9

Анонимен

преди 4 години

Хаха................добре казано, но си остава само една констатация!!!Трябват мерки за подобряване на здравеопазването, а не остроумия!!!

8

babaqga

преди 4 години

Аз предлаган за 555-ти път куршум и на онези зад граница, че не се гледат хората в очите вече ...

7

Анонимен

преди 4 години

До 5/6 Познавам българи от чужбина в подобно състояние на които им предоставиха безплатен физиотерапевт за да свалят теглото с цел предотвратяване диабет 2. Сега са живи, здрави и в идеално здраве.

6

Анонимен

преди 4 години

Не може да се приеме от клетките на организма поради затлъстяването на органите който са обвити в лоена мастна тъкан която възпрепятства усвояването на инсулина. И от там се стига до резистентност към инсулина произвеждан от панкреаса. Затова в белите западни държави нормалния таван на кръвна захар е 5.4 ммол. От там на горе се говори за състояние на организма в преддиабетно състояние което в рамките на 10 г. ще се развие диабет ако не се вземат мерки на време.

5

Анонимен

преди 4 години

В България не съществува превенция на преддиабетното състояние. Тука се чака хубаво човек да затъне и тогава се започва овладяване на едно задълбочено заболяване. Радвам се, че поне не съм роден в Индия защото там дори и при кръвна захар 28 лекар казва на пациента не е кой знае какво пий повече вода, но кръвната захар не се разтваря от пиенето на вода, а чрез хормона инсулин който организма сам си произвежда. Но поради висцериалното затластяване на вътрешните органи инсулинът не може да се прием

4

Анонимен

преди 4 години

От коя есен, на коя година? Този Ананиев още септември, 2018 г. уж щеше да прави 3 модела, а нищо. Всичко е постарому. Москов по-хубава идея имаше. 3 пакета - базов, оптимален и луксозна опция. Като не внасяш, не трябва да получавал!

3

Анонимен

преди 4 години

Здравите хора са вредни за икономиката!

2

Здравноболните

преди 4 години

и болестоизлекуваните започват да страдат от стрес,, недоимък, недостиг на финансови средства и са принудени да се самоубиват или да емигрират.

1

Анонимен

преди 4 години

bg koministite nali zapaliha raihstaga na germania....vij sega germania kak prosperira...