25

сс

преди 4 години

И сега едно хубаво дело за клевета и тая до края на живота си няма да може да изплати обезщетението.

24

#STOPЖенкарофобия

преди 4 години

Моделът Наджила Тиндаде е жалка женкарофобка и мъжемразка, говореща с език на омразата! Заставам твърдо зад Неймар, защото считам, че той е жертва на женкаробска атака! Време е като едно съвременно развито общество да кажем не на женкарофобията!

23

Интересно

преди 4 години

До Анонимен Как подяволите има камера в Хотелската стая?

22

АнонимеН

преди 4 години

ИСКА И Е ЗА 2 МИЛИОНА ДОЛАРА И АКО НЕ СИ СЪГЛАСИЛ ГО ПРАЩАЛА В ЗАТВОРА!!!ТИЯ ЗЛАТОТЪРСАЧКИ СА ОПАСНИ !!! ------------------ЕДНА ТАКАВА НА ДЖОНИ ДЕП МУ РАЗКАЗА ИГРАТА!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Това видео нищо не доказва. Кой го е записвал, в чия стая, преди или след предполагаемото изнасилване? Ако предположим, че е от преди, какво му пречи след шамарите да й набие и да я изнасили? Абсолютно нищо. Това че тя е влязла в стаята доброволно или че е легнала върху него, не значи че не може във всеки един момент да си промени мнението. И според законите на цивилизацията той е длъжен да я остави да си тръгне.

20

Баба Вуна

преди 4 години

Затуй, никакъв *кекс преди свадбата . Или трябва да е в стая с поне 8 работещи камери и няколко микрофона и за всеки случай мама да се крие в гардероба .Особенно за хората които имат повече от 5 /ПЕТ / лева в банковата си сметка , щот' не се знае на колко "гладна" златотърсачка ще попаднете . Другия вариант е да станете редовен кллиент на се**кс шопа или да се захванете с ръкоделие . А може и да обърнете резбата . Тогава дори и ще ви предложат за кмет . Като например кмета на Чикаго .

19

гЭ ЙоРопа

преди 4 години

в ЭСССР такива проблеми нямаме - жени недокосваме!!

18

Сатира

преди 4 години

Тя отива с него в хотелската стая, ляга върху него в леглото. А след това се прави на насилена! :) :) Доста необмислено изпълнение .

17

1

преди 4 години

Тези хора повечето са излезли от гетата и благодарение на таланта си стават милионери. До вчера незабележими, днеска богати и искат да опитат всичко.Пробват да топнат чушката навсякъде, но не си правят сметка кой чушкопек ще ги изненада!Неймар не видя ли, какво става с Роналдо , та и той се нахака?

16

Анонимен

преди 4 години

Неймарката е долно говненннце, но в случая няма никва вина. Ся да я осъди тая дрисссла и ако не може да плати, да си плави в натура!!! :D

15

1

преди 4 години

До някойНе разбирам португалски, но ако е казала "знаеш ли какво ми причини", явно е имало секс между двамата и той, ако и е казал, че това е било само секс, а тя се е надявала на нещо повече е решила да го накисне с обвинение в изнасилване!

14

1

преди 4 години

За да направи запис тази, това е най вероятно нейна стая в хотела и всичко е предварително подготвено за постановката! Вижда се, че Неймар влиза облечен с яке, обут в обувки и с шапка на главата, отпуска се на леглото, а тя отива и го възсяда!Ако преди това е имало изнасилване, коя жена ще покани насилника си в нейната стая, а на всичкото отгоре и ще го яхне?Чиста постановка! Но и тези празноглави милионерчета не мислят!

13

\m/

преди 4 години

Лупкането вече явно почнаха изнасилване да го наричат :)

12

някой

преди 4 години

Тая казва "знаеш ли какво ми причини", което се записва върху нарочно оставен телефон да работи. Т.е. тя се е върнала след предполагаемото изнасилване за още.

11

някой си

преди 4 години

Леле, във всеки хотел ли има такива камери по стаите...

10

1

преди 4 години

Само аз ли виждам, че тя го яхна и се опитва да го изнасили, и ако той е отказал стана агресивна?

9

А бой де!

преди 4 години

До 8 и 9Момата ходила ли е в болница за медицинско свидетелство и кръвна проба за опиати? Всичко останало е "мижай да те лъжем"!

8

Анонимен

преди 4 години

Щото тая не е попаднала на някой от нашите. С 20 см косми по гърдите и шамари като на хамалин. Да и напука феминистката манерка и да я остави на хлеб и вода за 1 месец.Разюздени "златотърсачки".

7

Деди

преди 4 години

Записът не доказва нищо. Действително, нещата са тръгнали към доброволно ашладисване, ама в един момент момата се дърпа сериозно, онзи ***..мун може да е искал да записва с телефона или да и пусне някоя содомийка за фон, след което тя резонно почва да му набива канчето, той й се нахвърля и излизат от кадър. ***..та му на куххия топкоритковец, да си плаща масрафа.

6

Анонимен

преди 4 години

До колко то се чува на записа, бразуката казва ..знаеш ли какво, пристигнах вчера и ти ме остави сама. В началото не се разбира нищо.