26

Анонимен

преди 4 години

Амииии аз всъщност пуснах справка от ЦИК, която казва колко човека за кого са гласували в различни изборни секции. Явно Павел Гълъбов или "сводниците" му са решили, че това е престъпно и трябва да бъде цензурирано, та коментарът ми е изтрит.

25

Анонимен

преди 4 години

С това ОмбудсМая, само я правите още повече за смях.Като е толкова загрижена, да продължи да пътува с влака (който откри чак на стари години като вид транспорт) и да си поореже сътрудниците.

24

Анонимен

преди 4 години

И сега едвам се справям със сметките, а ако вдигнат още цената... ами от мен ще получат точно 0 лева! Ще спра да плащам и толкова. И предполагам, че няма да съм само аз. Така, че не знам тия и.ти ли са?! Колкото повече нереално високи са цените, толкова повече хора или няма да плащат или ще се откажат от услугите им И дълговете им вместо 600 млн. ще станат много повече.

23

Анонимен

преди 4 години

До Ха! Нещастници!Ами аз се топля с климатик, но ми налагат това парно, въпреки, че не го искам. Изходът е само ако всички се откажат, а тези, които отказват всъщност не си и плащат.

22

Анонимен

преди 4 години

Санирайте се, ама който е на първия етаж лятоска ако запали една печка на *** и пусне две акумулиращи печки и лятоска ще изпукате или ще се принудите евтино да продавате и да си търсите ново жилище.

21

да ви е честита

преди 4 години

демократичната Американска втечнена газ !като ви спрат Козлодуй от ЕС още по-прекрасно ще стане

20

Анонимен

преди 4 години

До Стамат 4Няма полза от санирането. Никой не спи на жега, щото са му опаковали блока.

19

Анонимен

преди 4 години

Парното ще го затрият и ще се топлите на ток на братски цени от Вятърните мелници на зелените каскети.

18

Ха! Нещастници!

преди 4 години

Тия в кой век живеят бе! Още ми се топлят с парно.

17

Анонимен

преди 4 години

До МорскиВарна - ГЕРБ 32,45 %, Бургас - 30,45%, София 23-ти МИР 27,97%, 24 МИР 30,04%, 25 МИР 31,86%....Не ти е виновна София!

16

Анонимен

преди 4 години

Който му е скъпо да си плаща парното, да си купи една акумулираща печка като едно време! Може да си вземе и климатик бе! Хем ще му е хладничко лятоска.

15

Морски

преди 4 години

Нека е висока цената на парното,софиянци сами си го избраха Бойко!

14

Смешник

преди 4 години

Да се отказват хората ,като им минава през апартамента ги избият тръбите от другаде и готово . Ще плащаш за топла вода и парно на някви крадци се1 няма бойлер и климатици, конвертори и тн. А топлофикация софия са най мизерните да не ти се налага да ходиш да се занимаваш с тях.

13

Анонимен

преди 4 години

Явно ни управляват та*панари! Когато увеличават цената на тока, работодателите ще започнат да режат от заплатите - компенсират от цената на тока. Когато предприемачите продават евтини апартаменти на избрани другари, цената плащат неизбраните - компенсират от неизбраните. Когато тарикатите-мошеници си строят къщи с европейски пари, ха познайте кой ще плати? Народът, т.е. ние нали? Керванът си върви и т н. и т.н!

12

Анонимен

преди 4 години

Заради глупа....ците гласували за ГЕРБ ще плаща и страда целия Български народ. След изборно ГЕРБ ви го нататрузи само както те си знаят. На следващите избори пак за ГЕРБ нали бе Странджа, тонка, гледна точка и други подобни измекя.ри. Сега полицаи и пожарникари пак ще искат увеличение, а народа кучета го яли.

11

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Няма проблем , сега двойно , а зимата тройноБългария на три морета .Минималната 1000 евро. Бойко Борисов патриарх

10

доволен селянин

преди 4 години

да го дигат със 200% еле язе съм си добре греем се на дръвца без паре щот госкио и он пийнува кат мене та се разбираме ток не ползвам вода пием от реката

9

Анонимен

преди 4 години

Манолка беше избрана с гласовете на ГЕРП.

8

Анонимен

преди 4 години

А бе кво парно бе.Важното е че Тиквун се снима с Рамбо.

7

Анонимен

преди 4 години

Браво нали искахте Фандъкова.На ви сега парно.