53

стефанов

преди 4 години

Съжелявам че много късно напуснах тази васална държава. Манията са партийно величие е обсебила една не малка част от някои персони....Разсипана ЕНЕРГЕТИКА а беше прекрасна.. Никой не иска да взима отношение на тема МОНОПОЛИ ... Запомнете - те са навързани като свински черва с управляващите..... Аз плащам 37 % по-малко ток .... Здравеопазването е катастрофално .....Представяте ли си 430 болници - всичко това точи пари . При наличие на толкова техника - ТЯ ВЪРШИ РАБОТАТА на мед. кадри - краде се !

52

Анонимен

преди 4 години

Само за сивия сектор са прави. И както е било в Османската империя и преди 1947-***. Браншовите организации сами да си чистят бизнеса от нелоялни членове, а не да плачат на държавата да ги издържа.

51

Анонимен

преди 4 години

До ALFIETAЗа да види как му осигуряваме пенсията на родителите му.

50

Анонимен

преди 4 години

ако не се обвърже със задължителна реализация по професията в рамките на 3-5 години------да бе , кой балъък ще се обвърже с такъв 5 год. договор в България , не останаха ахмацци да ви работят за едната славна минимална .

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42Как ще ти дигнат доходите? Ако някой ти го е обещал, питай го малко по-подробно и по-простичко да ти го обясни. С примери. Иначе съм гледал филми за Ю.Корея. Там са се изредили 3 диктатора. Никаква демокрация. Но не и социализъм. Работили са като роби на строежите на пътища, летища и пристанища. ИНФРАСТУКТУРА. "Ама тя не се яде".Помните мая манолова.Никъде не споменаха социални помощи? И минимална работна заплата? С корупция по-голяма от нашата. Къде са били 60-те, къде са сега?

48

Анонимен

преди 4 години

Масово чистите заплати са 1000-1200лв.Да ги светна. А се водят на 560лв. Заради осигуровките. Пак плачат. Нали вдигаха заради горивото цените. После цените на горивото паднаха. Цените не паднаха! Работят абсолютно неефективно. Лоша организация. Искат да си върнат инвестициите за 6м. Не ползват ефективно банкови кредити. Крадат, а не ползват по предназначение еврофондовете за развитие на персонала. После реват:"няма работници". Като се състезавата по бр.любовници, палати, коли, Дубай и Малдивите

47

ALFIETA

преди 4 години

"Чудя се как още стоите в България? Аз се изнесох преди 8 год. и не искам и да чуя думата България"Интересно тогава защо четеш БЪЛГАРСКИ сайт за новини...

46

ALFIETA

преди 4 години

До АнонименИнтересно тогава защо четеш БЪЛГАРСКИ сайт за новини...

45

айдее

преди 4 години

Минаха евроизборите и ни почнаха...Светлото европейско бъдеще- добре дошли при високите цени,джендърите, многополовите ..

44

Бойка Ханъма

преди 4 години

бах тия 1000лв-дайте ги на нас в прованса бе.....

43

Стамат

преди 4 години

Проблема не е тока или газта, а лакомията на така наречения "БГ БИЗНЕС". Направете го 10лв и да се приключва. В гърция при по висока цена на горивото и в пъти по скъп тока хляба е на същата цена, но с по-качетвеното брашно! Интересно като бадна цената на горивото защо никой не намали храните, билетите и др. стоки.

42

ЧИСТО

преди 4 години

чисто 1000лв заплата *** това за колко дни в седмицата е и по колко часа на ден, дневна или нощна смяна? Уточнявайте сА много вА моля! Много хора мечтаят да работят по 60-70 часа на седмица, нали

41

Анонимен

преди 4 години

Чудя се как още стоите в България? Аз се изнесох преди 8 год. и не искам и да чуя думата България.

40

Анонимен

преди 4 години

Няма как да се гласува при тия доходи вдигнете доходите и ги изравнете с тия в другите държави и може да се гласува

39

ШзО

преди 4 години

Баш ме брига, не живея в бегето, децата ми са германци.

38

Инж. Ванн

преди 4 години

Ами да, ако Белене не беше спряна, сега щеше да има повече ток на пазара. Благодарим ти пожарникарю!

37

sss

преди 4 години

нали тиквата е по новините, всичко през него минава, да излезе и да каже, че се увеличава тока и водата! голям напън беше преди изборите със заводите, по 2-3 на ден... и така 3 дни, после ТИХО... и почна с увеличенията ама на цените...

36

Анонимен

преди 4 години

Браво бойко.......браво бойко.........браво бойко..................евала......машалла......хм..............мислех си, че българина не можа да падне дотолкова (след избора на свинар за цар!!!), но явно може и по-низко!!! Браво българино!!

35

Щирлиц

преди 4 години

Стига пищяхте,Боко каза,че има небивал ръст на икономиката и заплатите,за останалото е виновен Орешарски.

34

богат програмист

преди 4 години

дреме ми.аз хляб не ям.само пържолки , синьо сирене , екзотични плодове , салати с джиджав дресинг...