29

Анонимен

преди 4 години

...Отделни щандове с надписИмитиращи продукти почти няма...---Защото 99% са имитации,институциите само констатират нарушения,санкции НИКАКВИ.

28

Анонимен

преди 4 години

Не купувайте бяло саламурено"краве" сирене Pilpos,от "95%краве мляко".При термична обработка/в кюфтета от тиквички на фурна/първо става на желе,после загаря като пластмаса.Етикетите лъжат.

27

Анонимен

преди 4 години

По кварталните магазини масово сиренето се продава без да се отбелязва на етикета срок на годност и друго както е по закон В големите магазини поне пишат тия неща Също масова практика е в малките магазини да нагласят хладилниците на 10-15 вместо на 4-5 Винаги като видите такива неща правете забележка на магазина Иначе те си мислят че хората не забелязват и продължават да ни тровят

26

Анонимен

преди 4 години

НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО НЕКА ОТРЕПКИТЕ БИЗНЕСМЕНЧЕТА ФАЛИРВАТ !!!

25

Анонимен

преди 4 години

До Решете и, забранете ги тия растителни мазнини, толкова е просто!Ама верно много просто! Той професора го беше казал за 80% от българите;) И после яйцата в краве масло ли ще ги пържа!? А на салатата ще си го стържа с ренде. Растителните мазнини осигуряват две трети от необходимите за организма и са много полезни.

24

Анонимен

преди 4 години

Те и кравите вече ги хранят с РКЕ (палмов кернел). Н.Зеландия, дето произвежда 30% от световното мляко, внася близо 2млн тона РКЕ.

23

Анонимен

преди 4 години

До Смирен депутатВие с 560лв минимална заплата много ясно че *** ще ядетеРазбира се!Не може хем минимална заплата хем цигари, хем храна.Да избират - да ядат или да пушат.

22

Анонимен

преди 4 години

ЖУРНАЛЯСТИЧЕСКИ ИЗМИСЛИЦИ

21

Анонимен

преди 4 години

Вероятно е правилно изкупната цена да е за кг, защото млякото е с различна плътност според съдържанието, 10281035kg/m3, а и температурата има значение. На бензиностанцията например горивата се продават в литри, ама иначе цената на едро е за тон и всичко се изчислява в тонове и килограми, като се правят съответните корекции по специални таблици.

20

Решете и,

преди 4 години

забранете ги тия растителни мазнини, толкова е просто. Затегнете и контрола! Разболяхте нацията, лишихте я и от грамотност и направо ни закопахте

19

дърт

преди 4 години

До Анонимен 2А вие, които гласувате "избирате" все едни и същи, но под други партийни шапки!

18

Веско

преди 4 години

Пал няква изсмукана статия, само доказваща, че държавната бюрокрация само си клати макарите. По-интересно е другото скрито в числата. При изкупна цена на млякото 75% от тази в Холандия или Германия, излиза би трябвало краварите да си живеят като царе. А ако са засели и домати са милионери!

17

гост

преди 4 години

Не вярно, твърдението за цените, отидете до Турция и проверете и то от мляко.

16

Анонимен

преди 4 години

до номер 14: килограма е мярка за тегло, а литъра мярка за обем.

15

Анонимен

преди 4 години

ало журналистчетата, оправете си заглавието. Казахме вече- всеки ***, който съдържа други съставки освен мляко и подквас се нарича млечен ПРОДУКТ

14

IVANOV

преди 4 години

БЪЛГАРСКИ МЕНТЕТА НЕ КОПУВАМ ПРОБВАЛ САМ И ОТ 12 ЛВ СИРЕНЕ ВАТРЕ ПАК ИМА ИЛИ ПАЛМОВО ИЛИ СУХО МЛЯКО , ДАВАТ СЕ ПАРИ ЗА ***.

13

Анонимен

преди 4 години

Абе кой го интересува за хората, важното е да направят парички. Така е било и така ще си остане. Разбира се само в родната БГ известна като Сомалия в Европа.Нормалните страни защитават населението точно от такива неща, само погледнете Австрия, Швейцария, Франция

12

House M.D.

преди 4 години

Откога течностите започнаха да се измерват в килограми, а не в литри?

11

Хейтър

преди 4 години

Големият проблем е мисленето на хората- мога да си купя на седмица вместо 2 прокиснали сиренета от 5 лв всяко с набити палмови мазнини, една буца за 10 лв и да знам, че ям нещо качествено. Така че парите не са проблема, проблемът е другаде- че майката дава на детето чипсове и кроасани, защото я мързи да му сготви полезна храна..Но трябва да остава време за глупости като четене на Хай Клуб, клюки и т.н.

10

Анонимен

преди 4 години

E, нали непрекъснато говорят, че засилват контрола??? Глоби солени налагат??? ... Трънки!!!