с ново несавецко оръжие, това вече кощунство!Гледайте само как сделката ще се провали. Вече шкембак войвода каза, че била неизгодна. Просто се играе ченгеджийско ДС театро пред западните ни уж партньори, но те не са глупави. Ясно е, че се цели протакване и внушаване, че "Искаме, но те ни дават" Че даже ще го използват за мотив да напуснем НАТО

158

До 400 Ф35 произведе

преди 4 години

Ясен си, руски ***!

157

Боби

преди 4 години

До 400 Ф35 произведени"в изправност да летят половината. След 2 полета им пада стелс покритието и техниците с баданарката плескат отгоре. Без това свети на радара като всеки самолет от 4 поколение"САЩ първите самолети Ф-35А се отказаха да ги модернизират до състояние Блок4 заради безумната цена от 15 милиона на самолет. Свалени са от Боен отчет и са предадени на Агресорската Ескадрила в База Елис.В момента Блок4 има две дузини "забележки" които могат да доведат до катастрофа като в Япония

156

до 3 години

преди 4 години

ще е готов двигател изделие 30, който съответства на най-добрите американски двигатели ПратЕнд Уитни по мощност, икономичност, надеждност. Първите серийни СУ 57 още тази година постъпват в частите, но със старите двигатели АЛ41. След 3 г серийните ще са с нови двигатели, а на произведените ще ги заменят.

155

Анонимен

преди 4 години

Соломон,тоз тиранин развратен,отново в ада нейде запратен-както казва Ботев,по-добре *** Паси люцерна и ритай с копитца.

154

400 Ф35 произведени

преди 4 години

в изправност да летят половината. След 2 полета им пада стелс покритието и техниците с баданарката плескат отгоре. Без това свети на радара като всеки самолет от 4 поколение. Самите американци се чудят как да излезнат от положение, ако им се наложи да летят интезивно. Да поясня - когато летците ни правиха нальот 100ч годишно нашите стари Миг 21 правиха в летателен ден по 3-4-5 задачи с различни летци. Мисля, че съм ясен