124

Боян

преди 4 години

Това, че Америка е враг на света било пропаганда...., а не е ли така? Америка налага санкции на целия свят, или си с нас или си против нас. ДНЕС, вие сте пропагандатори! Защитавате американските интереси, а не нашите. Продажници!

123

Анонимен

преди 4 години

А, кое от казаното не вярно ? Нима няма възможност да попаднеш насред престрелка или да бъдеш обран в САЩ? Всеки ден има новина как някой там си изпозастерлял колегите, деца стрелят в деца и т.н.Аз не се радвам крахът на САЩ, защото не знам до какво ще доведе, но е факт, че САЩ падат стремглаво и скоро ще изчезнат съвсем.Просто хората вече не се хващат на лъжите им и на парадното им "биене в гърдите". Оказа се, че царят е гол.

122

Анонимен

преди 4 години

Кравите мучат, кеф.

121

Анонимен

преди 4 години

"...пост, появил се в социалните мрежи в понеделник от акаунт, който е под ръководството на киберпространството в страната."-------------------Eх! Де да можех и аз да се изразявам така виртуозно.

120

Анонимен

преди 4 години

Китай и Русия вече се обединят краят на англосаксонската чума е в процес

119

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Ся да минем на Голямата Либов между Мечка и Панда.Последните 50 години на границата с Китай има гранични инциденти на месец два.Граничен инцидент е когато 5-10 000 китаеца военни навлезат на руска територия и руснаците им *** канчето.После пак.Руснаците са избили повече китайци от самите китайци даже.

118

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Когато ще пишете по тез въпроси първо отговорете:1 виждали ли сте китаец и американец2 били ли сте в Поднебесната и в Америка.3 четете ли книгите им и познавате ли поне малко народопсихологията им и историята им.

117

Един от Дивия Запад

преди 4 години

До некомпетентните надолу.Само вие ги обединявате и им викате китайци. Те са различни народи, които постоянно враждуват помежду си. За хилядолетната си история китайците нямат една спечелена война срещу некитайци.

116

Анонимен

преди 4 години

Айде айде крадливотоо племе и нахално. Гледайте Европа и САЩ да не ви бойкотират всичко, ще тогава сте за носа. Ще се върнетев е оризовите полета.

115

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Повечето идващи тук искат права всякакви. За задължения никой не приказва.

114

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Напълно съгласен с преждеговорещия!

113

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Ако пуснеш една кратуна в морето при Варна, тя може да иде в Средиземно море и от там в океана и да се прибере пак във Варна птез Суецкия канал и може да е малко обрасла, но ще си е пак кратуна.

112

Анонимен

преди 4 години

Американците ще направят не банкет, а национални празненства, ако китайци спрат да прииждат в САЩ. То не бяха кражби на патенти, технологии, шпионаж от всякакъв калибър, придобивания на компании за "трансфер на технологии" (пак кражба), надуване на балона с цените на имотите до нива, при които никое американско семейство не може да си позволи и колиба. Нека е зла Америка, нека не отиват китайци там. Ама едва ли. Китаец можеш да изгониш само със сатър и куршум.

111

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Ти си толкоз будист, колкото аз съм Гаутама.Не уважаваш другите, пишеш им с големи букви, което се приема за викане. Поучаваш ги, а не ги изслушваш. Спориш.А красотата е в очите, които гледат.

110

Европа

преди 4 години

Пак съм аз Европа е новия ник без бяла.Имам чуството че днешна Европа е публичен дом и сбирщина от ненормални полово индивиди,както и битови алкохолици и наркомани за жалост.За съжаление запада Ес,Сащ и Канада пропаднаха много на скоро мои приятел се завърна от Сащ и ми сподели вика човече в Сащ да те е страх да погледнеш жена всякакви полови трети пол,трансексуални и тем подобни не че не трябва да има толерантност но просто вече всичко това отвръщава много...

109

Анонимен

преди 4 години

"Америка е зла, не ходете там!"Ми ходете в с. корея и рУслямдия.

108

Европа бяла

преди 4 години

До PRAK MONY UDOM-Да може и да си прав еи виж какво аз уважавам всички народи и турци и роми и при тях има свесни и красиви хора но не одобрявам да казват българките били грозни е има и такива..лично за мен топлите и нежни лица ме влудяват но харесвам и студените северни високи,руси и синеоки расови жени.Има жени с потресаващ поглед и излъчване в който се влюбва от пръв поглед е като разбереш че са проституткии и ти се отщева...

107

Европа бяла

преди 4 години

Принципно всеки си има предпочитания ама да твърдиш че евопейските жени били ***??Може ти да не харесваш такива но все пак...

106

Европа бяла

преди 4 години

Виж какво аз съм микс между холандски и алпийски тип пра дедите ми са били по 1,85 руси и зеленеооки мъже а баба ми а черна коса и зелени очи.Височината не ми я даваи за пример може бащати да е 1,85 а ти да си 1,75 фактори като спорт и хранене в ранна възраст оказват влиание!По принцип има и туркини и ромки красиви защо отричаш това?За мен тракийските типове и северните са номер 1!

105

Европа бяла

преди 4 години

До 183-За Шведките и холандките и аз съм ЗА!!!Но аз бих добавил и кестенявите,чернокоси тракийки с ръст над 1,70 см.и с нежни и прелесни лица.