33

:):)

преди 4 години

и как разбра тази офца че пшеницата щяла да скочи, това че тук в Бг на някой не му е станала нивата, ама хич не влияе на межд борсови цени на които се търгува житото. Или както ни изнася. Що като има свръх добиви в Бг не свалят цената на хляба....щото нали межд цени. Но като не са произвели,. ааа не тя цената ще скочи

32

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКогато БКП беше на власт България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света и българите живееха на средноевропейски стандарт на живот.-------------------------------------------------------------------------------------------------Ако въобще има някаква истина в това, всичко се дължеше на Русия, която инвестираше на загуба в нас само за да има територия отсам Черно море. И какво стана, когато Горбачов затвори крана? За стандарта даже няма да коментирам. В делюзия си.

31

Анонимен

преди 4 години

От 10 години съм на самозадоволяване. Не ползвам ток не купувам нищо от Мутренските магазини всичко сам си произвеждам. Така са живяли при Монархофашиста Борис дядо и Баба. Разликата е тази че аз не си светя с газена лампа както те. Иначе всичко останало е точно така както те са живяли. Гледам животни обработвам дядовите ниви меля си брашно доя кравите правя сирене кашкавал и кисело мляко меся си хляб. Няма как да съм зависим от едни УМНИ Мутри които на две магарета слама немогат да дадат.

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15"Когато БКП беше на власт ...и българите живееха на средноевропейски стандарт на живот."Мухах, ей го поредния облъчен от комунистическата пропаганда. Къв средноевропейски стандарт с чакане от 6-8г за автомобил, година за телевизор и тн. Влог за апартамент се правеше при раждане, белким след 20-25г си го получил. За нищото по магазините? Една тоалетна хартия нямаше ... говориш за среден стандарт. Не знаех че в Европа е нямало тоалетна хартияБати смеха..

29

Анонимен

преди 4 години

Отдавна трябваше да скочи тази цена... С поне 20%...То затова в тази държава няма прогрес... Всеки кара по перваза щото е евтино...

28

Анонимен

преди 4 години

До герп"като няма хляб и ток, яжте банани и палете свещи"------------------------------------------------------------------------Плашещо прав си. Хубавият хляб е 1,60 за 500 г (3,20 за 1 кг). Бананите са по-евтини в момента.

27

Анонимен

преди 4 години

Американският сенат реши да продаде изтребителите F-16 на България.

26

Анонимен

преди 4 години

До 18....80те години когато БКП беше на власт България беше по напред икономически от Южна Корея. Не те слуша главата ей...БКП-то си е зараза, виждаме го!

25

герп

преди 4 години

като няма хляб и ток, яжте банани и палете свещи

24

Анонимен

преди 4 години

Да дигнат стафката като у Люксембург да зимаме висока стафка и да живееме като люксембурци!

23

Анонимен

преди 4 години

Когато БКП управляваше пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

22

Анонимен

преди 4 години

Ми ако никой не му дава по висока заплата ще се пържи, или как мислиш - ще си направят масово сепуко французите?

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1880те години когато БКП беше на власт България беше по напред икономически от Южна Корея.Били сме га налъм проговори на теляк в баня!

20

Анонимен

преди 4 години

В Китай няма демокрация, няма избори и страната се управлява авторитарно от Китайската комунистическа партия. Икономияският ръст на Китайб през последните 30 години е 6-8% годишно, 2-3 пъти по-висок от този на САЩ и ЕС. През 2022 година в Китай отново няма да има демокрация, но няма да има и бедни, това е плана на авторитарната комунистическа партия. 2030 година пак няма да има демокрация, а китайцитге ще имат стандарт на живот сравним с този на Швейцария и Германия.

19

Евро-пародия

преди 4 години

Абе, дали един французин или германец ще се пържи във фурната за 500 евро на месец???? Цената е от Хамериканската газ! Все ше е нагоре ! Честита демокрация !!!!

18

Голям праз

преди 4 години

Благодарение на ГЕРБ сме по силни. Това че цените се вдигат не значи нищо! Заплатите се вдигат двойно по бързо.

17

Анонимен

преди 4 години

80те години когато БКП беше на власт България беше по напред икономически от Южна Корея. Ако бе се бяхме продали за жълти стотинки на Запада, сега нямаше да има демокрация и щяхме да сме много по напред от Южна Корея като стандарт на живот.

16

Анонимен

преди 4 години

Нали вали и е влажно. Садете ориз в локвите че и без това са много.

15

Анонимен

преди 4 години

Искам на празните кратуни гласували за ГЕРБ по-големи увеличения ток, парно, храни и всичко друго те и без това са мазохисти.

14

Анонимен

преди 4 години

Когато БКП беше на власт България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света и българите живееха на средноевропейски стандарт на живот.