13

Анонимен

преди 5 години

Ами да затворят и ресторантите ще стане още по-тихо!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Ако я няма ботаническата градина, кой ще ходи там? Хората идват в Балчик заради нея.Много румънци идват само заради нея. Иначе активният сезон се сви до месец, месец и половина. Пълна скръб сме под комунистическо управление. Но щом си го избират за пореден път, значи им харесва. Да си го търпят. Михайлов можеше да е всякакъв, но при него нямаше такава брутална корупция и безхаберие.

11

Ранърса

преди 5 години

Бил съм в този район, веднъж като турист, и веднъж като служител на хотел. Няма абсолютно никакви атракции за туристите. Плажа, водата и слънцето не са достатъчни за туризъм, нито пък бетонните купчини и разните кръчемета. Трябва да има разнообразие от дейности и места в района, които туристите да посещават. Друг е въпроса, че никой това не го интересува, и че нямам абсолютно никаква полезна информация за туристите, която да ги насочи към малкото забележителности в района.

10

До 9

преди 5 години

Супер почивка... Всеки ден да пътуваш по 30-40 мин в едната посока..

9

Анонимен

преди 5 години

Най -хубавото на Балчик е близостта му до Албена ! Сега да дам един съвет . Ако искате да почивате на северното , най изгодно е да си вземете някой апартамент под наем в ДобричОт Добрич до Балчик,Албена,Кранево е 30 мин.с кола , до Зл.Пясъци е 40мин. до Каварна е около 45 мин . Така ще спестите доста пари от нощувки и ще можете да обиколите цялото северно .Лично проверено !

8

гост

преди 5 години

Ако я няма ботаническата градина, кой ще ходи там? Хората идват в Балчик заради нея. А тези, които се радват на растенията най-малко ги интересува дали има дискотека в Балчик. Така че не виждам какво геройство е това, от страна на кмета, че нямало дискотека.

7

Освен,че кара най-

преди 5 години

скъпият служебен автомобил(не е 250 000 евро,а е 160 000 лв) работното му време започва и свършва на голфа,разпродаде дамбата (крайбрежната алея)на най-големия наркодилър на североизтока(Ж.-айсберга) .Да не говорим за далаверата с мед.център в Кранево отпреди няколко години.Май е време да посети Иванчева...

6

Анонимен

преди 5 години

Ако говорите за Арена, няма я от поне 6,7 годиниНе знаех! За нея говорех. Дискотеката е най-малкият проблем на Балчик. Освен, че закриха всички кина в града, няма нито аквапарк (а сме, уж морски курорт) нито увеселителен парк, нито обществени спортни зали, стадиони, тенис на корт, сауни, плувен басейн и ред други активитети, които са необходимост за всеки град още повече за курортен.

5

Некав

преди 5 години

До АнонименИ къде е тая дискотека на открито ? Ако говорите за Арена, няма я от поне 6,7 години

4

Анонимен

преди 5 години

Този ли Николай Ангелов кара черно BMW за 250 000 евро?Да! И освен, че се вози в скъпо БМВ (да го пускали навсякъде, защото е патрон) е комунист и пристрастен към алкохола!!На запад именно администрацията и ръководителите спазват стриктно закона, да дадат пример за етикет и възпитание.

3

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

2

Анонимен

преди 5 години

Дискотека има (на открито), но тя се намира на крайбрежната алея в посока Албена.Аз питам, господине кмете, защо разрушихте двете летни кина и разпродадохте местата (апетитни) и сега Балчик е без лятно и зимно кино. Под ваше управление се правят само магазини и хотели, без развлечения. На вас хотелите може и да ви носят доходи, но за обикновеният балчиклия не значат нищо. Днес това е снимка от преди 30 години!

1

Анонимен

преди 5 години

Този ли Николай Ангелов кара черно BMW за 250 000 евро?