13

Случаен минувач

преди 4 години

Ми той хляба и сега поскъпва, бе. Много трудно вече ще намерите хляб под 1 лев.

12

Анонимен

преди 4 години

Като паднат комунистите милиониери от ГЕРБ и дойдат комунистите милионери от БСП да ни управляват, вече няма да крадат защото комунистите милионери от БСП изведнъж ще станат чесни, и това което сега крадат и ГЕРБ и БСП ще го дават на народа да си покрива по високите сметки за тока. Гласувайте за БСП, милионерите от БСП като дойдат на власт вече намя да крадат, защото са социалистически милионери.

11

САМО ГЕРБ!

преди 4 години

Повишението е нормално и се покрива се средната инфлация за ЕС.Ако БКП беше на власт сигурно изобщо нямаше да има хляб в магазините! Още помним опашките през 90-те! Хората чакаха със часове за купят ЕДИН хляб! Повече не даваха! Колбаси имаше един път седмично а банани само за нова година. По една връзка на човек.

10

Анонимен

преди 4 години

По-малко хляб и повече магистрала. Получиха това за което са глаусвали на изборите 2019 г. и европейско бъдеще.

9

берете вече

преди 4 години

първите резултати от покупката на супер скъпата Американска втечнена газскоро западните гадове и Козлодуй ще ви затворят и Марица Изток в каменната ера ще ви върне този ЕС на който така му се радвате

8

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Няма проблем , до 2 евро половинката .България , навлиза в златния век на икономическото си чудо .Бойко , минималната трябва да 1000 лева от 15 сетември 2019.

7

Анонимен

преди 4 години

И аз да кажа като китайците - да не кажете, че не сме ви предупредили.... След като дойде ХАУСА (Народният Съд), а той ХАУСА е наистина справедлив!!!

6

АнонимеН

преди 4 години

ДОКАТО БУДА-ЛО ПАРТИЯТА НЕ ПАДНЕ НА 25% ИЛИ ПО-МАЛКО ЗА МЕН БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ОТПИСАНО И ЗАСЛУЖАВА ДА СТРАДА И ТО ЗВЕРСКИ!!!ПОЛОЖЕНИЕТО В ДЪРЖАВАТА В МОМЕНТА Е ПРЕКАЛЕНО ДОБРО ЗА ТОЛКОВА ГЛУПАВОТО МУ НАСЕЛЕНИЕ

5

АнонимеН

преди 4 години

ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА!!!БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ДОКАЗАНО НАЙ-СЛАБОУМНОТО В ЦЯЛОТО ЕС И ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ГО ДОКАЗАХА НАПЪЛНО!!!!С ГЛУПОСТТА СИ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКИ БЕДИ И СА МУ МНОГО МАЛКО И В МОМЕНТА!

4

Патриот

преди 4 години

плащаме американския "демократичен" франгов газ !Каквото лошо може да се случи на ФАЩ и слугите им тук им го пожелавам от все сърце и с усмивка на уста :)

3

Терсенето

преди 4 години

За средната работна заплата от 1000 лева за средно 240 работни часа на месец...Предлагам другарката от гроб, кукушева сама да си опича хляба... Да разбере най сетне що е труд, и аджеба има ли почва то у наз... За цените на тока се обърнете, към тикватабанкянска... Все пак малцинството от 10 процента му гласува вот на доверие...

2

Анонимен

преди 4 години

Ще внесем работници за арабски питки.

1

Бойко обичам те Мима

преди 4 години

И какво от това, на мен Бойко ми свети като слънце!