8

Анонимен

преди 4 години

Войводи тва от комиксите ли го изкарахте , няма такова нещо Първо вижте значението на тази дума , в България няма война и не се намира в такава военна Зона

7

Питащ

преди 4 години

"Тези десетки роми по АЛФА с лицето си казваха как са купувани за 50 лева".1. На тези роми колко ли им е платено от "Атака" за да лъжат по "Алфа"?2. Ако пък наистина са "купувани", защо още не са в съда, респ. в затвора?

6

Стратег

преди 4 години

Това за изтребителите, вчера го казах. Каракачанов предварително е изял ония 1,6 млрд. лева, част от тях са инвестирани в 2-мата евродепутати;))) затова изтребителите ще достигна цена 32, млрд. лева. Парите трябва да се избият;)))

5

До ФАКТ

преди 4 години

Ами американците ни третират като Африканска държава от третия свят. Министър председателя и министрите са същите простаци и корумпета като в Африка. Така са го и записали ЦРУ в досието му.

4

Факт

преди 4 години

Или как най-бедната и корумпирана държава се въоръжава с безумни и скъпи оръжия за да стане още толкова бедна и корумпирана,да това е въжможно с корумпирани фашисти на власт!

3

АНОНИМЕН

преди 4 години

Тези десетки роми по АЛФА с лицето си казваха как са купувани за 50 лева да гласуват за Джамбазки този се прави на ни лук ял ни лук мирисал. Какво работи в Европарламента Джамбазки? Гласува за Истанбулската конвенция , гласува за това Тираджии да спят по кабините на тира и да работят за жълти стотинки. Бареков единствен подкрепи "Планът Макрон" според който тираджии да спят по хотели на издръжка на собствениците на тирове и да се прибират на всеки 20 дена , не на 3 месеца , да не карат с чужди к

2

иванова

преди 4 години

ха ха ха!тия се взеха на сериозно!ама няма лошо като има кой да им позволява, защо не?

1

Активист на БКП

преди 4 години

Естествено ,че е сделка ! И ГЕРБ със Сашо Мазното направиха сделка ! Но се прецакаха !!!