28

you're

преди 4 години

Чиновник от Герп дава дупе за Каракачанов

27

I'm

преди 4 години

На тия наш'те политици, не им ли омръзна да вечно в някакви банални селски драми? Джафкат по медиите като някакви улични псенца. Вместо да хванат и да мислят, да направят нещо за народа и държавата, те се чудят как да се ръфат едни други. Проява на селташки провинциален манталитет!

26

Анонимен

преди 4 години

В Тикволандия, щом някой се докопа в кокала, веднага казва на опозицията и на избирателите "Ако някой има някакви претенции, някакви други виждания, си е негов проблем".

25

Анонимен

преди 4 години

ВМРО е антибългарска псевдопатриотична партия, патерица на режимите на Костов и Борисов. С догавора с Македония продаде българската история, език и народ в БЮРМ. Който гласува за ВМРО заедно с избирателите им роми не е български патриот.

24

Анонимен

преди 4 години

РОМИТЕ В РОМСКИТЕ СЕКЦИИ НА ПЕЩЕРА МАСОВО ГЛАСУВАЛИ ЗА ВМРО, сигурно е безплатно а са повлияни от прекрасните репортажи за бутане на къщурките на роми посред зима при минус 10 градуса.

23

Скептик

преди 4 години

Това ВМРО не е онова ВМРО, но получи имотите му. Спящият агент вече е във вихъра си.

22

hard

преди 4 години

Правилно би било тази партийка да се именува М В Р О. А атаката - изобщо да не съществува! С този лудия лидер - за какво и накъде . . .?

21

Анонимен

преди 4 години

От 22 верността към САЩ на американския колониален управник Каракачанов.Знае ли се, предателството винаги е било печеливша професия както и смяната на режими с преврат.Може и още бонуси да има.Стига тръмпутинското тролене да не спира.

20

Анонимен

преди 4 години

Сделка е ама тая на Каракачанов е по-добра от тая на Сидеров и те и двамата крещят като комсомолци каквото и са другарко *** той лъже и има повече и другия другарко не е вярно той завижда щото е загубен вече са толкова жалки че няма накъде.Че имаше купен вот имаше.От къде ли ами ВМРО са лобисти на Локхийд Мартин и сега купихме самолети от тях а компанията от добро настроение намали цената и останаха едни няколко стотин милиона над предвиденото в бюджета.С това се купи вота.Награда за

19

Анонимен

преди 4 години

Всички видяхме ,че е сделка. При това много нагла ,вкараха цели 2 . Нямат реални избиратели тези.

18

До 7

преди 4 години

АТАКА не купува избиратели , а за нея се гласува по убеждения и с главата си.Ромите нямат интерес да лъжат , защото за тях е важна парата.

17

Анонимен

преди 4 години

Псевдопатриотите се продадоха на Суджуците за тераси и апартаменти.

16

Ами да

преди 4 години

Разбира се, че е сделка. След скандала с продажбата на паспорти, в нормална държава Шкембето отдавна щеше да е в забвението. Ама то и цялото правителство щеше да падне в нормална държава , малко ли бяха гейтовете и скандалите. Само че , така е на Територията.

15

Анонимен

преди 4 години

Всички политически партии са менте,със изключение само на дсб.Гн Атанас Атанасов и гн Христо Иванов са достийните и честни политици за това им пречят.

14

Анонимен

преди 4 години

Вътрешна мафиотско-ромска организация.

13

Анонимен

преди 4 години

Пари за въоръжение винаги има, не трябва бедните да пречат на въоръжаването. Живеем в див капитализъм и няма пари за бедните. Всички пари са необходими на богатите да поддържат своя стандарт и богатството си. Трябва да има задължително богати хора от държавни помощи, програми, еврофондове, държавни поръчки.

12

Хитер

преди 4 години

ВМР е бьдещето на Бьлгария!!!

11

Анонимен

преди 4 години

АТАКА умре и сега си прави сама аутопсията, за да установи причината за смъртта. Ами тя причината е ясна.

10

Анонимен

преди 4 години

атакисти, гроздето е кисело, а ? а след местните избори може да не видите и БГ парламент,не само европейски.

9

Анонимен

преди 4 години

Събаряш ромски къщи през зимата ,после същите тези роми гласуват за теб!Евала Джамбазски!