35

Тъй А

преди 4 години

Е това вече не ми се вярва.Всичко друго може,но да ти изпадне колелото по време на движение граничи с застрахователна измама.

34

П

преди 4 години

Абе тука в една малко по-северна страна се напълни с Тесли по улиците, десетина колеги също си взеха Модел Ес, а сега един получи и новата Модел 3, никой не се оплаква... Сигурно техните са от изключенията.

33

Анонимен

преди 4 години

"БоЙнг"...тука е пълно с познавачи, кои на български език, кои на ел. автомобили, кои на самолети...банту станците са разбирачи на всичко. Те правят къде-къде по-свестни самолети и коли от останалия свят.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22530 връщнот ...

31

Хахахахахаха

преди 4 години

Тия от Тесла сериозно се заеха да редуцират населението на планетата, ако не затвори автоматично вратите и не се запали ще й се откачи колелото в движение!

30

Щерю

преди 4 години

Бетер 45 годишно Жигули...

29

До 29

преди 4 години

Ами виждали сме за разлика от теб...на съседната улица има една...е говорим за Лондон

28

Анонимен

преди 4 години

До 121212Абе човек всичките инДЖинери тука и разбирачи са виждали Тесла само на картинка.

27

121212

преди 4 години

Да всички разбирачи на Ел. Автомобили. Някой от вас поне качвал ли се е на такава кола? За един приятел питам.

26

Смях

преди 4 години

Напълно подкрепям казаното преди мен:-не ги купувайте, като ще мрънкате после! Защо ли Mercedes и BMW,имат дефекти, но няма такива оплаквания?

25

Истината

преди 4 години

Голямо чудо станало-паднало колело! Да се радва човекът, че не е паднала главата му. Така е, купуват ***, а после се оплакват, ами да си купят японска кола, и да са щастливи. На някои хора акълът им идва малко със закъснение!

24

А бе

преди 4 години

Като започнат да ги произвеждат в Китай и падне цената,клиентите няма да са толкоз капризни.К'во му плащаш,дето се вика.

23

Ха-ха

преди 4 години

Е па не ги купувайте тея Тесли като ще мрънкате после!

22

Тео

преди 4 години

Те да са само единствените - добре, че спряха новото чудо на Бойнг, че започнаха да падат като круши а от компанията още мрънкат с половин уста и открито не са признали, че са сгазили лука. Ама колко са 500 човека де. А за "екстра", която ти казва, че самолетът ти ще те утрепе си плащаш! А тия как решават проблема - ми ... няма да плащаш за екстрата. И не признават! Ама никога!

21

Анонимен

преди 4 години

На магистрала след 150 километра батерията вече е на нула. Не може да се върнеш от там където си тръгна, освен ако не намериш да зареждаш 3-4 часа някъде. Може да изкара 250 киломтра само при някакви супер иделани условия, каране с постоянна скорост, идеолано равен и гладък път, никакво спиране, никакви ускорения.

20

Анонимен

преди 4 години

Тесла на Илон е най-великият хай-тек продукт, но този актьор е пpocт и не знае как да ползва колата и да прилага инструкциите за ползване.

19

АнонимеН

преди 4 години

ЛЪЖЕ!!СЕГА Е ПРЕМИЕРАТА НА АЛАДДИН И СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ЗАМАЖАТ НЕЩАТА!!!ТОЙ Е НАПРАВИЛ КАТАСТРОФАТА И ТОЙ Е ВИНОВНИКА НО ОБВИНЯВАТ ТЕСЛА ЗА ДА НЕ СЕ ВРЕДИ НА ИМИДЖА НА ФИЛМА И ПОСТЪПЛЕНИЯТА!-----------НО ТОВА ИМ Е ЗА НАКАЗАНИЕ, ЧЕ ИЗБРАХА ТОЛКОВА ТЪМЕН АЛАДДИН

18

Хм!

преди 4 години

До ***"Съд до дупка за капиталистите!!!!!!!"### ХА-ха-ха! ###Ами клиентите на Тесла какви са бе? Да не са от работническата класа?!?

17

Хм!

преди 4 години

Щом артистчето има пари за Тесла, значи има пари и да си я оправи, пък и да се съди. И адвокатите имат нужда от пари. И те Тесли карат ;-)

16

Алов

преди 4 години

Съд до дупка за капиталистите!!!!!!!