14

Пречки в БГ много:

преди 4 години

Виската цена на соларките и липсата на субсидии. Или ако се случи да има някоя субсидия то хората масово не знаят защото информация няма.Липсва адекватна масова рекламна кампания.Когато поддаваш ток към мрежата изкопната цена е на практика никакваОсвен дгуго и като започнеш да връщаш ток към мрежата по закон си Енерго производител.Т.е. трябва член от семейството да плаща осигуровки на минималната заплата в Енергетиката.Общо взето соларка в Бъглария си заслужава само за Бойлер.

13

Кротко

преди 4 години

СНиманите батерии са следени от космоса като опасни анти земни станции целеуказват на жетока вражеска армада къде да ударят дъното на тропосферния океан/тн повърхност/Тази армада е свързана с тежки поражения в миналото тн"Първо пришествие".Има данни че с а нанесли жестоки поражения на наша цивилизация на съседна планета.Всички домове наблизо с такива батерии са следени като исключително опасни..

12

Анонимен

преди 4 години

Това е нещо реално за екологията, ако се пренебрегне страните в които се произвеждат елементите и суровините за направата на панелите. Но неплащането на монополистите не е за всяка държава, особено за нашата.

11

Анонимен

преди 4 години

По-скоро ще изгасне Слънцето, отколкото да бъде измислен закон в полза на ОБИКНОВЕННИЯТ човек. Ти представяш ли си какви ппари ще спрат да текат в бездънните джобове на енерго-дружествата, а от там и в тези на "правителството" ?!В България не само няма закон подпомагащ самопроизводство на ел. енергия, ами направо си има закон ЗАБРАНЯВАЩ това, ако централата е над 1kW.И накрая ще е като с парното, ползваш-неползваш все плащаш.

10

Rainbow Warrior

преди 4 години

Rainbow Warrior - Войн на дъгататези "еколози" сигурно са дошли за гей парада в София

9

Къде отивате бе !

преди 4 години

Ако от държавата видят ,че почти всички започнат да поставят и изграждат собствени източници ще изкарат закон ,че които е ползвал досега държавен ток/ разбирайте калимерата м/ у държавата и др лапачи наречени електроразпределители / да няма право да ползва друг---както и с парното !

8

z-rock

преди 4 години

Признавам Rainbow само на Ричи Блакмор!!

7

Искам

преди 4 години

Свободно частно производство на наркотици, оръжия и всичко не разрешено от закона за производство и свободна продажба.

6

Щерю

преди 4 години

От свръх-алчните монополи EVN и сие - до там ги докараха хората...

5

Гледна точка

преди 4 години

.Трябва промяна в законодателството за изграждане на такива съоръжение,в противен случай е незаконно.Еми не е толкова трудно да се направи подходящ закон. Относно възможностите на населението, мога да отбележа освен, че правителството ще вземе участие инвестиция може да се разсрочи за 5-6 години, времето за което ще се възвърне. (според вида използван соларен панел). В противен случай, ще продължават да гърбят хората.

4

Анонимен

преди 4 години

В БГ много неща са забранени за частници и производство с цел продажба. Това е така зада монопола да е единствен и велик. Така велик монополист е топлофикация. Соф. Вода,

3

пецата

преди 4 години

Всичко върви към забрана на АЕЦ-ите в европа за да стане зависима от недостиг на електричество и енергия както в момента е с газта., затова се настройва общественото мнение и една от причините толкова да рекламират сериала чернобил

2

Гледна точка

преди 4 години

за къй у-й ми е ток през деня? нощем ко прайм?Има енергийни колектори които съхраняват тока за бъдещи нужди! Недейте само драскате глупости, ами образаовайте се малко!

1

Гледна точка

преди 4 години

Преди известно време списвах по въпроса.Правителството да подкрепи, чрез част от инвестицията за изграждане на фото-волтаични мини- централи върху всеки блок и по този начин ще станат домакинствата напълно назависими от НЕК.СЛЪНЧЕВАТА ЕНЕРГИЯ Е БЪДЕЩЕТО!