11

Анонимен

преди 4 години

До ххх"който и да е смислен бизнес в големите БГ градове може да си позволи за плаща поне 2000-2500 лв средни заплати за добри кадри и да е на печалба .. но пуста алчност"Да, ама 90% не са смислени.

10

Meн

преди 4 години

Само си мислят

9

КАМПАНИЯ

преди 4 години

Поредния блед опит да се направи предизборна кампания посредством лъжи. 4 години си барат топките, сега предизборно решили инвеститори да викат. Мога от сега да предположа, че нито тази, нито каквато и да е друга инвестиция няма да се реализира и регионът ще продължи да бъде най-бедния в европейския съюз.

8

В.

преди 4 години

Само обмислят и народът се храни с новини за някога, някъде... Поредната администрация,която не може да се справи с комарите, камо ли инвеститори да привлича.

7

ххх

преди 4 години

откъде щели да дойдат кадрите... кадри има, но срещу нормално заплащане който и да е смислен бизнес в големите БГ градове може да си позволи за плаща поне 2000-2500 лв средни заплати за добри кадри и да е на печалба .. но пуста алчноста това че ауди мислели да идват в българия а отишли в сърбия е пълна измислица

6

Анонимен

преди 4 години

Маде ин *** - чакай от умрял писмо!

5

Анонимен

преди 4 години

Oще преди 25 години бяха изгонени повечето сериозни инвеститори от мутренските структури на държавно ниво. След това и хората емигрираха. Сега искат с трици да ловят мамуни. Успех!

4

Анонимен

преди 4 години

Чудесно, но от къде ще дойдат кадрите?

3

Анонимен

преди 4 години

Горкия човечец. Само ако знае с какво се захваща и с какви крадци, мошеници и тарикати ще си има работа. Като почнеш от чистачката и градинаря, минеш през охраната, производството, мениджмънта, а когато му се наложи да се срещне с купищата хиени на държавна хранилка, настанени по агенции, служби, службички, одаи и пърдулки, ще му се иска да скочи в Дунава.

2

Анонимен

преди 4 години

Обмислят щото са им казали че тука работят за до 1000лв.Иначе са много готини до момента ента в който трябва да се говори за пари.Защо им е да местят от Германия ия производство.Нашия проблем е че заради назначените орбаджии и невежи крадци в политиката не можем да направим държава и икономика и да имаме наши заводи. Тия избушляци не са ми потрябвали .

1

Анонимен

преди 4 години

Ще е сериозна грешка!