21

Анонимен

преди 4 години

Хайде фенове на рапът кажете един рап изпълнител от 1970-та и песен за която се сещате.Ето това имах предвид когато сравнявам Елвис с Джей зи.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Бес Сащ нямаше да има рап, рок, кънтри, джаз и тн.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Преди интернет много от рапърите са ставали известни първо на улицата.

18

Питър

преди 4 години

Jay-Z е един пример за бъдещите учебници по история колко ниско е паднала културата на западната цивилизация в периода преди изчезването й. Дори това, че има собствена марка шампанско не му помага

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Те за наркоразпространители и *** не пеят а почти винаги за това колко са страшни,бесни,луди гърмят,бият другите банди и колко са лоши полицайте.Като забогатеят почват с песните как всичко са спечелили с пот и кръв.Винаги силно преувеличават.В САЩ има 100-120 млн чернокожи.Повечето от тях са невероятни расисти и ще си купят албум на черен защото е черен.100 милиона х 20 долара...Дори да не им хареса оня вече е милионер от две-три песни.

16

Факт!

преди 4 години

Смейте се на Париж ама те тва е бъдещето на Америка черените .Раждаемостта идва основно от тия и от латиносите.Скоро америка ще е гробница.Вив ля Репюблик фък Чайна.

15

Анонимен

преди 4 години

Е да ама половин век след като Елвис Пресли умря песните му още се знаят слушат и ценят.Човекът е една легенда.Дори и хора които въобще не слушат такава музика казват че има хубав глас. 50 години след като Джей Зи умре никой няма да се сеща за него дори и най-върлите му фенове ако не са се изпозастреляли.Ето ви друг пример Гучи Мейн.Преди 7-8 год живее в полуразбита колиба прилича на клошар продава трева и мет (наркотик) който произвежда в кухнята си.Сега е милионер от пеене.

14

Анонимен

преди 4 години

Че на това музика ли му казват :-)) Няма такова нещо като култура на улицата. А квакането /реденето/ на несполучливи рими за възпяване на "подвизите" на убиици, наркоразпространители и разни улични пр.оститутки и пр. не е никаква музика. Такива като тоя ги слушат някакви хора от същата тая улица, на които единствената им цел и гордост е да убият или ограбят някой. Това ги прави в собствените им очи великани и този за това им е идол. Явно са много, след като са го направили толкова богат.

13

Анонимен

преди 4 години

Накой долу написал, че чува за джей зи за първи път. Че и ** го нарича. Хора, в кой век живеете е бе. И 14 плюса са му праснали...

12

Джей-Зи е

преди 4 години

Черен инженер забогатял от изобретения и иновации!Затова и Китай запада непрекъснато - инвестиратсамо в дрога, производство на оръжие и филми тия китайци...

11

Анонимен

преди 4 години

Мразя тази измислена държава ,на *** на географията! Отказвам да уча и говоря езика и!Мен лично.Тази държавичка.Не можа да ме Поамериканофилчи! -:) А теб?

10

Анонимен

преди 4 години

И с какво е помогнал на останалите

9

И сега

преди 4 години

чудя се с колко милиона долара подпомага братята си в Африка. Нали не е расист ньеден!?

8

Бау

преди 4 години

до Burzumти нали обеща/заплаши, че напускаш сайта ? :D

7

Бау

преди 4 години

"На 12 години Шон Картър застрелва брат си." правите ли изобщо разлика м/у "застрелва" и "прострелва"?

6

Тръмпел

преди 4 години

Засечен гражданин,кой го интересува? Засечен в смисъл бялото бяга,цвета..

5

АнонимеН

преди 4 години

ГЛАСА Е ПРИРОДНА ДАДЕНОСТ ТЪЙ, ЧЕ ПАРИТЕ МУ ИДВАТ ПРЯКО БОГА!!!---------ЧУДО ГОЛЯМО, ЧЕ ГИ БИЛ ИНВЕСТИРАЛ ПО-ДОБРЕ ОТ МАДОНИ И ЗА ТОВА БИЛ ПО-БОГАТ ОТ НЕЯ!

4

Burzum

преди 4 години

Хахахаха как да не се влюбиш в страната на безграничната тъпота...и президента им си го бива...

3

ВЪОБЩЕ

преди 4 години

Има ли някой "нормален" чернил дето не е застрелял някой ...роднина

2

Анонимен

преди 4 години

Цял живот сие луд произлязъл е от гетото