44

Анонимен

преди 4 години

Като гледам коментарите историята на много хора им се губи :) отношения мъже с мъже и жени с жени има още документирани по времето на египтяните после гърците, рим и тн.

43

Анонимен

преди 4 години

Всички душевно и психично болни си правят събиране явно.

42

Анонимен

преди 4 години

нишо християнско няма .Айде бе, ти ще кажеш. Нали точно Христос е казал обичай ближният си. Освен това няма нито една жена сред първоапостолите. Дали е случайно, как мислиш?

41

NARTH

преди 4 години

Крайно време е да не се разрешават тези паради на болестта, където едни извратеняци парадират с това , че са болни! Феминистките (разбирай мъжемразки) също имат психически отклонения! Най-доброто им място , където могат да получат професионална психическа помощ е в NARTH Institute!

40

Парад на болестта

преди 4 години

Хомосексуализмът е болест и трябва да се лекува, вместо да се поощрява! Лечение в NARTH!

39

Анонимен

преди 4 години

Нещо ми се губи - какво малцинство са феминистките, че ще се появят на София прайд?

38

Хъммм

преди 4 години

айде ***, само *** до джендъра из тая Европа.

37

Анонимен

преди 4 години

Група разюздани ***, напуснали Родината, ще протестират......НЯМАТ право да диктуват какво ще става в БГ? Да са си седели тук, па тогава да дават акъли! Ние суверенна държава ли сме или ще ни диктуват от вън с кого и как да се отнасяме?!

36

ivailo

преди 4 години

Тия мъжемразки докато крякат пред посолството може и да ги огрее най-накрая... В Берлин е пълно с непридирчиви , загорели "бежанци" :))

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27, нишо християнско няма в ***** -то между мъже. По-скоро обувай ти потурите, и бегай на югоизток, комшиите не ги бърка, ще ти се радват даже

34

Спаси София pedali

преди 4 години

Виждам логото на София Прайд и на НПО-то " Спаси София" е едно и също.

33

Таня Латинова

преди 4 години

Светът се обърка и напълни с откачалници...

32

Анонимен

преди 4 години

Естествено,че ще идем на Похода за семейството -с още много други нормални семейства! .Ами отивай де, кой те спира? Какъв е тоя нездрав интерес към гей проявите? "Интересно" детство може би, м? Или някаква латентност, а?

31

Аха

преди 4 години

Естествено,че ще идем на Похода за семейството -с още много други нормални семейства! Но нещо Богданов и шайката му от фалшиви НПО-ота е в стрес,а,че БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ ЗАСТАНАХА срещу гнусните им изродски напъни! И гледай да не те намеря насаме,анонимно ***,че така ще ти бръкна в дупката,че чак сливиците ще ти издърпам, *** мръсен..Па ако ще да ми триете коментара,"свободна"медия......

30

Анонимен

преди 4 години

Странното е ,че по-същото време в София, Пловдив и други градове се организират контрапаради-В защита не семейството и семейните ценности! Обаче" свободните" медии и дума не обелват за това. .Ами нищо не ти пречи да отидеш на тези контрапаради. Какво си се захванал за обратните? Хем сърби хем какво ще кажат другите, а? На мен лично обратните са ми много по-интересни и ще отида да ги позяпам.

29

Странно

преди 4 години

Странното е ,че по-същото време в София, Пловдив и други градове се организират контрапаради-В защита не семейството и семейните ценности! Обаче" свободните" медии и дума не обелват за това. "Свободните "медии с лицеприятие споменаваха за протестите срещу Стратегията за децата! "Свободните "медии омаскаряваха тия протести,а сега ни информират къде и кой ще подкрепи поредната гнусна проява! Ами- няма да ви се"вържем" на цензурата!

28

Анонимен

преди 4 години

Лесбийките са доста наивни и състрадателни същества. Оправил съм доста от тях навремето когато се правех на транссексуален и уж не понасях мъжкото си тяло. Ееххх младост младост....

27

Анонимен

преди 4 години

Аз пък предлагам в София да се организира първият в света прайд на хетеросексуалните хора.Ще ги ударим в земята и ще ни дават по целия свят с тази инивация.

26

Анонимен

преди 4 години

Който не иска гейпарад потурите феса и на ориент експреса! Тука е християнска България и всеки има право да се изявява както си иска!!!

25

анонимен

преди 4 години

Защо хомоизвращенията се смесват с дискриминация и неравенства между половете?! И защо трябва да ни се покзват на манефистации, че и пък да ги харесваме?!