36

програмист

преди 4 години

ми нищожно е я.И без това копам биткоини в офиса - работодателя да плаща тока.

35

стефанов

преди 4 години

Незабавно прекратяване договора с някаква си американска ТЕЦ. Тези самолети са една безмислица и нищо повече. Държава от 6,5 млн. с остър демографски проблем ????Много *** в енергетиката трябва да се изчистят. На хората им писна от манипубации - лъжи - измами

34

стефанов

преди 4 години

Тези персони Явор Куюмджиев и Георги Миков да спрат да говорят глупости и защо - Всички монополисти вън от държавата - огромните печалби къде отиват.... Те от къде КУПУВАТ ТОК И НА КОЛКО ГО ПРЕПРОДАВАТ.... Реално погледната това са едни безмислени търг. дружества....Тези пишман енергийни пиари - да се разкарат

33

Левтер

преди 4 години

Е те това са експерти, а не като другите!

32

Анонимен

преди 4 години

Защо не достигат квотите за парникови газове? Кой продава квоти, къде отиват нашите пари - отново в чужбина и храним чужди пенсионери и населения.

31

Анонимен

преди 4 години

Като е "нищожно", защо го увеличават? ПРЕДИ ПАК БЕШЕ "НИЩОЖНО",но постепено стана по-вече от 20%! Защо увеличават заплатите на многобройните "дължавни служители", вместо да оптимизират и въведат компютиризацията и тогава тези специалисти, заслужено да получават големи заплати?

30

Анонимен

преди 4 години

т.е заради парниковите квоти се повишава цената - а къде точно тогава е причината държавните тецо-вое да спрат студеният резерв и да отиде в частният на дуранчу?

29

дядо Пенс

преди 4 години

Мене нищо ме не плаши !!! От първи юли ми дигат пенцията с цели 7 /СЕДЕМ/ лева ! И че си ларшим яко !!!

28

омаловажавате!

преди 4 години

Повишаването на тока е нищожно, повишаването на пенсиите от 1 юли също е нищожно, ама биете тъпана, че пенсионерите ставали по- богати, нали? Едното го представяте за нищожно, а другото нищожно го преувеличавате.Това "нищожно" увеличение на тока вече доведе до поскъпване на всички храни, стоки и услуги.НЕ СПРЯХТЕ ДА ОСКЪПЯВАТЕ ТОКА ПО НЯКОЛКО ПЪТИ В ГОДИНАТА И ВСЕ УВЕЛИЧЕНИЕТО БИЛО "НИЩОЖНО".А доходите ни???

27

ГолемШлем

преди 4 години

Дългогодишни грешни решения на политици и "експерти" водят към финансова катастрофа в енергетиката, което е съвсем логичен резултат.И не забравяйте, в политиката и в енергетиката заплатите и последващите пенсии са най-високи.

26

Анонимен

преди 4 години

Като гръмне и Руския реактор на АЕЦ-Белене, с минал срок на годност, ще има място за всички у гробищата.

25

Анонимен

преди 4 години

Сега давате гаранции и плащате за американските ТЕЦ-ове на Костов.КАТО ПОЧНЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ И ГАРАНЦИИТЕ ЗА АЕЦ-БЕЛЕНЕ, ЩЕ ЦЪФНЕТЕ И ВРЪЗВАТЕ.ДА ВИ Е ЗДРАВЕ--ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП УГОВАРЯ ТОВА С ПУТИН!!

24

Анонимен

преди 4 години

КОГАТО ЕДНИ НЕГРАМОТНИЦИ РЕВЯХА,ЧЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ АЕЦ,ЗАЩОТО НЯМА КАКВО ДА ГО ПРВИМ ТОЗИ ТОК,ВСИЧКИ РЪКОПЛЯСКАХТЕ

23

нищожно увеличение

преди 4 години

До ПотребителИ пенсиите ни са нищожни!

22

дърт

преди 4 години

Увеличението е нищожно за тези с депутатските заплати, но е страшно за тези, които взимат по 210-220 лева пенсии! Особенно като се вземе предвид, че след тока скачат цените и на всички останали стоки и услуги.

21

Потребител

преди 4 години

Когато нямаш печеливш бизнес модел,то следва да фалираш.Защо потребителя трябва да плаща загубите на производителите?Така ще произвеждат вечно на загуба,нали друг покрива загубите.Идва един момент в който електроенергията ще е с по-ниска цена ако я внасяме!Европа отдавна е срещу въглищата само нашите още не могат да го осъзнаят това.

20

Анонимен

преди 4 години

Няма да ревете и да се оплаквате, имахте шанс да промените нещо не го използвахте. Сега с покачването на тока всичко ще отиде нагоре после и парното и така. ГЕРБ докато не унищожат или изгонят и последния Българин няма да се оставят. Стриктно изпълняват плана на американците и евреите за нашето унищожение. Наложен при техните коалиционни партньори СДС и продължаващ при ГЕРБ. През последните години виждаме че процеса значително се ускорява явно има срок. ГЕРБ и СДС= ГИБЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ

19

Мнение

преди 4 години

Няма как някой да ме убеди, че цената произведена в къщи е по-ниска от индустриално произведената, но така излиза. Вече с фотоволтаици на покрива без акумулатори обаче, ти е по-евтино, което е абсурд. Единственото обяснение е, че в енергетиката има прекалено много посредници, които покачват цените. Ами цената на ТЕЦ-овете и студеният резерв, за който плащаме скъпо?

18

Anonimen

преди 4 години

А за минималната заплата защо не се говори в кой век живеем

17

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Цената на тока за се вдигне с 50% на всички телета гласували за ГЕРБ.